Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
СОЙКА | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 12:46 PM | Повідомлення # 41 |
друг
| А в мене є декілька фото стендів з вишивкою,з музею в м.Звенигород.Ще два роки тому їздили на екскурсію і я не втрималася щоб не сфотографувати,теж хочу їх викласти тут на форумі ,лиш вагаюся в якій темі. Думаю що ідея з "народним музеєм" мала б життя!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 1:57 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Загалом ідея полягає в тому, щоб зберегти і зробити доступним нашу історію, традицію, ремесла такими, які вони дійсно були в кожній хаті. Ось така пропозиція. Що ви про це думаєте? Насамперед, прошу модераторів сказати чи можливо це технічно? Мабуть, найбільш доцільно це поки що робити в майстернях з цітким зазначенням автора і "прописки" речі. Не впевнена, що нам з Лізою буде під силу взятися ще за окремий такий проект. Давайте кожен по краплині гуртом наберемо матеріалу, а потім...як вийде. Нажаль, більш ніж конкурси, модерування-прибирання на форумі, розсилку я не встигаю фізично...Але вже додаю в розвилку "Вишиванка традиційна" посилання на раритети з Творчих майстерень та інших тем. Тому такий матеріал дуже потрібний і корисний для виховання, обізнаності про розмаїття української вишивки. Дякую за ідея і пропозицію, перепрошую, не завжди встигаю перечитати кожну тему. Тому відповідаю нешвидко.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 10:04 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| СОЙКА, Tana, дякую за моральну підтримку моєї ідеї! А з достойним втіленням думаю, хоч і згодом, буде все добре СОЙКА, можливо музейні фото одягу викласти в : Українська традиція » Український народний стрій » Фото. Різноманітні (з різних джерел) Признаюсь, я саме так і зробила, коли теж вагалась Quote (СОЙКА) в якій темі. Або ж у вашій майстерні
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 10:08 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Рушник, вишитий моєю бабусею після війни, привезеними з Германії нитками.... Напевне приємно тримати в руках таку цінну річ. Родинні зв'язки дуже сильні і добре коли їх можна взяти в руки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2010-09-04, 10:44 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| lady-v, дійсно приємно ... і ще тріішки сумно, що не знайшла часу більше побути з нею в останні роки, послухати, подякувати за те, що мене виховувала ... Думаю, що в багатьох родинах є такі сімейні реліквії. Бажаю всим щоб вони бережно зберігались і передавались з покоління в покоління! Підтримуючи і родинні звязки і нас таких заклопотаних, сучасних... Додано (2010-09-04, 10:44 PM) --------------------------------------------- Сьогодні був гарний сонячний день для традиційної осінньої ярмарки в Пирогово. Мої враження Пирогово, як Пирогово: Ярмарок, як ярмарок: Всілякого краму і розваг на будь-який смак: Моє - спілкування з цікавими людьми і вишивка Тож, вже традиційні для моєї майстерні рушники Східного Поділля, вишиті майстринями з с.Буша, Ямпільський р-н, Вінницька обл.:
Повідомлення відредагував Kaluna - Субота, 2010-09-04, 10:53 PM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-09-05, 7:32 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Дякую за звіт, Олю. Ми не ярмаркували, але з Вашою допомогою побачили найцінніше.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-09-05, 11:24 AM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Kaluna, чудовий фотозвіт, дякую
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 3:27 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) вже традиційні для моєї майстерні рушники Східного Поділля, вишиті майстринями з с.Буша, Ямпільський р-н, Вінницька обл.: о, яка краса! Зовсім не схожі на наші вишивки! А ми ж зовсім поруч з Вінницею І кольорові поєднання дивні і прекрасні! Дякую за можливість віртуально відвідати Вінничину!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 11:21 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) Ще трішки сорочок з звідти ж розшитих бісером і не тільки краса-краса! Дуже відрізняється від наших місцевих. У нас чорним не вишивають сорочки ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 11:29 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Bullet, мені сорочка вишита чорним і жовтим дуже сподобалась, гарний візерунок, ніби з якоюсь таємницею, мабуть, правильніше зі змістом
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 11:38 PM | Повідомлення # 52 |
Активіст форума
| Kaluna, вау яка краса бісерна! Сорочки дуже багаті.І дорогезні,напевне
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2010-09-09, 11:51 PM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Українка, Quote (Українка) І дорогезні,напевне пані правила від 300 грн. в залежності від стану сорочки, вишивки, бісеру... Додано (2010-09-09, 11:51 PM) --------------------------------------------- Постійно оновлювана "виставка" Андріївського спуску Сьогодні представляю девяностолітні рушники Центральної України (зі слів жіночки яка їх продавала) Хрестик, мереживо і мережка
Повідомлення відредагував Kaluna - Четвер, 2010-09-09, 11:52 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 2:18 AM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Олю! Твої рушники просто,....ну немає слів.... Усі закінчилися.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 12:47 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Kaluna, Розкішні рушники!
Моя майстерня
|
|
| |
сяня | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 2:51 PM | Повідомлення # 56 |
побратим
| Kaluna, надзвичайної краси рушники!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 10:38 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Ой, нажаль, зараз не можу роздивитися, або обов'язково це зроблю і зверну увагу форумчан на цю красу в розсилці. Мереживо для мене -- це взагалі поки що за обрієм. Але треба освоювати. Завдяки такому матеріалу руки тягнуться до гачка. Дякую, Kaluna!
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 11:00 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Дякую, Kaluna! Надзвичайно гарні рушники з мереживом!!! Просто очей не відірвеш!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2010-09-11, 11:56 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Дякую за теплі слова! Мені дуже приємно! І Щиро рада з того, що мої фото-надбання цікаві вам! Бажаю всим гарних вишиванок! Показую свою чергову роботу Фартух за зразками музейних раритетів з Вінничини. Основний візерунок - точна копія з експонату, верхній вужчий мотив - склала сама Так навчалась вишивати техніками: занизування, затягання, двобічна стебнівка і звичайна мережка-прутик
Повідомлення відредагував Kaluna - Субота, 2010-09-11, 11:57 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-09-12, 0:52 AM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Яка класна запаска- ,тобто фартушок! Супер!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |