Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Пасіонарія | Дата: Субота, 2012-07-28, 10:09 AM | Повідомлення # 1062 |
 Мудра людина
| Quote (Tana) потішу тебе ще і я тут за одно тішуся. Tana-а-а-а, тепер я бачу, як виглядає ЩАСТЯ. Ви аж проситесь на якесь унаочнення і популяризацію! Нехай дітки здоровими ростуть родичам на втіху! А мамусям бажаю так гарно цвісти і щедро плодоносити в радості і достатку, а решта ви собі "намалюєте" самі!
ore et labore!
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2012-07-28, 10:39 AM | Повідомлення # 1063 |
 Мудра людина
| Tana, гарнюськи дівчатка! Ох, колись як влаштуємо спільну фотосесію всіх діточок форума ))) Може, започаткувати галерею? ))) Ото буде позитивна сторінка!
Моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: Субота, 2012-07-28, 11:03 PM | Повідомлення # 1064 |
 Мудра людина
| Quote (shtynka) галерею? ))) Ото буде позитивна сторінка! слушне зауваження! це ж наше майбутнє!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-07-28, 11:54 PM | Повідомлення # 1065 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, аа які ви класні я теж собі хочу таких
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2012-07-29, 1:49 PM | Повідомлення # 1066 |
 Активіст форума
| Таню, зразу видно, хто тут мамина улюблениця! (І практично мамина копія!!! А оченята!!!)
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-07-29, 11:12 PM | Повідомлення # 1067 |
 Мудра людина
| Пасіонарія, Ваші слова та й в Небо! Щиро дякую за побажання! shtynka, Zeta, дякую, в такій гілці хвастульок, лише за моїми підрахунками, біля десяти малят буде, народжених на нашому форумі. Bullet, ми тобі бажаємо, приїзжай в гості, надихайся! Щоб твої зірки стали належним чином в цьому питанні! Тетяна, яблуко від яблуні... А ще діти нас вчать, це я вже точно знаю.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ulyafare | Дата: Понеділок, 2012-07-30, 9:58 AM | Повідомлення # 1068 |
 побратим
| Tana, дякую, вмієш потішити, неймовірний позитив!
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2012-07-30, 11:10 AM | Повідомлення # 1069 |
 мешканець сайту
| Tana, які ж ви милі і щасливі)))))) приємно бачити такі фото !)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-07-30, 12:23 PM | Повідомлення # 1070 |
 Мудра людина
| Tana, Щастя, щастя і ще більше щастя бажаю. Щоб так пригорталась до тебе ще багато років, а ти так щасливо посміхалась. Такі всі дівчатка красунечки, і великі, і маленькі.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-08-02, 10:55 PM | Повідомлення # 1071 |
 Мудра людина
| Дівчата, ulyafare, Жанна, Oленка, дякую! Зі Зльоту маю подарунок -- алатир, який часто одягаю, але на фото не втрапляє крупним паном. Виправляюсь.  Справа чиїх рук? Гальваніки
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-08-03, 2:12 AM | Повідомлення # 1072 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) Bullet, ми тобі бажаємо, приїзжай в гості, надихайся! Щоб твої зірки стали належним чином в цьому питанні! Дякую)) Та для того, щоб *стали зорі* в моєму питанні, я маю частіше ходити там, де є цікаві неодружені чоловіки )))))
Алатир, до слова, від , вони нам на Зліт кілька таких штук привезли в подарунковий фонд, якщо не помиляюсь, ми їх роздали нашим Чарівницям, присутнім на Зльоті.. а може і помиляюсь, давно це було.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-08-03, 3:52 AM | Повідомлення # 1073 |
 Мудра людина
| Quote (Bullet) Та для того, щоб *стали зорі* в моєму питанні, я маю частіше ходити там, де є цікаві неодружені чоловіки ))))) "Прррравильно говоришь, пррррравильно" (Кот Матроскин) Quote (Bullet) присутнім на Зльоті.. а може і помиляюсь, давно це було. Треба повторити.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-08-03, 10:27 AM | Повідомлення # 1074 |
 Мудра людина
| Quote (Bullet) Алатир, до слова, від Так, я ж дала на них посилання, щоб народ знав, хто крутиться в нашій банерній рекламі)))
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 8:37 AM | Повідомлення # 1075 |
 Мудра людина
| Чохлики, глибокі і місткі. Вишитий лиштвою і низинковий. Біла (сіра) лиштва вишиті за книгою С.Нечипоренко (стр. 63), нижній орнамент -- це верхоплутова мережка "подвійний витягнутий верхоплут", див. "Українську вишивку" Т.Кари-Васильєвої, А.Чорноморець (стр. 79); лляна стрічка, липучка, нитки ДМС. Низинковий чохлик вишитий дещо зміненим орнаментом з книги Т. Дяків, кіска та ін. за книгою І.Свйонтек; лляна стрічка, липучка, нитки ДМС. Більше фото в спойлері
|
|
| |
a-stra | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 12:28 PM | Повідомлення # 1076 |
 Активіст форума
| Tana, Я замилувалась ціми трьома красунями! Нехай Господь благословляє рясно цих маминих квіточок! У Вашої Сашуні просто чудове платтячко! Молодець матуся! Ну а чохлики Ваші то є тренд! Як завжди не можна очей відвести!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 12:33 PM | Повідомлення # 1077 |
 Мудра людина
| a-stra, щиро дякую за добрі слова!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 12:56 PM | Повідомлення # 1078 |
 Мудра людина
| Tana, дуже гарні чохлики! і дуже Танині!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 2:11 PM | Повідомлення # 1079 |
 побратим
| Таню, чохлики чудові! Така дрібна і акуратна робота, вах!
Ниточки ДМЦ брали в одне складення? Там, де вишивка у тон тканині - випорені нитки?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2012-08-28, 2:54 PM | Повідомлення # 1080 |
 Мудра людина
| Таню, чохлики твої , як завжди бездоганні! Твоя візитівка! Ти знаєш, завжди задивляюся на твої чохлики , вже навіть тканинку купила,а все руки не доходять і не доходять!
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |