Home_Fairy: Мої "Вечорниці"
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-07-18, 7:04 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тему створено спеціально для Home_Fairy на запит про відкриття майстереньки.
У добру путь, Home_Fairy !
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Вівторок, 2011-07-19, 12:49 PM | Повідомлення # 2 |
друг
Група: Перевірений користувач
| Привіт, мене звати Тетяна, зареєструвалася я на форумі давно, проте більше читала, ніж дописувала ;). Тепер вирішила вийти з підпілля ;). Насамперед хочу подякувати адміністрації форуму за можливість створення власної темки :). Завела я її з метою показати свої роботи, поділитися досвідом, а також знайомити охочих з життям нашого аматорського клубу вишивки. Розпочну з себе. Вишиваю я давно, з перервами. Перші хрестики навчила робити мама, а більш серйозно я зайнялась вишиванням, коли відвідувала юнацький гурток відомої на Буковині майстрині Ярослави Гафійчук. На жаль, не маю фото перших робіт, багато вишиваних виробів залишилися у мами. Покажу що є вдома. Ось мої весільні рушники: Вишивала їх досить давно, коли ще було важко дістати усе необхідне - тепер би нізащо не брала цю канву під рушник, але на той час вони були досить пристойними Роботи останніх років: Серія дерев-сезонів. Зробила ту саму помилку - вишивала їх на Аіді замість рівномірки. Першим вишилося гранатове деревце: Потім розове і макове (літо і весна відповідно): Весняне, як на мій смак, найбільш вдале! Зимове яблучне дерево так і не вишила - руки не доходять. Чи то я знаю, що канва непідходяща і тому немає натхнення вишивати... Всі 3 дерева зараз почесно висять у вітальні. Потім вишились ось такі приємні дрібнички. "Нагадування" для чоловіка, що вже, мовляв пора додому - живе у нього на роботі: А це - "грошова" жабка. Подарована хорошому другу на Новий рік: Це ось меланжева валентинка з нашими ініціалами для коханого чоловіка: І ближче: І, звичайно ж, не могла пройти повз миленьких кошенят від Маргарет Шеррі:
Додано (2011-07-19, 12:49 PM) --------------------------------------------- А коли в нашій сім'ї трапилася чудова подія - відразу засіла за велику роботу. Вибрала Dimensions Balloon Glow. Вишивала підбором, але результат дуже порадував: Оформляв мій чоловік, бо, закінчивши останні хрестики і бечікі і фрузелочкі, увечері так поправши і погладивши вишивку я вирішила, що все ж таки пора в пологовий будинок. Ось тепер ця картина наш сімейний талісман. Я закінчила її 8.11.09, а син народився 9.11.09 Ці кульки зараз висять у дитячій та дуже прикрашають обстановку. Наступним моїм процесом стала Меггі від Dimensions. Вишивалися 5 місяців. Вкрай мене вимучили шнури і бек, але результат приголомшливий: Поближче..."Мишаче" мереживо на скатерці Мій підпис у всьому цьому "бардачку" , Філігранні ножички, картонка для гудзиків і різьблення на столі: Ну, і безперечні красуні - машинка і кішечка! А це одна з останніх робіт: "Східні барви" по оригінальному набору. Вишивала 5 місяців. Вишиваючи великі Дімовські набори зрозуміла, що без спеціальних пристосувань мені не обійтися. І я купила цей диво-агрегат: Приблизно місяць я промучилась, звикаючи до цієї установки, але тепер процес іде набагато швидше і приємніше, ніж просто "на руках" Вишиваю ось так Звершила роботу над "Полярною совою". Набір виграла на одному форумі. Зараз у роботі зимовий пейзаж і вишиванка. Вишиванка на стадії розробки візерунку. Вирішила зробити його сама
Повідомлення відредагував Home_Fairy - Вівторок, 2011-07-19, 12:50 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-07-19, 1:02 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Home_Fairy, вітаю з майстернею! роботи гарні! тож показуйте нам ще! бажаю успіхів і натхнення
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Вівторок, 2011-07-19, 1:11 PM | Повідомлення # 4 |
друг
| У січні цього року мені нарешті вдалося втілити свій давнішній задум і знайти кількох дівчат з Чернівців, які також вишивають. Спочатку ми збиралися у кафе, але коли кількість учасниць наших посиденьок зросла до 10 осіб, ми оформили наші зібрання в більш організовані заходи: знайшли приміщення і почали системну роботу. Так було створено Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці". Саме тому свою темку я й назвала "Мої "Вечорниці", тому що наш любий клуб дуже для мене дорогий - це місце, де всі наші учасниці відпочивають душею і спілкуються на тему нашого улюбленого заняття - вишивки! Вважаю, що мені дуже пощастило бути координатором такого клубу, як наші "Вечорниці"! Зустрічі клубу проходять в дружній, теплій і творчій атмосфері - за чашкою чаю або кави. У нас є сторінка в інтернеті, де ми спілкуємося у проміжках між зустрічами http://vechornytsy.at.ua/ - заходьте, кому цікаво! Клуб - організація неприбуткова і участь у клубі абсолютно безкоштовна. Сьогодні у нас 25 учасниць з Чернівців, області та кілька дівчат з Івано-Франківщини. Ми дуже гарно спілкуємось і дуже радує, що можемо робити це "вживу", адже жодні форуми і сайти не замінять живого спілкування!
Кілька фото з останньої зустрічі клубу:
Більше фото можна подивитися у нас на сайті http://vechornytsy.at.ua/forum/3 Я хочу подякувати активістці і модератору форуму "Спілкування за вишивкою" Наталі Пташинській (nosiknata) за те, що дуже допомогла мені на самих початках створення нашого клубу. Наталко, без тебе нічого б не вийшло! А також від імені усього нашого клубу висловлюю подяку Мирославі (Міра) за допомогу у наших клубних справах! Я сподіваюся, що незабаром ми нарешті познайомимося "віз-а-ві"! Дякую також адміністрації цього форуму - Bullet, lady-v, Tana та іншим дівчатам за інтерес до нашого клубу Вважаю, що нам з Вами необхідно дружити! Усім творчих успіхів!
Повідомлення відредагував Home_Fairy - Середа, 2011-07-20, 1:02 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-07-19, 3:26 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Home_Fairy, вітаю з відкриттям майстерні! У Вас тут симпатично і затишно, бажаю нових творчих здобутків!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-07-19, 5:29 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Вітаю з майстернею! Роботи гарні. Особливо рушники! Натхнення Вам.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2011-07-20, 0:04 AM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Таню. вітаю з новосіллям на форумі. з відкриттям майстерні. Дуже гарні роботи! Супер! Творчого гатхнення Вам!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-07-20, 0:11 AM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Ай=яй... я застрягла в цій творчій майстерні Вітаю з цікавою темою, будемо дружити і проволити віртуальні вечорниці
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Середа, 2011-07-20, 1:04 AM | Повідомлення # 9 |
друг
| Дівчата, всім дуже дякую! Сподіваюсь, не розчарувала, адже тут у вас дійсно високий рівень! Деякі роботи форумчанок просто шикарні, тому й боялася висовуватися з підпілля
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-07-20, 9:58 AM | Повідомлення # 10 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Quote (Home_Fairy) боялася висовуватися з підпілля
Ну і даремно! У Вас просто шикарні роботи! І ви супер молодець, що організували у себе в місті такий клуб! Я вам, дівчата, заздрю білою заздрістю кожен раз, коли дивлюсь фото з чергової зустрічі.
Вітаю з відкриттям майстерні! Бажаю надихати нас і надихатися самій на нові вишивальні здобутки!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-07-20, 10:07 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Home_Fairy, вітаю з майстернею, у Вас прекрасний син і купа гарних різнопланових робіт! Сили, натхнення, нових наборів і виробів! А те, що Ви на місці згуртовуєте однодумців -- то більше, ніж честь і хвала! Всьому свій час і місце, і це не можна порівнювати: інтернет-спілкування і зустрічі в реальному часі. Успіхів! Дуже рада, що долучилися до нас.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Середа, 2011-07-20, 11:49 AM | Повідомлення # 12 |
друг
| Дівчата, спасибі! Мені справді приємно!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-07-21, 0:51 AM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Home_Fairy) Потім вишились ось такі приємні дрібнички. "Нагадування" для чоловіка, що вже, мовляв пора додому - живе у нього на роботі: ще раз завітала до вас в тему, переглянула.. і ця картинка (а оосбливо - допис від руки) посміхнули
|
|
| |
a-stra | Дата: Субота, 2011-07-23, 1:35 AM | Повідомлення # 14 |
Активіст форума
| Home_Fairy, Добриий вечір Вам! Вагомі у вас напрацювання!!! Неперевершені картини!! Скажіть, а ота картина зі кицею і швейною машинкою, це що набір для вишивання, чи по схемі чи ЯК?!! Вражає!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Вівторок, 2011-07-26, 12:48 PM | Повідомлення # 15 |
друг
| a-stra, це розробка фірми Dimensions, але я не купувала набір, а вишивала по підбору. Схему скачала в інтернеті. Bullet, цю дамочку вишила за 2 дні, так вона мені сподобалась!
А зараз працюю над сорочкою для себе. Ось фрагмент рукава. Візерунок буде розташовано вздовж, а не впоперек рукава. Треба з боків дати якісь мережки, але ніяк не визначусь, які саме - може хто гляне свіжим оком і порадить щось гарненьке Буду дуже вдячна!
Вишиваю на тонкому полотні х/б+поліестер, щоб не м*ялось. Натуральним шовком. Дуже гарно блищить, але вислизає!! Тому важко кріпити хвостики ниток на звороті. Хіба за виколи...
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-07-26, 1:22 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Таню, вітаю з відкриттям власної майстерні!! Завтра ми побачимось, я намалювала тобі свій варіант оформлення рукава
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Вівторок, 2011-07-26, 1:59 PM | Повідомлення # 17 |
друг
| nosiknata, дякую!
|
|
| |
|
Home_Fairy | Дата: Вівторок, 2011-07-26, 9:40 PM | Повідомлення # 19 |
друг
| Dmutrik09, дуже дякую!
Quote (Dmutrik09) Таку штукенцію зробив мені чоловік ще 5 років назад, але я чомусь так і не навчилася вишивати на ній! Як ви привикали? Або що робили аби привикнути вишивати? У мене диванний станок - вишиваю на ньому винятково картини (хрестик чи гобеленовий стібок). Вишиваю одразу двома руками - так швидкість вишивки зростає більш ніж у 2 рази. Завтра якраз для дівчат з нашого клубу проведу МК з вишивання на станочку, може викладу електронний варіант, бо важко на словах це розповідати Там є кілька ключових моментів, які я використовую для швидкого і приємного вишивання на станку: мінімізувати повороти рами, вишивати 2-ма руками, оптимізувати процес (розмітка канви, розташування схеми на рівні очей, 4-х стороння натяжка, "чарівна булавочка"), вишивати за кольорами локальними фрагментами... уфф усього зразу й не згадати. Треба таки пофоткати МК
|
|
| |
|