Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-05-05, 2:54 AM | Повідомлення # 261 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Kaluna, красота!!! Але мене на хардангер не тягне Перевірено - хоч і виходить, а душа не лежить. Ось така я стала на українському вишиванні зациклена!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-05-05, 9:20 AM | Повідомлення # 262 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Kaluna) Bullet, організуємо нову Артіль і навчимось було б лише бажання, навіть час знайти можна я вже вчусь, завдячуючи вам через *артіль* оооо, хардангер - мрія! Я хочу навчитись (дякуючи артіл!)))) вирізуванню, по ходу, це ж практично хардангер..?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2011-05-05, 10:37 AM | Повідомлення # 263 |
Мудра людина
| Kaluna, я на цьому сайті як зависла, так не відпускає і досі, але поки не завершу замовлення за вирізування та хардангер не сідаю Успіхів вам!Ваші роботи - хороший приклад для наслідування!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-05-05, 11:13 AM | Повідомлення # 264 |
Мудра людина
| Kaluna, чудовий сайт, я там вже годину сиджу , а ще збоку є посилання на інші блоги, то я вже далеко зайшла
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2011-05-05, 7:49 PM | Повідомлення # 265 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) вирізуванню, по ходу, це ж практично хардангер..? Мені дуже-дуже подобається версія про те, що хардангер таки і є наше полтавське вирізування От що я можу зробити, як що мені здається, що саме так воно і є !? Тим більше, що і історія виникнення цього шва в Швеції, розказує про винекнення його там лише в одному селі (!) і то в аккурат після Полтавської битви!!! Дівчата, може хтось щось знаходив в підтвердження моєї гіпотези? Можливо на іншомовних сайтах? Так хочеться, щоб саме наша, Українська вишивка була першіша і прадавніша за всі інші Ну ви мене розумієте ...
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-05-05, 8:00 PM | Повідомлення # 266 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Тим більше, що і історія виникнення цього шва в Швеції, розказує про винекнення його там лише в одному селі (!) і то в аккурат після Полтавської битви!!! Quote (Kaluna) Так хочеться, щоб саме наша, Українська вишивка була першіша і прадавніша за всі інші Як то хочеться в теє вірити
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2011-05-05, 9:12 PM | Повідомлення # 267 |
Мудра людина
| Таки не дає мені спокою те їхне вирізування ось ТУТ історія англійcькою з Норвежським корінням
Повідомлення відредагував Kaluna - Четвер, 2011-05-05, 9:58 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-05-05, 10:07 PM | Повідомлення # 268 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю це їхній традиційний одяг? Треба, щоб дитина переклала , прочитаємо якось!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2011-05-05, 10:29 PM | Повідомлення # 269 |
Мудра людина
| Ой-ой!Калинонько! Прямо в сердце! Яке саме село? Моi Бабуcя i дiдусь прожили на Черкасчинi значну частину свого життя! То я там була частим гостем!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2011-05-05, 11:10 PM | Повідомлення # 270 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) Олю це їхній традиційний одяг? Мабуть, що так, ось ще в іншій книзі і ще тут ціла книга не знаю якою мовою з дуже зрозумілими схемами як вишивати в цій техніці + візерунки і ідеї, качаю вже а тут веселеньке відео Quote (Oленка) Яке саме село? Грушківка Oленка, таки земляки?
Повідомлення відредагував Kaluna - Четвер, 2011-05-05, 11:27 PM |
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-05-06, 9:35 AM | Повідомлення # 271 |
Мудра людина
| Hardanger (Texніка) Ну я знайшла ще МК по Hardanger так я не дуже різницю побачила, а статтю я перевела, треба тільки відшліфувати.Quote (Kaluna) таки земляки? Приймаючи до уваги місце мого проживання, ви всі мої земляки, незалежно до місцевості проживання - Україна- моя Батьківщина! А село Калниболот знаходиться якраз на межі Черкаської та Калінінградської областей, я пробувала по карті знайти Грушівку - не вийшло!Калниболот що при Радянській що при нинішній владі не можуть вирішити до якої області його віднести
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 10:33 PM | Повідомлення # 273 |
Мудра людина
| Kaluna, гарна торбинка. А паспорт в неї не влізе? можна було б як обкладинку для документів використовувати ))) А щодо вирізування - тільки що зловила себе на думці, що там в куточках не вистачає хрестиків... от, яка я тепер розумна... то так задумано?
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Понеділок, 2011-05-09, 10:35 PM |
|
| |
Via | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 10:37 PM | Повідомлення # 274 |
побратим
| Quote (Kaluna) Мережки - ляхівка, прутик і вирізування Дуже цікава мережка ліворуч - дяки за ідею! А з торбинки можна зробити дитячу сумочку.
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 11:17 PM | Повідомлення # 275 |
побратим
| Kaluna, хороший вихідний. Така ніжна торбинка, жаль її ховати під носовичок Можна диски вкладати. В принципі, можна прилаштувати під прикраси типу намиста чи плаского браслету
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-05-09, 11:29 PM | Повідомлення # 276 |
Мудра людина
| Quote (shtynka) там в куточках не вистачає хрестиків... от, яка я тепер розумна... то так задумано? Таки задумано, цікаво було спробувати так, без хрестиків получилось інтернаціональне вирізування Quote (Via) Дуже цікава мережка ліворуч Це з книги Кулич-Стахурської, ст.142, мережка петлева павучками. Величезна дяка пані Олені за її працю! shtynka, Via, Ксенія, дякую за ідеї, а то є час і бажання на виконання всілякої дрібноти, а потім не знаю як і куди її притулити То ж спочатку буду думати-планувати а потім творити
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-05-10, 7:04 PM | Повідомлення # 277 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) Вихідний витратила на ось таку торбинку - так хотілось повишивати Я в подібних ношу паспорт та деякі папірці , які потрібно зберігати. Коли забрудниться-- легко попрати, і все знову як нове. Вітаю з втіленням навчальних швів!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-05-20, 8:04 AM | Повідомлення # 278 |
Мудра людина
| Дуже гарна торбинка! А в мене так руки і не дійшли до вирізування!
|
|
| |
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2011-05-20, 9:42 AM | Повідомлення # 279 |
Мудра людина
| Мої роботи з Великодневого конкурсу "Рушничок на Великодній кошик" 4. Серветка "Мамині квіти" і самі квіти біля батьківської хати, які надихнули мене на таку роботу Quote (Oленка) А в мене так руки і не дійшли до вирізування! всьому свій час і до вирізування руки дійдуть, ще не раз порадуєте нас і себе роботами в цій техніці і в інших техніках теж
Повідомлення відредагував Kaluna - П`ятниця, 2011-05-20, 9:43 AM |
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-05-20, 9:48 AM | Повідомлення # 280 |
Мудра людина
| Quote (Kaluna) порадуєте нас і себе роботами в цій техніці і в інших техніках Щось схоже на те, що я теж потребую "розтягувач доби"! Раніше на все часу хватало, а зараз щось не дуже! Головне не можу зрозуміти що саме трапилось, наче все без змін, а часу катострофічно не хватає!
|
|
| |