Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 9:56 AM | Повідомлення # 221 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Kaluna, гарна сорочка! То тамбурний шов?
|
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2011-03-09, 0:16 AM | Повідомлення # 222 |
Мудра людина
| Вчора інтернет в мене був дуже "втомлений" то ж сьогодні додаю більш детальні фото, щоб можна було роздивитись краще З якого саме села чи міста точно не знаю, лише що лівобережжя Черкащини можливо хто підкаже де саме такі сорочки могли бути ?Додано (2011-02-25, 11:03 PM) ---------------------------------------------
Quote (Goncha) То тамбурний шов? наскільки я розумію, то - ні. Такі візерунки вишивають звичайним стебловим швом. А тамбурним, дякую що пригадали, в мене є фото скатертини з антикварного базару Додано (2011-02-27, 8:49 PM) --------------------------------------------- сьогодні натрапила на цікавий (для мене ) Фотоальбом українського одягу (з журналу Народна творчість та етнографія) ось тут Вразило фото: Жінка у сорочці з вишитими рукавами - "рукави червоні помальовані". с.Вербовець Косівського р-ну Івано-Франківської обл. З фондів Коломийського музею народного мистецтва Покуття та Гуцульщини. Фото І.Свйонтек. 1973 р. Додано (2011-03-09, 0:16 Am) --------------------------------------------- Добре що сьогодні вихідний і гарна погода прогулялась по Андпіївському узвозі радість мені і світлини старожитностей для вас Святкового настрою, весни, краси, тепла, радості і здійснення найсміливіших мрій!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-03-09, 9:44 AM | Повідомлення # 223 |
Мудра людина
| Kaluna, Ваша майстерня, то просто якесь свято! Дуже мені останні сорочки сподобались!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-03-09, 9:59 AM | Повідомлення # 224 |
Мудра людина
| Завжди свіжі антикварні новини в цій майстерні, дякую, Kaluna!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-03-09, 12:04 PM | Повідомлення # 225 |
майстер з вишивки
| Kaluna, дякую, такі гарні речі варті показу і захоплення!
Повідомлення відредагував Goncha - Середа, 2011-03-09, 12:04 PM |
|
| |
|
010101 | Дата: Четвер, 2011-03-10, 10:11 AM | Повідомлення # 227 |
майстер з вишивки
| Kaluna, а детальніших фото нема?
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 10:03 AM | Повідомлення # 229 |
Мудра людина
| Kaluna, які ніжні кольори на Вашій торбинці, дуже гарно! А ще носовичками похваліться
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 10:09 AM | Повідомлення # 230 |
майстер з вишивки
| Kaluna, дуже гарна торбинка! На фоні "Вишивки Чернігівщини"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 11:45 AM | Повідомлення # 231 |
Мудра людина
| Kaluna, вітаю з подарунком і лляною торбинкою, вишивати на тому льоні приємно-приємно. А коли духмяну травичку покласти всередину, то вийде саше для носовичків; рекомендую.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 12:34 PM | Повідомлення # 232 |
Мудра людина
| Kaluna, Хатка для носовичків вийшла просто супер!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 4:20 PM | Повідомлення # 233 |
Мудра людина
| Quote (Tana) саше для носовичків Класна ідея!! Виконання вишивки на торбинці шалено акуратне Дуже прошу розказати, що за шов виконаний фіолетовою ниточкою на нитках основи на ободку торбинки?? Я щось ніяк не доберу як це шиється
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 5:18 PM | Повідомлення # 234 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Хатинка для хустин дуже гарна, сподіваюсь в майбутньому на МК по цій техніці вишивки Я ж долучаюсь до прохань показати нам вишиті хустинки, що живуть в вишитому будиночку!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 11:42 PM | Повідомлення # 235 |
Мудра людина
| Дівчата, дякую за цікавість до моїх робіт! Дуже приємно! Прямо пишаюсь! Quote (Tana) духмяну травичку покласти всередину, то вийде саше для носовичків; рекомендую. обовязково спробую! Я б до такого сама не додумалась! Мабуть тому, що довгий час користувалась паперовими носовичками, а з ними все набагато простіше Quote (Bullet) показати нам вишиті хустинки, що живуть в вишитому будиночку! вони звичайні, такі продають в наборчиках, вишиті симпатичними розочками. Для мене вони дорогі тому, що це подарунок від дуже гарної людини Quote (nosiknata) що за шов виконаний фіолетовою ниточкою на нитках основи на ободку торбинки?? Я щось ніяк не доберу як це шиється я теж бо то так і було я брала спеціальну таку готову лляну стрічку для вишивки, сама не знала для чого її купую - просто сподобалась а потім вже зявились носовички, а після чого пригодилось для "хатинки" . Ось фото процесу
Повідомлення відредагував Kaluna - Понеділок, 2011-03-14, 11:42 PM |
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 11:54 PM | Повідомлення # 236 |
майстер з вишивки
| Kaluna, гарно підібрана нитка вишивальна по кольору. А з вивороту ото фіолетове по краю яке? Схоже на шов вперед голкою по нитках піткання.
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2011-04-23, 0:24 AM | Повідомлення # 237 |
Мудра людина
| Quote (Goncha) А з вивороту ото фіолетове по краю яке? то так і купувалось в магазині з готовим тоненьким фіолетовим краєм там ще було з жовтим, червоним і зеленим Goncha, тепер я знаю, чим можна Вас порадувати в пошті щастя Додано (2011-04-23, 0:24 Am) --------------------------------------------- Давненько я не заглядала до своєї майстерні Сьогодні хочу показати вам повне фото своєї аватарки - це Великодний рушничок, з якого рівно рік назад розпочалось моє захоплення вишиванням і насамперед, традиційною Українською вишивкою
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-04-23, 1:01 AM | Повідомлення # 238 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю - чудо, чудо! Рушник прекрасний!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-04-23, 10:56 AM | Повідомлення # 239 |
Мудра людина
| Який рушник гарний - справжнє свято! Дякую Вам, Олю! За один рік Ви зробили дивовижний прогрес! Чудова колекція і не аби які роботи!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-23, 11:03 AM | Повідомлення # 240 |
Мудра людина
| Kaluna, прекрасний рушничок!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |