Намисто: Намистинки моєї душі
|
|
намисто | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Середа, 2011-02-09, 3:44 PM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| намисто, cорочка - рокішна! А щодо фотографій з виставки - схоже я знову застрягну у Вашій майстерні надовго
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Середа, 2011-02-09, 4:01 PM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Quote (намисто) Я тільки додала мережку "колосок" і зубцювання. Так так, я помітила, що Ви її прикрасили
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-02-09, 9:47 PM | Повідомлення # 105 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (намисто) Моя версія: Щодо чоловічої сорочки: ваша - краща! Мережки гарно розбавили, на мою думку, чорну вишивочку, стало так нарядно
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2011-02-09, 11:47 PM | Повідомлення # 106 |
мешканець сайту
| Намисто, і як я тільки пропустила вашу майстерню. Була у всіх "провідних" форумчанок, а от вас оминула. Каюсь. Ваші роботи чудові!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2011-02-10, 1:42 PM | Повідомлення # 107 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Мережки гарно розбавили, на мою думку, чорну вишивочку, стало так нарядно Дякую! Я з вами згодна, мережки надають святковості вишиванкам, а їх, звично, кожен день не носять, вишиваночки призначені для носіння в свята, щоб збереглися на довше. Quote (olimpia) і як я тільки пропустила вашу майстерню Обов"язково заходьте, ще! Я вам завжди рада! Наш сайт розростається потихеньку. Тут є що подивитися і почитати, дівчата - МОЛОДЦІ - стараються всі по мірі можливостей і вільного часу. Я сама кожен день роблю для себе нові відкриття тут. Щиро дякую за високу оцінку моєї праці.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2011-02-13, 4:02 PM | Повідомлення # 108 |
Мудра людина
| О, я теж давненько не заглядала. Вражає! Переглядаючи роботи Ольги Василівни Писарук, перше, що хотілось запитати - звідки вона родом(дяка Bullet), бо побачила сорочки, які характерні Покуттю, зокрема Городенківському. У творчості тієї поні вийшов чудовий мікс - мотиви Покуття та Гуцульщини. намисто, - А вашим сорочкам - окремі оплески!
ore et labore!
|
|
| |
irek-1000 | Дата: Середа, 2011-03-30, 10:31 PM | Повідомлення # 109 |
перехожий
Група: Користувачі
| Намистинко! Вражена вашими роботами !!!!Ви молодець! Натхнення вам! Хочу запитати, а як ви робили на тунічці пояс, що це за вид вишивки....я такго ще незнаю
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-03-31, 12:44 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Ого, скільки поповнень! Майстерня квітує! Бажаю наснаги на нові і нові роботи!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Понеділок, 2011-04-11, 11:38 PM | Повідомлення # 111 |
мешканець сайту
| Quote (Goncha) Кроїли самі? (для мене це зараз болюче питання) Якось пропустила запитання, між виставленими фотографіями не помітила. Вибач! Кроїла і шила сама. Нема у мене такої дотошної кравчині як я сама. Кроїла по викрійках поданих тут на форумі. Якщо потрібно, знайду і ще раз продублюю. Додано (2011-04-11, 11:07 PM) --------------------------------------------- Quote (Пасіонарія) У творчості тієї пані вийшов чудовий мікс - мотиви Покуття та Гуцульщини. Ольга Василівна виявляється ваша землячка, я коли про це дізналася, одразу про вас згадала. І взагалі, Коломийщина славиться своїми майстрами на цілу Україну! Благодатний край і люди талановиті, працьовиті, прості і скромні!Додано (2011-04-11, 11:29 PM) ---------------------------------------------
Quote (irek-1000) як ви робили на тунічці пояс, що це за вид вишивки. Щиро дякую, що завітали. Пояс на туніці виконаний призбирками (у О. Стахурської). Зустрічаються і інші назви подібного роду швів: вафельки, соти, шиш. У мене є декілька відсканованих сторінок у форматі pdf, викладу пізніше. Quote (Tana) Ого, скільки поповнень! Майстерня квітує! Бажаю наснаги на нові і нові роботи! Дякую за побажання, наснага дуже потрібна, бо мрій на майбутнє багато. Додано (2011-04-11, 11:38 PM) --------------------------------------------- Представляю одну з моїх останніх робіт:
Повідомлення відредагував намисто - Понеділок, 2011-04-11, 11:07 PM |
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 1:21 AM | Повідомлення # 112 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| намисто, чудова сорочка!!! Рада, що не забуваєте про нас і долучаєте нас до своїх здобутків! А по краях - то мережка чи щось інше? Відблискує, не видно За крій відповідь Ви давали Але я не наважусь сама це зробити, принаймні поки що. Тому буду випробовувати кравчиню, яку мені порекомендувала моя вчителька з вишивання
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 2:13 AM | Повідомлення # 113 |
Мудра людина
| намисто, розкішна блакить! Сорочки ваші як завжди - на висоті! Не "опускаєте планку" - і крій і вишиття бездоганні!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 9:23 AM | Повідомлення # 114 |
Мудра людина
| намисто, яка чудова сорчка!
Моя майстерня
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 11:09 AM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| Така гарна сорочка!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 1:24 PM | Повідомлення # 116 |
Мудра людина
| намисто, гарненька і ніжна сорочка. Для кого вишивали?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 1:35 PM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| Quote (намисто) Представляю одну з моїх останніх робіт: намисто! Аплодую, насичена робота нитками та техніками!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lanar | Дата: Середа, 2011-04-13, 10:53 AM | Повідомлення # 118 |
відвідувач
| Намисто! Будьте ласкаві, виставте фото, як робиться ота резиночка , що у Вас на туніці...Дуже треба, щоб закінчити сорочку жіночу. Побачила і зрозуміла, що це саме те , що треба!!!!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-04-13, 4:47 PM | Повідомлення # 119 |
побратим
| намисто!!! Просто дякую Вам від усієї душі!!!!!!!!!! Роботи настільки вдохновляючі!!!!!!!!!!!!! Поки переглядала сторінки Вашої майстерні відчула колосальний прилив такої життєдайної енергі ї!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Надзвичайно сподобались Ваші роботи!!! З кожною новою вишиванкою прослідковується все більша майстерність і творчий смак!!!!!!!!!!! Наснаги Вам творчої та безмірно вільного часу!!!!!!!!!
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2011-04-13, 9:17 PM | Повідомлення # 120 |
мешканець сайту
| Quote (Goncha) Рада, що не забуваєте про нас і долучаєте нас до своїх здобутків! Намагаюся регулярно відвідувати форум, але не виходить так часто, як хотілося б. Робота, діти, друзі і вишивання вимагають міх часу. Блукаючи по форуму, диву даюся як деяким дівчатам вдається поєднювати массу аналогічних справ з активним життям тут, у віртуалі. Я їм дуже вдячна, бо без них наш форум не був би таким цікавим. Серед таких активісток і ви. Вітаю вас, ви справжня заслужена чарівниця! Quote (Goncha) А по краях - то мережка чи щось інше? Відблискує, не видно Нажаль немає якісніших фото. Я тут застосувала мережку з книжки Патрісії Бедж "Искусство мережки" з 23 стр. Мені вона подобається на чоловічих сорочках, бо не дуже дірявчата. Мережку вишивала турецьким білим шовком, а вздовж неї ще пройшлася дрібненьким "козликом" голубеньким шовком в тон вишивки . Quote (Goncha) буду випробовувати кравчиню, яку мені порекомендувала моя вчителька з вишивання Бажаю вам "зійтися характерами". Все буде добре! Бажаю успіху! nosiknata, lady-v, ТМК, Dmutrik09, Tana, Дякую! Ви не представляєте яка я щаслива в такі хвилини! Мені дуже необхідна ваша підтримка! Цей рік для мене був дуже творчим і насиченим роботою. Відчуваю, що дуже втомилася. Наразі замовлень немає, а я навіть трохи радію, бо, нарешті трохи відпочину і , трохи пофантазую, спробую нових технік. Зараз трохи "шабакую" , пробую вишивати низзю. Шабак ще нічого, а от низь- фантастична техніка, у неї якась своя філософія, закономірність, поки що просто "переписую" позичені взори, як школярка в першому класі, вчуся "писати". НаталиG, Скільки знаків оклику! Я вам дуже вдячна. Заходьте і любуйтеся. Приємно бути натхненницею. Quote (НаталиG) Наснаги Вам творчої та безмірно вільного часу! А цього хочеться найбільше, а ще щоб всі були здорові. Навзаєм! А тепер, УВАГА! Ловіть довгоочікувані вафельки! Додано (2011-04-13, 9:17 PM) --------------------------------------------- Я використовувала спосіб обшивки, зображений на мал. 272. А ще я трохи не так назборюю, як зображено на мал. 262. Так як я вишиваю на "домотканому" полотні, то люблю вишивати "по нитках". Тому збирала так: набирала на голку по 6 вертикальних ниточок і 6 ниточок пропускала і т.д. до кінця ряду. Вниз опускалася на 12 горизонтальних ниточок і розпочинала паралельне назборювання. І так по аналогії робимо потрібну кількість рядків. Чому саме така кількість ниточок? Того що згідно щільності моєї тканини 6 ниточок - це 0,5 см, і 12 ниточок - 1 см відповідно. Не знаю, чи зрозуміло пояснила, нема фотоапарата, щоб пофотографувати процеси. Спробуйте, це дуже цікаво!
|
|
| |