Творчі посиденьки зі Штинькою
|
|
shtynka | Дата: Четвер, 2010-11-25, 11:42 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу до мене в гості!
Живу у славному місті Запоріжжі, рада буду знайти однодумців зі свого міста чи десь неподалік, можливо для міні-форумівок за чашкою смачного чаю, соку, кави чи хто що полюбляє На півдні України є певний дефіцит україномовного середовища та людей із українською самоідентифікацією. Тому рада буду поповнити коло своїх українських (і не тільки) друзів
Маю свою невеличку родину - чоловіка та синочка 2 рочки, а також дуже широку географію родичів по всій Україні та за її межами. Творити для рідних і близьких людей щось, наділене теплом своїх рук - то основна діяльність у вишиванні, яку я практикую. Гроші заробляти таким чином не пробувала, можливо колись до того виросту як вишивальниця та рукодільниця )))
В реальному житті я інженер, що тісно пов"язаний із комп"ютерною технікою. Була я і адміністратором, і викладачем спец.дисциплін, цікавлюсь дизайном, графікою, відео, останнім часом пробую реалізувати себе в спорідненій сфері, ближчій до програмування.
Можливо, комусь видасться це перше повідомлення надто відвертим - але для мене за ті декілька років, що я тут на форумі, ця веб-спільнота стала рідною, а багатьох постійних форумчан бачила у реалі і я просто в захваті від цих людей. Дівчата, ви для мене як окрема родина однодумців, захоплених як і я українськими традиціями, народними ремеслами, і просто щирі душевні люди! За це ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всім, без кого цього форуму не було би!
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Вівторок, 2012-09-25, 4:57 PM |
|
| |
Irochka-tiger | Дата: Вівторок, 2013-04-09, 4:22 PM | Повідомлення # 481 |
друг
| shtynka, рушник-мрія гарний і незвичний. Бажаю пошвидше втілити в життя!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-04-09, 5:08 PM | Повідомлення # 482 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) ось він, моя мрія. Мій один з найлюбленіших. Чим шиєш? Качалочки чи хрестик? Вовна, муліне? Яке полотно? Надихай нас, а ми тебе.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2013-04-10, 9:19 AM | Повідомлення # 483 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) Чим шиєш? Качалочки чи хрестик? Вовна, муліне? Яке полотно? Надихай нас, а ми тебе. Вишиваю качалочками, низ підібрала мережкою з підгином, не висмикуючи ниточок. Полотно бавовна - рушникове, рівномірне, яке в нас продається, схоже на житомир, але я не впевнена у тому. Трохи грубувате, але вишивати зручно. Це лицьова сторона (можете кидати тапками за прозору качалочку, але в чотири нитки грубо, а ховати по три нитки кожного разу з двох кінців не хочеться...)
Тут виворіт і підігнутий край (з лиця).
Конструктивні зауваження приймаю. Чесно, що робити із основним мотивом не знаю... я ще вагаюсь - вишивати традиційними швами чи хрестиком (схема у мене під хрестик...), хоч волію я більше до старовини.
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-04-10, 10:15 AM | Повідомлення # 484 |
Мудра людина
| shtynka, не вагайся, все гаразд. Зауваження-побажання: 1)в дві нитки норм,розпушаться після прання, три буде забагато, згодна на 100%; 2)це ж схема ТМК? А я тут викладала листівки з цим рушником з набору листівок Гончара,якщо не відкриється, відсканую тобі знову або надішлю покористуватися; 3)край прекрасно, що червоною ниткою ,задає тон. Слухай себе.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2013-04-10, 12:00 PM | Повідомлення # 485 |
Мудра людина
| Цитата (Tana) це ж схема ТМК? Так точно! Ну принаймні перенабір )))
Моя майстерня
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Середа, 2013-04-10, 3:12 PM | Повідомлення # 486 |
мешканець сайту
| Таню, гарний оберіг у Вас буде! Цитата (shtynka) кидати тапками за прозору качалочку Не переймайтеся. По-перше, як сказала Таня, після прання буде зовсім інший вигляд. А по-друге, на старовинних рушниках досить часто бачимо прозору лиштву. Цитата (shtynka) вишивати традиційними швами чи хрестиком Якщо вдасться без хрестиків, буде неперевершено. Бажаю приємного шиття!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2013-04-11, 2:11 PM | Повідомлення # 487 |
мешканець сайту
| shtynka, чудовий буде рушник! Легкого вишиття! В мене аж настрій піднявся.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-04-11, 2:21 PM | Повідомлення # 488 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) я ще вагаюсь - вишивати традиційними швами чи хрестиком На треба вагань, традиційними швами вийде шедевр!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2013-04-11, 6:04 PM | Повідомлення # 489 |
Мудра людина
| lady-v, Волиняночка, Andrew_Yer, Tana, Irochka-tiger, і всім всім, дякую за увагу і корисні поради. Все, буду триматись традиційних швів ))) Переконали )))
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-05-18, 10:54 PM | Повідомлення # 490 |
Мудра людина
| Останнім часом рідко слідкую за форумом, можливо ця інформація вже лунала - я повторюсь. Грандіозна всеукраїнська акція з популяризації традиційного одягу. Запоріжани, у нас теж буде! 25-05-2013 Площа Поляка, сподіваюсь побачити знайомі обличчя!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-05-19, 8:20 AM | Повідомлення # 491 |
Мудра людина
| shtynka,чекаєммо на твої фотоі враження!
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-05-26, 8:01 AM | Повідомлення # 492 |
Мудра людина
| Вчора була на параді, враження душевні, рада що в мене випав такий негаданий вихідний, бо всі інші дні працюю, тому змоги слідкувати за подіями міста немає... Детальний фотозвіт пізніше, а зараз трохи на затравку ))) Дитина нажаль не моя, а донька друзів. Свого козака відправила на море...
Моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2013-05-26, 12:00 PM | Повідомлення # 493 |
Мудра людина
| Таню! чудово виглядаєш!!! сорочка у сучасному стилі - класна! А ще Запоріжжя - МОЛОДЦІ!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-05-26, 12:26 PM | Повідомлення # 494 |
Мудра людина
| shtynka, о яка чудова вишиванка, і як Вам личить!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Неділя, 2013-05-26, 12:40 PM | Повідомлення # 495 |
мешканець сайту
| Красуні!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Неділя, 2013-05-26, 2:17 PM | Повідомлення # 496 |
Мудра людина
| Справді красуні!!!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-05-26, 3:25 PM | Повідомлення # 497 |
Мудра людина
|
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Неділя, 2013-05-26, 8:58 PM | Повідомлення # 498 |
побратим
| shtynka ,красива вишиванка, і вам дуже гарно
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-05-26, 10:32 PM | Повідомлення # 499 |
Мудра людина
| http://vk.com/megamarsh_zp Дякую усім, дійство вдалося. Більше фото можна пороздивлятись за посиланням на контакт. А ще мені пощасливилось увечері потрапити на такий бажаний концерт Сергія Василюка. Такий насичений у мене видався останній дзвінок ))) Пішла зливати фото і ділитись більше враженнями...
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-05-26, 10:36 PM | Повідомлення # 500 |
Мудра людина
| http://zabor.zp.ua/www....evochkuПро подію у ЗМІ
Моя майстерня
|
|