Творчі посиденьки зі Штинькою
|
|
shtynka | Дата: Четвер, 2010-11-25, 11:42 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу до мене в гості!
Живу у славному місті Запоріжжі, рада буду знайти однодумців зі свого міста чи десь неподалік, можливо для міні-форумівок за чашкою смачного чаю, соку, кави чи хто що полюбляє На півдні України є певний дефіцит україномовного середовища та людей із українською самоідентифікацією. Тому рада буду поповнити коло своїх українських (і не тільки) друзів
Маю свою невеличку родину - чоловіка та синочка 2 рочки, а також дуже широку географію родичів по всій Україні та за її межами. Творити для рідних і близьких людей щось, наділене теплом своїх рук - то основна діяльність у вишиванні, яку я практикую. Гроші заробляти таким чином не пробувала, можливо колись до того виросту як вишивальниця та рукодільниця )))
В реальному житті я інженер, що тісно пов"язаний із комп"ютерною технікою. Була я і адміністратором, і викладачем спец.дисциплін, цікавлюсь дизайном, графікою, відео, останнім часом пробую реалізувати себе в спорідненій сфері, ближчій до програмування.
Можливо, комусь видасться це перше повідомлення надто відвертим - але для мене за ті декілька років, що я тут на форумі, ця веб-спільнота стала рідною, а багатьох постійних форумчан бачила у реалі і я просто в захваті від цих людей. Дівчата, ви для мене як окрема родина однодумців, захоплених як і я українськими традиціями, народними ремеслами, і просто щирі душевні люди! За це ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всім, без кого цього форуму не було би!
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Вівторок, 2012-09-25, 4:57 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-10-26, 4:16 PM | Повідомлення # 521 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата shtynka ( ) Пошито-вишито руками 100%, дякую форуму за науку в обробленні країв виробів, за традиційні декоративні шви, і все все все. Можливо, для когось виглядає надто примітивно, але це така собі терапія, наш український фен-шуй ))) і в моїх планах таке є, вже і ляльку підготувала... :))) Виглядає дуже по-українському! Не варто перейматись тим, що в сусідніх темах супер-автентичні роботи і супер-ємні. Головне - що ми це робимо самі для своєї втіхи! Таня, ти молодець
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romantik | Дата: Понеділок, 2013-11-25, 12:15 PM | Повідомлення # 522 |
побратим
| Цитата shtynka ( ) Для моєї маленької племіннички одягла маленьку ляльку у льолю, задоволення від процесу отримала через край, а скільки радості було в малечі, не передати ))) Гарнесенько
|
|
| |
тата4590 | Дата: Середа, 2013-12-04, 4:20 PM | Повідомлення # 523 |
відвідувач
| Дуже все гарне,веселе і яскраве.Отримала велике задоволення,розглядаючи твої вишиваночки і фото рідного міста.Я це Сима.На якийсь час я загубилась,тепер знов вдалося поновитись.Радію,що знов з вами,мої дорогі однодумці,рукодільниці.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2013-12-05, 4:55 PM | Повідомлення # 524 |
Мудра людина
| Привіт усім, прикупила сьогодні останні номери журналів "Вишиванка" та "Українська вишивка", а там одразу два наші майстри пригадуються, шановані і всіма обожнювані Андрій Єрмаков із майстер-класом у Вишиванці, а також Леся Демчук у "Українській вишивці". Пишаюсь вами, мої любі, так тримати. І хоч журнал у роздріб коштує дуже навіть не дешево, все одно приємно тримати в руках паперовий носій інформації. Така річ, яку шкодуєш купити собі сам, а от у подарунок отримати - завжди приємно.
Тому вирішила долучити до призового фонду конкурсу рушникового такі два примірнички.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-05, 9:43 PM | Повідомлення # 525 |
маніяк графічних ліній
| shtynka, і приємно і дуже люб"язно з твого боку
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2014-01-29, 10:33 AM | Повідомлення # 526 |
Мудра людина
| Давно я нічого не писала, і хоч і зараз не дуже багато часу, але це така собі зарядка позитивом зранку. Продублюю тут свої досягнення у довгобуді, бо так довго не могла викласти звіт із фото. Тим не менше, я рада, що він посунувся із мертвої точки. Якщо знайду початкове фото грудня, додам сюди, а поки що маленький дубль з іншої теми - вишито за два місяці в темпі довгобуду. Зараз тільки помітила, що до цієї картинки є ще +300 біля неба.
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2014-01-29, 10:37 AM | Повідомлення # 527 |
Мудра людина
| Ще серед нового можу поділитись позитивом - усі живі здорові, чоловік завів мале кумедне кошеня. Так що в мене поповнення в родині. Тепер активно допомагає вишивати - полює на моє полотно, ниточки, а ще більше на руки...
Моя майстерня
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2014-01-29, 2:16 PM | Повідомлення # 528 |
побратим
| Вітаю! У кожної майстрині має бути хоч один мохнатий помічник! Може б фотку звірятка показали?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-01-29, 3:55 PM | Повідомлення # 529 |
маніяк графічних ліній
| Цитата shtynka ( ) чоловік завів мале кумедне кошеня. Так що в мене поповнення в родині. тепер точно буде поповнення ще й в дітках Народ каже: де кошенятко, там і дитятко :)
Котика покажи нам!
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2014-01-29, 9:18 PM | Повідомлення # 530 |
Мудра людина
| Знайомтесь, Вінсент )))
Моя майстерня
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Середа, 2014-01-29, 10:09 PM | Повідомлення # 531 |
побратим
| Аха...Ван-Гог цей підросте і буде шедеври кльопать.....))
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2014-01-29, 11:44 PM | Повідомлення # 532 |
Мудра людина
| shtynka, Таню, який гарнюній!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-01-30, 3:30 AM | Повідомлення # 533 |
Активіст форума
| shtynka, ви його як в пелюшки мотаєте чи в памперсах тримаєте? У мене було багато котів, але проживаємо в квартирі, а вони ж такі , як вчепляться гадити в одному місці, всьо, не відучиш. Останній звик ходити до сусіда на коврик , що лежить під дверима , щоб не доходило до крупної сварки відвезла в село.А був перед ним такий, що ходив у наш туалет, і сміх і гріх. А коли заходив у туалет і бачив що він зайнятий кимось з нас, то скакав в умивальник і там робив свою справу - добре що по-маленькому. Ось такі вони бувають розумашки і головне ніхто ж не вчив, сам докумекав.
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2014-01-30, 1:42 PM | Повідомлення # 534 |
Мудра людина
| Цитата НаташаО ( ) ви його як в пелюшки мотаєте чи в памперсах тримаєте? та ні, в коробочку ходить без проблем. хотілось би аби в унітаз, як дорослий, але то складно привчити
Найбільше дістає його характер - дуже любить увагу. На руки проситься як мала дитина... Такий кумедний. А ще грається невгамовно, як почне полювання - усім дістається, і руки і ноги і папірці і вишивка, все іде за мішень. Ну нічо, граємось )))
Моя майстерня
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Четвер, 2014-01-30, 2:58 PM | Повідомлення # 535 |
побратим
| Гарний розумник!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-01-30, 3:47 PM | Повідомлення # 536 |
маніяк графічних ліній
| Цитата shtynka ( ) Знайомтесь, Вінсент ))) яке мурсятко гарнесеньке!!! цьом (у мене уже майже рік кототраур, ніяк не відійду) Цитата shtynka ( ) хотілось би аби в унітаз, як дорослий, але то складно привчити Не радила би. Навіщо це вам? Дуже негігієнічно, доведеться щоразу після тварини мити весь унітаз разом з кришкою. Інакше залишається ризик токсоплазмозу. Воно тобі треба? (А може я панікер. Тоді не зважай)))
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-01-30, 4:25 PM | Повідомлення # 537 |
Мудра людина
| Вітаю із бешкетником!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2014-01-30, 5:02 PM | Повідомлення # 538 |
Мудра людина
| Яке гарнюнє кошенятко! Вітаю!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2014-01-30, 5:32 PM | Повідомлення # 539 |
Мудра людина
| Ось, знайшла я фотку з якої почався довгобуд у грудні. Додаю, аби бачити прогрес.
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2014-01-30, 5:46 PM | Повідомлення # 540 |
Мудра людина
| Нещодавно проглядала свою майстерню, і так приємно було згадати певні моменти життя. Ось трошки позитиву і може самокритики. Так уже сталось, що заробляти на життя доводиться далекою від рукоділля справою, а часу на вишивку лишається дуже мало... І тим не менш, дуже хочеться вдягатись у вишиванки, практичні, зручні та різноманітні. Останнім часом не можу не радіти появі гарного вишитого трикотажу, який не шкода вдягти, і душі приємно що своє рідне, і не боїшся що із тою річчю щось трапиться. Отож у малого вже кілька вишиванок на зміну, правда більшість промислово вишиті машинкою. Зручні речі, і з огляду на вишивку по трикотажу - для створення руками майже неймовірні. Отож, мій малий:
Моя майстерня
|
|
| |