Kaluna запрошує на толоку
|
|
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2010-08-06, 9:53 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Примітка адміністратора: в першому повідомленні, яке буде постійною "шапкою" на всіх сторінках теми, на прохання автора майстерні буде викладатись корисна інформаці від авторки: майстер-класи, корисні посилання тощо.
Майстер-клас по змережуванню
Творча майстерня на Блогері
Мітки Майстер-класи у блозі на Блогері
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: Субота, 2011-04-23, 11:54 AM | Повідомлення # 241 |
мешканець сайту
| Quote (Goncha) А з вивороту ото фіолетове по краю яке? Схоже на шов вперед голкою по нитках піткання. Схоже, що там просто заткано ниточку через три фіолетовим кольором. Кожна наступна - із зсувом на 1 ниточку. Таке можна зімітувати, вийнявши ниточки основи, як для мережки, а потім просто вручну "заткати" швом "уперед голку". Але таке "ткання" буде нетривким. Краще було б просто занизати по тканині за тією ж схемою...
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2011-04-24, 10:21 PM | Повідомлення # 242 |
Мудра людина
| Дякую всим за цікавість і підтримку моїх вишивальних проектів! Вітаю з Світлим Святом Воскресіння Христового! Щастя, радості, краси, добробуту, здоровя і гарної долі всим нам! Ділюсь частинкою побаченої сьогодні краси в ботанічному саду м.Києва - біля Володимирського Собору цвітуть магнолії!!!!!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2011-04-25, 12:17 PM | Повідомлення # 243 |
побратим
| Kaluna, дуже цікаво презентуєте свої раритетні експонати!!!\ Дякую за екскурсію в минуле! Особливо сподобалась сорочка для чоловіка білим по білому - просто і вишукано! І рушничок гарний великодній, наче мережуваний! а фото з цвітучою магнолією просто подих перехватили - чарівні просто!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-04-25, 1:10 PM | Повідомлення # 244 |
Мудра людина
| Kaluna, дякую за красу з ботсаду Фоміна! Ех, магноліїї...яка краса! Зі святом! Хай квітує весна в душі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-04-25, 2:12 PM | Повідомлення # 245 |
Мудра людина
| Свято у природи- свято у нас в душах! Олю дякую за такі чудові фото!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:55 AM | Повідомлення # 247 |
Мудра людина
| Яка мережка! Скільки терпіння! Молодець! Щасливої дороги!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Субота, 2011-04-30, 11:56 AM |
|
| |
010101 | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:59 AM | Повідомлення # 248 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Kaluna, шикарна робота! А скільки часу пішло на сітку?
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-04-30, 12:06 PM | Повідомлення # 249 |
Мудра людина
| Kaluna, ой скільки ж то роботи і часу! Вітаю, чудовий рушник!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-04-30, 12:43 PM | Повідомлення # 250 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю, надзвичайно ніжна та делікатна робота! Дуже гарно вийшло!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Юлия | Дата: Субота, 2011-04-30, 1:39 PM | Повідомлення # 251 |
побратим
Група: Заблоковані
| Quote (Dmutrik09) так це все починалось .... скажіть, оце щоб вийшла така сітка, треба всі ниточки по горизонталі і вертикалі обвити/обкрутити ниткою? А як ви вгадуєте/знаєте скільки витків нитки треба зробити в на одному стовпчику? Для мене це поки що китайська грамота. А рушник просто чудовий! Скільки там праці і терпіння вкладено! Додано (2011-04-30, 1:39 PM) --------------------------------------------- Це те саме що мережка настилом? Тобто принцип виконання такий самий? Дякую.
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
Повідомлення відредагував Юлия - Субота, 2011-04-30, 1:37 PM |
|
| |
Kaluna | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 4:11 PM | Повідомлення # 252 |
Мудра людина
| Quote (Goncha) А скільки часу пішло на сітку? Сітку робала десь по часу тижднів зо два, чесно признаюсь, марудна то справа а саму вишивку по ній осилила за вечір, тобто ночер + пару вечорів на штапівку взагалі то рушничок якось так швиденько склався, мабуть тому, що дуже довго про нього думала, зважувалась... Quote (Юлия) витків нитки треба зробити в на одному стовпчику? залежить від плотності тканини, від величини стовпчиків і від бажаного результату: чим більше витків, тим міцніша, тугіша сітка, краще держить настил і більш практичніше Знову ж, якщо стовпчики маленькі 2*2 і ніжне тоненьке полотно то досить і одного виточка
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 4:33 PM | Повідомлення # 253 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Kaluna, це для мене верх майстерності, моя прабабуся і бабуся так вміли, але я не встигла навчитись.. Рушник дуже гарний, Оля!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 2:15 PM | Повідомлення # 254 |
мешканець сайту
| Kaluna, дякую за чудові МК! А що за нитка використовувалась у вишивці , тобто саме на цих фото?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 3:32 PM | Повідомлення # 255 |
Мудра людина
| Kaluna, такий ніжний рушничок
Творча майстерня
|
|
| |
Kaluna | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 4:08 PM | Повідомлення # 256 |
Мудра людина
| Дякую всим відвідувачам моєї майстерні за цікавість до моїх вишивальних звершень! Мені дуже приємно Quote (Bullet) моя прабабуся і бабуся так вміли, але я не встигла навчитись.. Bullet, організуємо нову Артіль і навчимось було б лише бажання, навіть час знайти можна Quote (olimpia) А що за нитка використовувалась у вишивці , тобто саме на цих фото? Залижки з ниток якими вишивала чоловікову сорочку, ось в цьому повідомленні показувала їх фото: ті, що з зеленою етикеткою, використала для настилування, а другі, тоньші - для обкрутки сітки Маленька частинка України, рідне село мого батька на Черкащині.... для вас
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 4:49 PM | Повідомлення # 257 |
Мудра людина
| Kaluna, Черкащина, красивий край з полями та квітучими садами! Яке воно все насичене, зелене, скільки ж то природа має тої сили!!! Черпати і черпати ту силу нам....
Моя майстерня ®
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 7:13 PM | Повідомлення # 258 |
Мудра людина
| Kaluna, Ваші роботи глибокі і багаті, як наш край, особливо як на фото з Черкащини. Рідна земля дає сили!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-05-05, 0:48 AM | Повідомлення # 260 |
Мудра людина
| Kaluna, Олю, яка краса!
Моя майстерня ®
|
|
| |