Творчі посиденьки зі Штинькою
|
|
shtynka | Дата: Четвер, 2010-11-25, 11:42 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу до мене в гості!
Живу у славному місті Запоріжжі, рада буду знайти однодумців зі свого міста чи десь неподалік, можливо для міні-форумівок за чашкою смачного чаю, соку, кави чи хто що полюбляє На півдні України є певний дефіцит україномовного середовища та людей із українською самоідентифікацією. Тому рада буду поповнити коло своїх українських (і не тільки) друзів
Маю свою невеличку родину - чоловіка та синочка 2 рочки, а також дуже широку географію родичів по всій Україні та за її межами. Творити для рідних і близьких людей щось, наділене теплом своїх рук - то основна діяльність у вишиванні, яку я практикую. Гроші заробляти таким чином не пробувала, можливо колись до того виросту як вишивальниця та рукодільниця )))
В реальному житті я інженер, що тісно пов"язаний із комп"ютерною технікою. Була я і адміністратором, і викладачем спец.дисциплін, цікавлюсь дизайном, графікою, відео, останнім часом пробую реалізувати себе в спорідненій сфері, ближчій до програмування.
Можливо, комусь видасться це перше повідомлення надто відвертим - але для мене за ті декілька років, що я тут на форумі, ця веб-спільнота стала рідною, а багатьох постійних форумчан бачила у реалі і я просто в захваті від цих людей. Дівчата, ви для мене як окрема родина однодумців, захоплених як і я українськими традиціями, народними ремеслами, і просто щирі душевні люди! За це ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всім, без кого цього форуму не було би!
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Вівторок, 2012-09-25, 4:57 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2013-05-26, 10:41 PM | Повідомлення # 501 |
Мудра людина
| http://www.061.ua/news/322178 А тут і мене впіймали, а ще багато знайомих облич - гуртуймося! На світлинах ще є: Наталка (Меллорі) із родиною, мої друзі, друзі моїх друзів, діти друзів і діти друзів наших друзів )))
Моя майстерня
|
|
| |
Lyubov | Дата: Неділя, 2013-05-26, 11:52 PM | Повідомлення # 502 |
Мудра людина
| shtynka, Спасибо за фоторепортаж!
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 0:07 AM | Повідомлення # 503 |
Мудра людина
| http://vk.com/album145551175_174755783 Мій фотозвіт у соц-мережах
Моя майстерня
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 0:38 AM | Повідомлення # 504 |
побратим
| цікавий фоторепортаж
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 11:28 AM | Повідомлення # 505 |
мешканець сайту
| shtynka, вітаю із чудовим вихідним і з враженнями! Трішки вам заздрю, ми на Мегамарш до Луцька так і не потрапили - підвела машина.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 7:20 PM | Повідомлення # 506 |
Мудра людина
| Дякую за фото, Таню, дуже цікаво впізнавати обличчя і сорочки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 8:53 PM | Повідомлення # 507 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) Мій фотозвіт у соц-мережах Вав! Як гарно. Дякую, що поділились!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Понеділок, 2013-05-27, 9:02 PM | Повідомлення # 508 |
побратим
| shtynka, була рада знайомству з тобою )
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2013-05-28, 1:16 AM | Повідомлення # 509 |
Мудра людина
| Mellory_zp, Наталко, взаємно! Малий у вас прикольний, я спостерігала як він на концерті стійки приймав ))) Справжній козак. Сподіваюсь, зустріч не остання, ще побачимось, може і поспілкуємось більше.
Моя майстерня
|
|
| |
Юстинка | Дата: Вівторок, 2013-05-28, 2:41 AM | Повідомлення # 510 |
друг
| shtynka, суперовий парад! А ви- дуже красива!
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Вівторок, 2013-05-28, 12:52 PM | Повідомлення # 511 |
побратим
| shtynka, йому дуже подобається виступ козаків, він кожного разу таке витворяє ))) я на концерті нашому тренеру сказала, що Єгора треба в театр до козакік, а не на бойове мистецтво ))
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2013-05-28, 9:24 PM | Повідомлення # 512 |
Мудра людина
| Юстинка, Юля, дякую )) Але моя краса вже в"яне, а ти розпускаєшся як трояндочка! Mellory_zp, Наталко, краще і в бойове мистецтво і в театр ))) Мені, доречі, дуже сподобався виступ із вогнем! Звісно, козакам більш притаманні коні )))
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2013-05-28, 9:26 PM | Повідомлення # 513 |
Мудра людина
| Для тих, хто не зрозумів про що я - козаки і вогняне шоу )))
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 3:56 PM | Повідомлення # 514 |
Мудра людина
| Готуючись до київської поїздки, приклала руки і душу до однієї дрібнички, ділюсь тут досвідом. Для моєї маленької племіннички одягла маленьку ляльку у льолю, задоволення від процесу отримала через край, а скільки радості було в малечі, не передати ))) Пошито-вишито руками 100%, дякую форуму за науку в обробленні країв виробів, за традиційні декоративні шви, і все все все. Можливо, для когось виглядає надто примітивно, але це така собі терапія, наш український фен-шуй ))) а це щаслива нова матуся моєї лялечки ))) наступна льоля мабуть буде для неї )))
Моя майстерня
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 4:04 PM | Повідомлення # 515 |
мешканець сайту
| Танюш, яке "примітивно"!!!! Пречудова одежина для лялечки! І ідея чудова!!! Молодчинка!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 4:13 PM | Повідомлення # 516 |
Мудра людина
| Irina_SV, дякую!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 5:41 PM | Повідомлення # 517 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) одягла маленьку ляльку у льолю, От ти мене розумієш))) Льолю шити руцями від і до -- просто чудеса якісь! Гарний дарунок. Хай дитина буде щаслива, і скоріше одягай її саму!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-10-07, 8:00 PM | Повідомлення # 518 |
Мудра людина
| Цитата (shtynka) Але моя краса вже в"яне Ти що? В"янути жінки зараз починають "в"янути" після 55, а то і пізніше. Крім того, краса і молодість зовсім різні речі, можна і у 80 років можна бути красивою.
Льоля на лялечку чудова! Це ж іграшка, не сувенір, так що якраз все в міру і дуже функціонально. Наскільки я знаю, льоля на лялечці довго не задержиться, буде пратись, прасуватись, якраз навчить дівчинку цінувати ручну творчість. Може спонукає навчитись вишивати...
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-10-25, 3:28 PM | Повідомлення # 519 |
Мудра людина
| Не можу надіслати ОП. Таню, ще раз з Днем народження, хай стелиться тобі довга щаслива дорога життя! Маю для тебе дарунок, пошту щастя і за Пчілкою дещо. Виставлю вимоги щодо наших аркушів, тоді вже запакую тобі клунок.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2013-10-25, 3:38 PM | Повідомлення # 520 |
Мудра людина
| Дякую, Таню, дивна річ із ОП, наче скринька не повна ще...
Моя майстерня
|
|
| |