Запити на відкриття теми для форумчан.
|
|
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 8:30 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| голосування необмежене в часі.
Думаю, є сенс створити такі щоденнички. По-перше, це можливість спостерігати за улюбленими авторами. По-друге, ваші охи і вздохи ніхто, окрім хазяйки теми, не витиратиме (якщо хазяйка не заведе власні правила перебування в її веб-кімнатці). окрім цього, це можливість показувати вишивальні і не лише вишивальні процеси, розказувати про настрої і успіхи, оголошувати власні конкурси (думаю, і таке можливо!) таке інше.
В цій же темі закликаю бажаючих створити свої теми-щоденники: пишіть тут заявки і одразу вказуйте бажану назву для вашої теми. Якщо тему не вкажете, то просто можна називати *Творча майстерня такого-то автора*. Або за вашим бажанням: "Мистецький арсенал Галі", "Вишиті ведмедики і інші звірі Наді" і так далі, за покликом фантазії. Нікейм в назві теми є обов"язковим!
Нове:
1. Ви вирішили відкрити свою тему-майстерню? Ваше прохання є зваженим і обдуманим рішенням. Ваша майстерня після її відкриття не може бути видалена.
2. Прохання на відкриття майстерень приймаються від форумчан з дописами більше 50.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2013-02-10, 3:37 PM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 8:52 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Я - за. Нехай моя тема називається "Гоп - тик на патик!" (Твориво Пасіонарії)
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:41 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Пасіонарія) Нехай моя тема називається "Гоп - тик на патик!" (Твориво Пасіонарії) супер:) Ви - модератор і самі можете створити собі тему в цьому розділі! Чекаю з нетерпінням (не забудьте в темі дати свій нік) І я теж створю. Вишиваю я мало, та щоб у форумчан не склалось враження, що я лінтюх, показуватиму там свої ручні доробки:) Моя тема - *Творча Майстерня Bullet*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 10:44 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Не буду дублювати "Tворча майcтерня Tana", як на "Ежевике", щоб ми не були клонами)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 11:35 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Не буду дублювати "Tворча майcтерня Tana", як на "Ежевике", щоб ми не були клонами))) якось навіть думка у мене така не виникла про клони... це українська мова, і в ній є певний, все ж таки обмежений, набір слів А на Єжевіці я, до свого сорому, давно не бувала вже... та і там читаю теж лише обраних майстринь, якими цікавлюсь)
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-02-17, 8:05 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| я теж давно не була і не виставляла роботи, тому свято місце пусто не буває
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ganzya | Дата: Четвер, 2010-02-18, 6:59 PM | Повідомлення # 7 |
Активіст форума
| Чекаємо на запити, не соромтесь.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2010-02-20, 0:11 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Прошу надати мені право на відкриття власної теми! Хотіла би напевно назваати :"Мої скарби". Чекатиму вашої ствердної відповіді!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-02-20, 3:20 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Прошу надати мені право на відкриття власної теми! Хотіла би напевно назваати :"Мої скарби". Чекатиму вашої ствердної відповіді! прошу сюди
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2010-06-23, 1:51 PM | Повідомлення # 10 |
мешканець сайту
| Шановні модератори, хочу запитати, чи можу я просити про відкриття власної теми? Недавно у вас зареєструвалася, але маю деякий скромний досвід у в"язанні та вишиванні зокрема. Хочу з вами спілкуватися.
|
|
| |
ganzya | Дата: Середа, 2010-06-23, 11:07 PM | Повідомлення # 11 |
Активіст форума
| намисто, пишіть як її назвати?
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2010-06-24, 3:05 PM | Повідомлення # 12 |
мешканець сайту
| ganzya, дякую. Нехай моя тема буде мати назву "Намистинки моєї душі" Додано (2010-06-24, 3:05 PM) --------------------------------------------- А ще дозвольте мені вставляти фото, раз вже є попередня згода на відкриття моєї теми. Ще раз дякую, що приймаєте до своєї спільноти.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-06-25, 8:46 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| намисто, маєте http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-445-1 , спілкуйтесь
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-07-15, 11:37 AM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Можна і мені тему? Хотіла б назвати її "Мати мене научила..."
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-16, 9:28 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Сподіваюсь, мене не насварять інші Адміністратори ))) lady-v, користуйте на здоров"я вашу тему! http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/38-450-1
Моя майстерня
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2010-08-12, 8:34 AM | Повідомлення # 16 |
побратим
| І я хочу власну тему:) А назва була б "За рукоділлям біля віконця"
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-08-12, 8:52 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| welshrabbit, зроблено!
Моя майстерня
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2010-08-12, 9:24 AM | Повідомлення # 18 |
побратим
| О, так швидко! Дякую, shtynka!:)
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2010-08-22, 11:23 PM | Повідомлення # 19 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Прошу модераторів і собі тему для хизування/зауважень/критики і всього, що спаде на думку мені і моїм читачам. Наприклад, Творчі посиденьки у Goncha
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2010-08-23, 7:49 AM | Повідомлення # 20 |
Активіст форума
| Quote (Goncha) Прошу модераторів і собі тему для хизування/зауважень/критики і всього, що спаде на думку мені і моїм читачам. Наприклад, Творчі посиденьки у Goncha зроблено
|
|
| |