Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2010-09-25, 10:25 PM | Повідомлення # 81 |
Мудра людина
| Українка, дякую і Вам за цікавість до моєї майстерні Quote (Українка) А що це ви змережували в сорочці? cпинку з передом + рукави
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-09-26, 10:49 AM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| Kaluna, дуже цікавий МК, Ви не хотіли б додати до теми Tana сюди, ще свої МК, щоб при купці були?Може так легше буде для пошуків іншим вишивальницям?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2010-10-03, 11:59 PM | Повідомлення # 83 |
Мудра людина
| lady-v, дякую за пропозицію, зараз зроблю МК по змережуванню вже пристроїла а от куди МК по зубцюванню добавляти - незнаю Додано (2010-10-03, 11:59 PM) --------------------------------------------- Ділюсь своїм першим серйозним вишивальним досягненням! Чоловікова сорочка вже готова!!!! Вишита, змережена, випрана і випрасувана.. ... Ось така : візерунок сама переводила з хрестика, ще раз дякую за поради форумчанок в темі: http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/7-256-16520-16-1280397185]
Повідомлення відредагував Kaluna - Неділя, 2010-09-26, 1:51 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 0:04 AM | Повідомлення # 84 |
Мудра людина
| Kaluna, мої Вам оплески! Чудова сорочка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 0:29 AM | Повідомлення # 85 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Kaluna, ого яка тонка робота..... Чоловик напевно щасливий! Мої оплески вам!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 0:32 AM | Повідомлення # 86 |
Мудра людина
| ОЛЮ молодець!!! Таки ти той узор " доконала" і зробила красиву вишивку! Ото терпіння!.Дай бог тобі здоров"ячка ще не на одну сорочку і багато, багато нових ідей та експериментів!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 0:36 AM | Повідомлення # 87 |
Активіст форума
| Kaluna, дуже гарно вийшло!
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 9:51 AM | Повідомлення # 88 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Kaluna, просто супер Побільше таких експериментів Вам!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 10:41 AM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Долучаюсь до загальних схвальних відгуків. Така вишукана сорочка вийшла!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 1:50 PM | Повідомлення # 90 |
побратим
| Kaluna, приєднуюсь до оплесків! Дуже витончено, просто шикарно! "Золоті ручки"!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 2:23 PM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| Калина, сорочка вийшла суперська!!! Я так зрозуміла вишивалось не шовком, чи то просто блиску не видно? Напишіть про нитки пару слів, - цікаво вийшло без блиску, схоже на старовинну вишиванку
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 2:57 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Дуже, дуже гарно!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 5:47 PM | Повідомлення # 93 |
мешканець сайту
| Kaluna, яка гарна сорочка вийшла! Ніжно-повітряна! Бачу, що легкі шляхи не для вас. Дуже майстерно! Мені теж цікаво, які нитки використані для вишивання, а також хотілося б побачити рукав і узор ближче, якщо це можливо.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував намисто - Понеділок, 2010-10-04, 5:50 PM |
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 11:51 PM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| намисто, ТМК, nosiknata, cherry, Tana, Goncha, Українка, Dmutrik09, Bullet, lady-v, і всі-всі-всі ДЯКУЮ!!! Мені дуже приємно чути вашу схвальну оцінку! Виростають крила і хочеться швиденько братись вже до своєї розкроєної сорочки Quote (nosiknata) Напишіть про нитки пару слів купила два клубочки - 100% бавовна, так на них написано Ті що для вишивки, тоньші - зробили в Турції , а тими що змережувала (з зеленою етикеткою) то в магазині говорили що з Італії .... ось такий інтернаціонал Я зробила спеціально для вас фото і залишки клубочків і етикеток Quote (Dmutrik09) Таки ти той узор " доконала" і зробила красиву вишивку! Ото терпіння! Угу! Получилось!!! ;). Насправді вишивалось дуже легко, більше боялась , а коли взялась за голку, за книжку Стахурської та включила уму якось воно так ладненько і склалось :). Найважче було підібрати "бережок", що обрамляє основний візерунок - замучила запитаннями всих кого змогла і в музеї І.Гончара і майстринь на осінній ярмарці в Пирогово .... Quote (намисто) також хотілося б побачити рукав і узор ближче, якщо це можливо звичайно можливо! Постараюсь до вихідних зробити гарні фото, бо ввечері без сонечко не дуже чіткі получаються
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 9:29 AM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Kaluna, дякую за те, що поділилися досвідом. Успіхів Вам і нових сорочок!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Вівторок, 2010-10-05, 9:47 AM | Повідомлення # 96 |
мешканець сайту
| Kaluna, тепер зрозуміло, чому вишивка така фактурна получилася. Бо нитки грубші трохи і кручені, з ДМС у мотульках вона вийшла все ж таки трохи пласкенька. Про італійські нічого не знаю, а з YarnArt попрацювала в свій час багато і плідно, у сфері в"язання в основному. Якість досить пристойна і, як показав досвід, напис на етикетці відповідає дійсності. Ваш досвід спонукає до нових експериментів! Чекаю детальних фото.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував намисто - Вівторок, 2010-10-05, 9:48 AM |
|
| |
|
Українка | Дата: Субота, 2010-10-09, 7:20 PM | Повідомлення # 98 |
Активіст форума
| Kaluna, дуже елегантно вийшло.Та й узор цікавий,на першоджерело трохи ще схожий,але заграв зовсім по новому
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-10-09, 7:22 PM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Олю сорочка дуже "чиста" і хорошу ідейку з нитками підкинула. Я правда експериментувала з грубшою ниткою до в"язання. Робила мережку мамі на блузку, і хотіла,щоб мережка виглядала фактурною.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2010-10-09, 7:29 PM | Повідомлення # 100 |
Мудра людина
| Kaluna, чудова сорочка вийшла, навіть не думала, що візерунок так може змінитись від техніки виконання (в кращу сторону )
Моя майстерня
|
|
| |