Home_Fairy: Мої "Вечорниці"
|
|
Home_Fairy | Дата: Середа, 2011-07-27, 9:59 AM | Повідомлення # 21 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Dmutrik09, а що коліно? КОліна не повинні заважати Може у Вас інша конструкція станочка? Одна моя знайома купила настільний станок замість диванного, але вишивала на дивані - от їй коліна заважали, бо там висота конструкції менша, може й у Вас так?
Повідомлення відредагував Home_Fairy - Середа, 2011-07-27, 9:59 AM |
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-07-27, 10:13 AM | Повідомлення # 22 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Home_Fairy, Леся мала на увазі, що на колінах вишиває А у мене таке бачення - мережка стовпчик (неширока), потім якийсь вузенький візерунок гладдю і знову прутик.
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Четвер, 2011-07-28, 11:58 AM | Повідомлення # 23 |
друг
| Goncha, ааа зрозуміло про коліна! Юля, дякую за пораду. Я взагалі хотіла сюди ляхівку вгатити, бо там такі ромбики, як в вирізуванні, але схаменулась і подумала, що вона буде занадто громіздка.
Мабуть я все це спробую на шматочку тканини і побачу, що більше пасує Додано (2011-07-28, 11:58 Am) --------------------------------------------- Вчора у нашому клубі відбувся мій МК з вишивання на станку. Я показала базові моменти, а потім всі бажаючі могли й собі спробувати Сподіваюся МК був корисним Більше фото тут: http://vechornytsy.at.ua/forum/3-124-1
Повідомлення відредагував Home_Fairy - Середа, 2011-07-27, 10:40 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-07-28, 4:53 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Home_Fairy, та ви молодці, бавите одна одну такими корисними майстер-класами
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-07-28, 6:20 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Хороша справа і приємне фото з МК!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-07-29, 5:39 AM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Home_Fairy, Дуже гарні вечорниці
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
НаталиG | Дата: Вівторок, 2011-08-02, 4:13 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Home_Fairy, із задорволенням (хоча і віртуально) побувала на ваших вечорницях! Дуже цікаво! Сподобались Ваші роботи, особливо в душу запала північна сова! А ці грандіозні шедеври від Деменшинз! Молодчина!
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Вівторок, 2011-08-02, 10:12 PM | Повідомлення # 28 |
друг
| Дівчата, спасибі усім!
Спішу поділитися справжнім скарбом! Моя свекруха привезла з Вінниччини ось цю річ: Сорочка на небіленому льоні - з вигляду дуже древня, бо гудзики навіть якісь саморобні. Була у жахливому стані, але ціла! Я її реанімувала як могла. Ось ближче рукав, видно, що вишито низинкою Краса! Але думаю, що це сорочка на щодень була, бо небілена і чомусь поділ не вишитий взагалі... Ось ще візеруночки Сороча зшита вручну, але з лиця виріб ніби строчений на машинці. Взагалі я вражена майстерністю - все зроблено дуже акуратно і зі смаком! Сиджу насолоджуюся
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-08-02, 11:08 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Home_Fairy, шикарна річ! Дяка!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-08-02, 11:57 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Home_Fairy, ох... нема слів... тільки слинки течуть
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-08-03, 1:40 AM | Повідомлення # 31 |
майстер з вишивки
| Home_Fairy, ну дуже шикарна річ! Свекрухи, як я бачу, корисні
Мені було б шкода таку на щодень одягати. Занадто багато вишивки як для буденної сорочки. Дівчата, вам так не здається?
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-08-03, 10:07 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Quote (Home_Fairy) думаю, що це сорочка на щодень була, бо небілена і чомусь поділ не вишитий взагалі. Сорочка однозначно святкова, розкішна вишивка! Не кожен музей може похизуватися таким експонатом. Небілена тканина, ну так що? Це не показник буденності. Гарна, одягайте її і показуйте нам фото в скарбі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-08-03, 10:24 AM | Повідомлення # 33 |
майстер з вишивки
| Home_Fairy, а можна великі фото в макрорежимі? Хотілося б собі орнамент набрати
|
|
| |
ivabog | Дата: Середа, 2011-08-03, 12:00 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Home_Fairy, щойно відвідала вашу майстерню, була вражена картиною з котярою та мишами. Діти мої в захваті! Кричать, що хочуть і собі таку) Східні мотиви і сова також чудові!Все чисто в моєму смаку! Молодчинка, так тримати! Додано (2011-08-03, 12:00 PM) --------------------------------------------- Хочу ще запитати, скільки коштує ваш станок для вишивання та як правильно він називається?
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Середа, 2011-08-03, 12:33 PM | Повідомлення # 35 |
друг
| ivabog, станок брала в районі 230 грн., якщо треба скину координати майстра. Він в Запоріжжі, 10 днів виготовляють і надсилають поштою куди треба. У нас вже кілька дівчат з клубу такий купили - всі задоволені. Ціна залежить від ширини рами. У мене 2 рами: 50 і 70 см шириною, бо картини різні вишиваю... Треба десь 2 тижні, щоб звикнути на ньому шити, а далі швидкість вишивки зростає майже вдвічі! А ось настільний станок не раджу, якщо ви не вишиваєте сидячи за столом. Я взагалі люблю шити в напівлежачому стані тому диванний станочок - саме те що мені треба було! Додано (2011-08-03, 12:33 PM) --------------------------------------------- Goncha, спробую зробити, але я не спец у фотографії. Та, якщо не вийде, я й сама збиралася цей візерунок перенабрати
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-08-03, 11:06 PM | Повідомлення # 36 |
мешканець сайту
| Home_Fairy, ух, яка сорочка красива!!! ще й старовинна! ..я собі уявляю, як приємно мати таку унікальну річ. я б, мабуть, на неї день і ніч милувалася а взагалі, дуже гарно тут, у Вашій майстерні)) такі картини у Вас гарні - захоплююся щиро!))Додано (2011-08-03, 11:06 PM) --------------------------------------------- "нагадування" для чоловіка - просто супер )))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2011-08-04, 0:05 AM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Ах!!! просто чудо! Quote (Tana) Сорочка однозначно святкова, розкішна вишивка! Приєднуюсь, у захваті від сорочки.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Четвер, 2011-08-04, 5:56 PM | Повідомлення # 38 |
друг
| Дівчата, я її одягла - мабуть і правда святкова: така пишна! треба перешити обов*язково!
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-08-04, 6:02 PM | Повідомлення # 39 |
майстер з вишивки
| Quote (Home_Fairy) Дівчата, я її одягла
Фото в студію!!!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-08-04, 11:21 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (Home_Fairy) станок брала в районі 230 грн., якщо треба скину координати майстра. Він в Запоріжжі, Цікаво, не з інтернет крамнички "Чарівна штучка" часом? Мій станочок звідси Вибачайте, якщо не в тему і з непроплаченою рекламою, але сама більше року вже користую модель "Динозаврик" - і поки що одні позитивні емоції... Двічі брала із собою в Крим, маю дві рами, які можна регулювати за розмірами також... Дуже універсальна і компактна річ. Єдине - планшетом практично не користуюсь, а от ключик для затягування барашків прикупила додатково - тепер без проблем регулюю все під себе.
Моя майстерня
|
|
| |