Авторська та етнічна вишивка Tana
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:30 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу в мій щоденник на форумі! Мої уподобання схиляються до етнографії, традиційного вбрання, технік вишиття, історії вишивки. Спробувала привнести елементи народної вишивки в речі повсякденного вжитку. З величезним задоволенням все ще створюю закладинки в улюблену книжку, одяг та аксесуари з народними швами і орнаментами. Люблю споглядати і працювати з музейним колекціями.
Зараз запрошую Вас пошити вишиванку собі в довгобуді Виплекана сорочка, пошити вишиванку близькій людині в Сорочковий легкоший та долучитися до відтворення старовинних орнаментів в проекті Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876
Більшість поточних робіт викладала в мережі в ЖЖ http://tana-sribna.livejournal.com/ , який переїхав на http://napolotni.blogspot.com/ Найбільш активно моє творче життя протікає в мережі фейсбук www.facebook.com/tana.sribna
Знаю, що мій досвід і напрацювання зокрема на цьому форумі стали в нагоді багатьом людям. Сподіваюсь, завдяки цій темі, коло однодумців розшириться. Приємних вражень!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2012-02-23, 12:57 PM | Повідомлення # 841 |
мешканець сайту
| Не претендую на істину і не знаю як там правильно за традиціями, але моя мама в неділю варила вареники з сиром, а вчора в середу пісні з капустою. Хоча млинці з сиром теж були! Ми їх кожну неділю готуємо.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-02-23, 5:27 PM | Повідомлення # 842 |
Мудра людина
| Quote (Яга) Ще й не можу до кінця второпати корені Масляної, розумію, що проводи Зими, ще не зовсім розумію, що символізує Колодка, а найбільше здається, що така "обжиралівка" пов'язана найбільше з суворим постом, що йде слідом та й усе. Тицни мене, будь ласка, кудись, де про поминання предків.
Посилаюсь на Генадія Адамовича "Поминание предков". Коротко тут або тут. Точно, що балагани, каруселі, веселощі -- пізнє явище для Масляної
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2012-02-23, 9:55 PM | Повідомлення # 844 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Tana) Мій вишиваний доробок. Ексмерименти з тлом (чорний шовк) красивий чохлик! Таня, я би радила придбати світлі липучки. ЇХ вартість дуже низька, а роота виглядатиме ще краще! (ти в чохлик цілий молитовник всунула, чи що?)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 0:19 AM | Повідомлення # 845 |
Мудра людина
| Паспорт і паспор, і візитивницю. Всунула для форми. Я липучки купую виключно найміцніші, принаймні, намагаюсь, в мене не та довжина, щоб економити))) підкажеш, де продаються такі, як на куртки йдуть, дякуватиму. Дякую за пораду, ціную-ціную!
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 0:27 AM | Повідомлення # 846 |
Мудра людина
| Tana, який гарний чохлик вийшов! (ой і люблю ж я низинку!!!)
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 9:20 AM | Повідомлення # 847 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Я липучки купую виключно найміцніші, принаймні, намагаюсь, . Буду знати. А чохлики чудові
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 10:24 AM | Повідомлення # 848 |
Мудра людина
| Tana, дуже гарно!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 5:56 PM | Повідомлення # 849 |
мешканець сайту
| Tana, чудовий витвір. Моя тітка колись вищивала такі різні сумки- їх дуже полюбляли поляки.
я всіх люблю
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 8:53 PM | Повідомлення # 850 |
Мудра людина
| lady-v, Oленка, Ролічок, romannah, дякую вам!
Quote (romannah) Моя тітка колись вищивала такі різні сумки- Вишити сумку моїх габаритів -- це майже вишити сорочку, так що тітка Ваша більш працездатна)))
Додаю нових "7 котів, які приносять щастя"
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2012-02-24, 10:37 PM | Повідомлення # 851 |
Мудра людина
| чудові котики! а головне - дуже позитивні!!! а вивіріт - ідеальний...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-02-25, 7:34 PM | Повідомлення # 852 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Додаю нових "7 котів, які приносять щастя" а у мене такі самі, але сіро-біло-чорні бігають по книжці! (дякую!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2012-02-25, 8:56 PM | Повідомлення # 853 |
Мудра людина
| Таня! Млинці у мене відкривались весь час, а от Сашуня з млинцями ледве відкрилась сьогодні. Декілька раз заходила на сторінку, поки Сашуня висвітилась. Дякую! Росте красунечка, хай здорова і щаслива буде, нам всім на радість!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-02-25, 10:48 PM | Повідомлення # 854 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) підкажеш, де продаються такі, як на куртки йдуть, дякуватиму. Дякую за пораду, ціную-ціную! прогавила твоє питання, перепрошую. Таня, я купую на Старовокзальній у "Фуршеті", на другому поверсі. Питай де завгодно, але питай липучку для уніформи, вона найміцніша.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Субота, 2012-02-25, 11:08 PM | Повідомлення # 855 |
Активіст форума
| Quote (Tana) Мій вишиваний доробок. Дуже гарно! А якого розміру ця краса? Мені чомусь здалось, що це швидше маленька сумочка, ніж чохлик для мобільного? Ось надивилась на неї, тепер знову хотітиметься ще щось почати... Ти такий молодець - і млинці встигаєш, і рукоділля не закидаєш ! Про котів просто мовчу , я би свій виворіт ніколи не наважилась показувати...
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-02-25, 11:33 PM | Повідомлення # 856 |
Мудра людина
| Zeta, Bullet, Oленка, Тетяна, дякую за добры слова і поради. Потішу ще звірятками
|
|
| |
Na_talka | Дата: Неділя, 2012-02-26, 0:39 AM | Повідомлення # 857 |
побратим
| Tana, Що за весела компанія? Відразу піднімається настрій!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-02-26, 1:25 AM | Повідомлення # 858 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Потішу ще звірятками Потішила! Дуже веселі звірятка.
|
|
| |
Яга | Дата: Неділя, 2012-02-26, 3:21 AM | Повідомлення # 859 |
побратим
| Таню, скільки всього!!! Клас! Особливо коти (і вишиті, і м'які) викликають у мене бурю емоцій. До речі, дуже зараз в тему, 1 березня - міжнародний день котів.
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-26, 3:26 AM | Повідомлення # 860 |
маніяк графічних ліній
| Таня, заливай свої картинки при бажанні прямо на форум. Я писала, що це є привілея модераторів! (я з егоїстичних міркувань наразі: я двічі перезавантажувала сторінку, щоб твоїх звіряток побачити..)
Гарні звірульки :)*
|
|
| |