Запити на відкриття теми для форумчан.
|
|
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 8:30 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| голосування необмежене в часі.
Думаю, є сенс створити такі щоденнички. По-перше, це можливість спостерігати за улюбленими авторами. По-друге, ваші охи і вздохи ніхто, окрім хазяйки теми, не витиратиме (якщо хазяйка не заведе власні правила перебування в її веб-кімнатці). окрім цього, це можливість показувати вишивальні і не лише вишивальні процеси, розказувати про настрої і успіхи, оголошувати власні конкурси (думаю, і таке можливо!) таке інше.
В цій же темі закликаю бажаючих створити свої теми-щоденники: пишіть тут заявки і одразу вказуйте бажану назву для вашої теми. Якщо тему не вкажете, то просто можна називати *Творча майстерня такого-то автора*. Або за вашим бажанням: "Мистецький арсенал Галі", "Вишиті ведмедики і інші звірі Наді" і так далі, за покликом фантазії. Нікейм в назві теми є обов"язковим!
Нове:
1. Ви вирішили відкрити свою тему-майстерню? Ваше прохання є зваженим і обдуманим рішенням. Ваша майстерня після її відкриття не може бути видалена.
2. Прохання на відкриття майстерень приймаються від форумчан з дописами більше 50.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2013-02-10, 3:37 PM |
|
| |
Яга | Дата: Субота, 2011-11-26, 1:17 AM | Повідомлення # 61 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Можна і мені майстерню. Якусь таку: "Шлях до традиції. (Майстерня Яги)"
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-11-26, 3:13 AM | Повідомлення # 62 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Яга) Можна і мені майстерню. Якусь таку: "Шлях до традиції. (Майстерня Яги)" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-690-1
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Яга | Дата: Субота, 2011-11-26, 10:03 AM | Повідомлення # 63 |
побратим
| Уряяяяяяяяяя! Дякую!
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2011-11-26, 3:49 PM | Повідомлення # 64 |
мешканець сайту
| якщо цікаве моє товариство -прошу відкрити і мені сторінку. Думаю: "Там, де гори сині"
я всіх люблю
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-11-26, 11:14 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| romannah, прошу у майстерню
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-12-06, 7:14 PM | Повідомлення # 66 |
мешканець сайту
| дівчата, я шось кручуся-кручуся, та й надумала попросити й собі окрему темку. я, звісно, не дуже ше майстриня, та й вишиваю небагато, але хочеться показувати свої вироби, а, наприклад, темку "все про ляльку-мотанку" якось шкода вже завалювати своїми ляльками))) мою майстерню можна назвати "Ляльковий дім форумчанки Жанни"
мій рукодільний ЖЖ
Повідомлення відредагував Жанна - Середа, 2011-12-07, 0:00 AM |
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2011-12-07, 12:17 PM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Твоя темка відкрита!Заходи сюди http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-698-1
Творча майстерня
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-12-07, 12:23 PM | Повідомлення # 68 |
мешканець сайту
| ой, дякую-дякую)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2011-12-19, 6:11 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
| Прошу и мне темочку - "Вышивка как образ мысли". Спасибо! Додано (2011-12-19, 6:11 PM) --------------------------------------------- Спасибо за молчаливый ответ. Все ясно, как день.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-12-19, 7:14 PM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Lyubov, пані Любочко просимо не ображатися, наприклад зайнятістю моєю, як модератора. Такі питання можна писати і в приват тоді точно вже хтось і відповість. Ви набрали вже 26 повідомлень.Прошу прийняти до уваги, той факт, якщо ви не дописуватимете у свою темку на протязі 6 місяців, тобто весь цей час темка пустуватиме ( звісно без попереджень,бо всі ми люди і є якісь певні обставини), ваша темка буде видалена.Прийміть до уваги також ще один факт , що вся інформація, що ви викладатимете у вашій темі , не буде видалена при усіляких інцидентах, бо на основі вашої теми будуть робитися замітки у розсилку, будуть подавтися посилання .... Думаю свій крок ви добре обміркували перш ніж подавати прохання, якщо так то - Прошу сюди.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2011-12-19, 7:32 PM | Повідомлення # 71 |
Мудра людина
| Спасибо большое, Леся!
|
|
| |
fiery | Дата: Середа, 2011-12-21, 1:35 AM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Дівчатонька, хочу і собі темку відкрити, я хоч і не такий популярний дописувач, але цей форум дуже люблю.
Тому, якщо можна, то
Майстерня Fiery "Вишиваю в ритмі щастя"
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-12-21, 2:27 AM | Повідомлення # 73 |
маніяк графічних ліній
| Quote (fiery) Дівчатонька, хочу і собі темку відкрити, я хоч і не такий популярний дописувач, але цей форум дуже люблю. Тому, якщо можна, то Майстерня Fiery "Вишиваю в ритмі щастя" http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-703-1 ласкаво прошу, Оленко!
|
|
| |
a-stra | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 2:08 PM | Повідомлення # 74 |
Активіст форума
| Прошу створити мені сторінку. Дуже довго вагалась, але все ж таки спробую, якщо ви, шановні майстрині, не проти? Назвіть, будь-ласка, тему: "А-stra: пісня мого серця"
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2012-02-27, 2:24 PM | Повідомлення # 75 |
Мудра людина
| a-stra, Прошу сюди
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Na_talka | Дата: Середа, 2012-03-07, 9:29 PM | Повідомлення # 76 |
побратим
| Відкрийте і мені, будь-ласка, майстереньку з назвою, наприклад, "Наталкина майстерня".
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-03-07, 9:50 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Na_talka, прошу сюди
Моя майстерня
|
|
| |
Na_talka | Дата: Середа, 2012-03-07, 10:02 PM | Повідомлення # 78 |
побратим
| lady-v, Дуже дякую.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-07, 10:24 PM | Повідомлення # 79 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, Na_talka, назва майстерні має ОБОВ"ЯЗКОВО містити нікнейм хазяйки майстерні. Хазяйка не Наталка, а Na_talka, тож прошу переіменувати
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-03-07, 10:32 PM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) назва майстерні має ОБОВ"ЯЗКОВО містити нікнейм хазяйки майстерні. Хазяйка не Наталка, а Na_talka, тож прошу переіменувати Зроблено
Моя майстерня
|
|
| |