Zeta: Мода Ukraine
|
|
Tana | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 2:27 PM | Повідомлення # 1161 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Гарнезно, а буде ще краще на дітях-квітах!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 2:27 PM | Повідомлення # 1162 |
мешканець сайту
| Zeta, Таню,я закохалась у цю колекцію-скажу поправді дуже хочу зробити щось подібне,тим більше є для кого)))
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 5:12 PM | Повідомлення # 1163 |
Активіст форума
| І по - сучасному і з вишивкою. Молодець! Як гарно підібрано узори та кольори ниток під тканину-це взагалі слів нема
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 6:01 PM | Повідомлення # 1164 |
Активіст форума
| Zeta, дуже гарно! Не можу роздивитись на хлопчачій сорочці, чи там вирізування, чи хрестик з мережкою?
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2014-05-27, 9:23 PM | Повідомлення # 1165 |
Мудра людина
| дівчата - дякую всім за схвальні відгуки))) Цитата Тетяна ( ) Не можу роздивитись на хлопчачій сорочці, чи там вирізування, чи хрестик з мережкою? таню - на сорочці для хлопчика схеми №№77 та79 лист №7-в коментарях зазначено.як настил(хто у нас відшиває лист №7 - може проконтролює - чи правильно я відшила ці схеми) а на сорочці для дівчинки - схема №141а лист № 16 - відшито хрестиком
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2014-05-28, 9:54 PM | Повідомлення # 1166 |
мешканець сайту
| Таня, твої роботи дивовижні, і дитячі сорочечки і попередні роботи для далеких українців:) Вся твоя творчість сучасна і актуальна! Надихаюся із великим задоволенням у тебе в майстерні. Успіхів тобі!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-05-29, 11:13 AM | Повідомлення # 1167 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Була певна, що коментувала і тут. Тож повторююсь: Таня, сорочки класні, але роздивитись вишивку - неможливо. А хочеться Даєш крупніші фото!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2014-05-30, 5:19 PM | Повідомлення # 1168 |
Мудра людина
| Оленко - дякую! я теж твоїми вишиванками захоплююсь - тож все.як треба)))) Цитата Bullet ( ) але роздивитись вишивку - неможливо. А хочеться Даєш крупніші фото! Лізо - то вже попрошу доцю.щоб клацнула саме вишивку - і викладу пізніше
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2014-05-31, 2:55 PM | Повідомлення # 1169 |
мешканець сайту
| Таню, ви- дивовижна. Вітаю!
я всіх люблю
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2014-05-31, 10:00 PM | Повідомлення # 1170 |
мешканець сайту
| Цитата Zeta ( ) Попри усе -"дорогим моїм маляткам.любим хлопчикам й дівчаткам..." продовження дитячої колекції "Спадок Олени Пчілки" Такі гарні сорочечки!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
|
LDII | Дата: Субота, 2014-05-31, 11:49 PM | Повідомлення # 1172 |
мешканець сайту
| Zeta, ви трудитесь,як бджілка.Гарні кольори-цікаво буде глянути на готовий виріб.Молодчинка)))
|
|
| |
|
sjana_if | Дата: Середа, 2014-06-04, 1:37 AM | Повідомлення # 1174 |
мешканець сайту
| Zeta, яка сукня!Ну чому ж так далеко від Франківська?Цитата Zeta ( ) але то мабуть моя остання робота для Донецька...
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2014-06-04, 11:32 AM | Повідомлення # 1175 |
мешканець сайту
| Zeta, Чудова робота! Бажаю Вам миру, спокою, і таки, щоб далеко не остання робота для Донецька
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2014-06-07, 10:46 PM | Повідомлення # 1176 |
Мудра людина
| Цитата Irina_SV ( ) Бажаю Вам миру, спокою, і таки, щоб далеко не остання робота для Донецька дякую,Іринко за щирі побажання))) я дійсно трохи помилилася,тому що перед відїздом попросили зробити ще одну річ .тепер мої донецькі клієнти будуть замовляти все інтернетом :)(але їх залишилось тільки двоє!) ось ця невеличка сумочка
Повідомлення відредагував Zeta - Субота, 2014-06-07, 10:47 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-06-08, 3:59 PM | Повідомлення # 1177 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Zeta ( ) ось ця невеличка сумочка дуже гарна, так мені сподобалась, що я хотіла поширити її далі, розмістити на сторінці у ФБ нашого форума, але не пустило, сказало, що твої налаштування приватності не дозволяють
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2014-06-08, 5:40 PM | Повідомлення # 1178 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) що твої налаштування приватності не дозволяють ?????лізо -якщо відверто - то я не знаю,про що мова! запитвю у сина - бо картинку створює він - може щось додає? але у мене у ФБ воно є - може звідти скопіювати?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-06-08, 6:00 PM | Повідомлення # 1179 |
маніяк графічних ліній
| Zeta, я у ФБ і не можу поширити, я там тобі також прокоментувала, це не лише у тебе, ще кілька користувачок ФБ, мабуть, з самого початку внесли такі налаштування приватності. Перепитай при нагоді у сина, якщо не зашкодить тобі така можливість, то хай допоможе зробити доступними поширення твоїх фото (на них все одно зберігаються твої колпірайти і посилання на твій профіль ФБ). Дякуватиму
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-06-08, 6:45 PM | Повідомлення # 1180 |
Мудра людина
| Цитата Zeta ( ) ось ця невеличка сумочка wink Вона прекрасна!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |