Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
010101 | Дата: Четвер, 2011-04-14, 1:41 AM | Повідомлення # 122 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| намисто, дякую за посилання на мережку - подивлюсь при нагоді Як Вам шабак? Все боюсь підступити до цієї мережки, то для мене така собі китайська грамота... Але, певно, не стримаюсь і таки буду сама з ним "хімічити". Подивлюсь, наскільки вийде... Приходьте зі своїми доробками, навіть манюпусінькими - так цікаво дивитись на творчий процес!
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2011-04-14, 1:51 PM | Повідомлення # 123 |
мешканець сайту
| Quote (Dmutrik09) Чи не можна попросити у вас МК по шабаку, якщо ви зараз робите цю мережку! Поділіться вашими перемальовками по низі ... ми чекаємо не тільки нових робіт, але і простого спілкування з ваами! Постараюся зробити МК по шабаку, але за пару тижнів не раніше, спочатку треба купити свій фотоапарат, бо раніше жебракувала, надоїло вже! Низинку теж пофотографую і викладу згодом обов"язково. Quote (Goncha) Як Вам шабак? Все боюсь підступити до цієї мережки, то для мене така собі китайська грамота... Але, певно, не стримаюсь і таки буду сама з ним "хімічити". Подивлюсь, наскільки вийде... Я теж боялася, чогось думала, що цю мережку тільки у п"яльцях треба вишивати. Купила п"яльця, помучилася години чотири і зрозуміла, що вони мені заважають. Шкода грошей, будуть валятися в коробці, хіба колись потім візьмуся ще за гладь (мрія! ) Вчилася шабаку по книжці, яку lady-v викладала "Технологія вишивки" Радкевич, Пащенко. Там дуже все зрозуміло показано всі етапи. Тільки там показано, що мережку "стовпчики" треба по 4 нитки мережити, а я мережила по 3 шт, бо дуже стягало, але то від тканини залежить. Ну і треба , як то кажуть, руку "набити". Я вже салфетку по периметру докінчую, то вже рівненько виходить, не тягне. Як сфотографую, покажу.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 10:12 AM | Повідомлення # 124 |
Мудра людина
| Чудова майстерня, таке все красиве. очі розбігаються. Подивлюсь на Ваші та "всіхні" вироби і думаю як мені до всіх далеко... Творіть красу і з нами деліться! Quote (намисто) що цю мережку тільки у п"яльцях треба вишивати , бабуся моя нічого на п"яльцях не шила. Завжди казала що у кожної майстрині свої секрети, свої вподоби. Що до шабаку - простіть мою необізнанність- хотіла б побачити як виглядає, можна? Я в google запустила, а мені ось що видало (Шабак или (Шин-бет) (ивр. שב"כ — аббревиатура ивр. שרות ביטחון כללי, Шерут Битахон Клали) — Общая служба безопасности Израиля.) А про вишивку чи мережку з таким ім"ям нічого!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 10:33 AM | Повідомлення # 125 |
майстер з вишивки
| намисто, і я на пяльцях нічого вишивати крім гладі не можу (та і гладь не завжди запялюю). Мені легше на колінах. Хоча оце вишивала мережку без стовпчиків, то зловила себе на тому, що підсовую другий край під ногу і трохи натягую тканину Oленка, а ви в гугл на картинки натисніть - там зразу, звичайно, теж про ізраїльський "Шабак", але є пару картинок з зображенням мережки
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 12:11 PM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| Дивіться тут , чи пошукайте тут, тут,тут,тут,тут,тут
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 2:47 PM | Повідомлення # 127 |
мешканець сайту
| Quote (Oленка) Чудова майстерня, таке все красиве. очі розбігаються. Подивлюсь на Ваші та "всіхні" вироби і думаю як мені до всіх далеко... Творіть красу і з нами деліться! Дякую, Оленка! До речі, я теж Оленка. Ще два роки назад якби мені сказали, що я зможу так вишивати, я б не повірила. "Шляхи Господні не звідані..." Поступово рухайтеся в потрібному напрямку і майстерність прийде до вас, як подяка за посидючість і наполегливість! Шабак - то така старовинна українська різнокольорова мережка. Більше б розказали дівчата, які відвідували вишивальні курси в Києві. У мене вона ось так виходить: Додано (2011-04-15, 2:47 PM) ---------------------------------------------
Quote (Goncha) і я на пяльцях нічого вишивати крім гладі не можу Добре, бо я вже подумала, що я якась неправильна вишивальниця. А ось так у мене виходить низинка:
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 2:47 PM | Повідомлення # 128 |
майстер з вишивки
| намисто, гарно-то як! Бачу, Ви і затяганку спробували?
Повідомлення відредагував Goncha - П`ятниця, 2011-04-15, 2:49 PM |
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 2:47 PM | Повідомлення # 129 |
мешканець сайту
| lady-v, дякую за посилання, я сама всього не бачила. Краса!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 3:26 PM | Повідомлення # 130 |
Мудра людина
| намисто, У Вас все так чудово виходить, аккурано! Чудова майстриня! Я також на коліні вишиваю
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
irek-1000 | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 5:27 PM | Повідомлення # 131 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дуже дякую за скановані вафельки!!!!! Все дуже доступно показано, буду пробувати! А шабак получається у вас майстерно, давненько приглядаюсь до цієї техніки, але сама ще не пробувала
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 5:56 PM | Повідомлення # 132 |
Мудра людина
| Вітаю з новими техніками! Quote (намисто) Шабак - то така старовинна українська різнокольорова мережка. Більше б розказали дівчата, які відвідували вишивальні курси в Києві. У мене вона ось так виходить: Давно вже зробила тему Латані мережки (шабак, вівсяночка, гречка та ін.) (техніка виконання, фото, історія, відшиті зразки), прошу поділитися і Вашими здобутками в ній. Низинка -- це сила, але мене вистачає лише на чохлики і закладинки. Чи осилю сорочку, поживемо-побачимо. До речі, тема Низь, низинка, нізинка (проста, замкова) для натхнення. Бажаю всіляких успіхів і гараздів господині цієї теми!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2011-04-15, 6:11 PM | Повідомлення # 133 |
мешканець сайту
| Quote (Goncha) Бачу, Ви і затяганку спробували? Ага. завдяки вашому МК. Цікава техніка. Quote (lady-v) Я також на коліні вишиваю Я вишивку натягую пальцями. На колінах мені не зручно. Одна моя знайома розказувала, що її тітка вишивала на бильцях крісла. Одного разу задрімала і пришила вишивку до крісла, настільки автоматично вміла вишивати. irek-1000, вишивайте здорові! Беріться за вафельки, а пізніше і за шабак. Додано (2011-04-15, 6:11 PM) --------------------------------------------- Tana, дякую! Я в тих темках була, зараз перегляну ще раз. І продублюю там свої здобутки. Quote (Tana) Низинка -- це сила, але мене вистачає лише на чохлики і закладинки. Чи осилю сорочку, поживемо-побачимо. Мені теж ще за сорочку в низинці братися страшнувато. Але шукаю якісь невеличкого формату орнаменти, щоб вклинити в ансамбль технік для чоловічої сорочки. Маю такий задум. Теж буде видно, як воно буде.
|
|
| |
|
намисто | Дата: Субота, 2011-04-16, 8:59 PM | Повідомлення # 135 |
мешканець сайту
| Quote (Dmutrik09) Хочемо побачити кінцевий результат! Звичайно побачите, я без вас всіх уже не можу...
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-04-16, 9:03 PM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| намисто, у Вас нова аватарка - Ви просто красуня-україночка, а Ваш підпис - то найперша істина в житті жінки!
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2011-04-16, 9:05 PM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| намисто, аватар - супер!!! Успіхів!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
намисто | Дата: Субота, 2011-04-16, 9:31 PM | Повідомлення # 138 |
мешканець сайту
| lady-v, nosiknata, щиро дякую за теплі слова. Знайшла ці слова десь в мережі, дуже припали до душі. Для мене найдорожчі моя сім"я, дітки, мама. Без них мене нема.
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-04-17, 0:14 AM | Повідомлення # 139 |
Мудра людина
| Чудове фото, мені і попередній дуже подобався! І підпис влучний
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
намисто | Дата: Неділя, 2011-05-08, 12:57 PM | Повідомлення # 140 |
мешканець сайту
| Oленка, дякую! Закінчила серветку, на якій вчилася вишивати шабаком і низинкою:
|
|
| |