Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Неділя, 2014-07-27, 8:40 PM | Повідомлення # 1841 |
Мудра людина
| Цитата Тетяна ( ) Таню, ти просто фея з моторчиком!!! підтримую)))))))))))))))))))))))) Таню - я нарешті з інтернетом - куди переслати Сашуніни фото?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
KS11 | Дата: Понеділок, 2014-07-28, 11:39 AM | Повідомлення # 1842 |
побратим
| Гарні закладинки
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-07-28, 10:25 PM | Повідомлення # 1843 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Tana ( ) Оздобила класичну сорочку високого широкоплечого чоловіка Тобто, тепер вийшла жіноча сорочка? Таня, ти ще й майстер переробок, окрім майстра вишивки Вітаю!
Сиві закладинки - це просто як легенда...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-08-19, 9:22 AM | Повідомлення # 1844 |
Мудра людина
| Bullet, KS11, Zeta, Тетяна, дякую за підтримку!
Закладинки для Нових однокласників
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Zeta | Дата: Вівторок, 2014-08-19, 10:58 AM | Повідомлення # 1846 |
Мудра людина
| серпень продуктивний!!! і настрій робочого стола мені ну дууууже подобається
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-08-19, 11:11 AM | Повідомлення # 1847 |
маніяк графічних ліній
| Tana, який милий янгол на льлі Ну а настрій на робочому столі і робочий, і піднесений одночасно. Хай так і буде, щиро бажаю!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-08-19, 2:48 PM | Повідомлення # 1848 |
Мудра людина
| Дякую, дівчатонька! Ще зробила одну хорошу справу, але похвалюся, як до адресата дійде. Коли б це сісти за Пчілку, за своє і за донеччине?!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-08-29, 12:37 PM | Повідомлення # 1850 |
маніяк графічних ліній
| Tana, льоля пречудова (я дала якось твій ФБ-контакт людині, що цікавилась вишивкою на замовлення, сподіваюсь, не підставила тебе під танки )))) А часу на все ти віднайдеш, бо ти одна із самих організованих людей, яких я знаю!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-08-29, 4:40 PM | Повідомлення # 1851 |
Мудра людина
| Bullet, дякую за віру в мене, але в нашому форумівському колі є люди--взірці організації життя і творчості, до яких тільки прагнути і прагнути... Ні, поки ніхто не стукав))
Настроєве фото. Справа рук і ока Жені Лакосник, автора відомих листівок. Мої тут, очевидно, закладинки))
Дівчата, Увага Аукціон!!!!Автентика для АТО ... до 1 вересня
|
|
| |
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2014-09-04, 8:38 PM | Повідомлення # 1854 |
Мудра людина
| І не можу не поділитися патріотичним розіграшом від нашої форумчанки Надії Цинайко
А ще знову життя приводить до призабутого -- вишивапти-складати брелоки. Все до Перемоги і підтримання бойового духу наших бійців...
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2014-09-04, 8:57 PM | Повідомлення # 1856 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) На підтримку банера адміна додаю свій прапор (с. Крюківщина, що під Києвом) !!! Вважаю, що підняти прапор - це краще, ніж пофарбувати паркан, щиро так думаю і можу аргументувати при потребі.
Таня. вітаю з чорною вишиванкою, на фейсбуці її запримітила! А тризубці мають добре розбиратись, це ниньки тренд!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-09-04, 9:00 PM | Повідомлення # 1857 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) А тризубці мають добре розбиратись, це ниньки тренд! Це маленькі знаки уваги серед клунків передач на фронт.
|
|
| |
KS11 | Дата: П`ятниця, 2014-09-05, 11:39 AM | Повідомлення # 1858 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) !!! Вважаю, що підняти прапор - це краще, ніж пофарбувати паркан, щиро так думаю і можу аргументувати при потребі. Мені здається одне іншому не заважає.
Tana, гарнюні сорочки, ідея з брелоками чудова.
Розкажи як ти їх робиш?(брелоки) Вони на мякій тканині? чи пластикова канва?
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-09-05, 11:32 PM | Повідомлення # 1859 |
Мудра людина
| KS11, дякую!
Брелоки -- призабуте старе, на м'якій тонкій канві, інакше не влізуть у відділення для папірця. Тризуби
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2014-09-18, 1:35 PM | Повідомлення # 1860 |
Активіст форума
| Таню, з днем народження! Так тримати - і все буде добре! Щастя тобі, посмішок дорогих людей, здоров"я!
|
|
| |