МК "зайчик на пальчик"
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-04-05, 9:01 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Росава підготувала майстер-клас з мініатюрної вузликової мотанки, якщо можна так сказати, зайчик на пальчик
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Росава | Дата: Вівторок, 2011-04-05, 9:01 AM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Отже, пропоную вам майстер-клас з виготовлення зайчика-мотанки, або як його ще звуть "зайчик на пальчик"
Вам буде потрібна тканина (клапоть з долоню) - бажано м'яка бавовняна, міцні нитки, кусочок синтепону (або вати) і гарний настрій Спочатку треба скласти вздовж тканину вдвоє Для вушок згин забрати всередину. Зафіксувати ниткою.
Кусочок синтепону, чи вати запхати тугенько під вушка і також перев'язати, закріпити ниткою. Підігнути тканину по боках. Потім загнути знизу прибл. на 1,5 см, і так тримаючи скласти навпіл до голови.
Сформувати лапки і перемотати ниткою через шию по діагоналі : (кінчики нитки по черзі вести спереду назад від шиї по діагоналі попід лапки, і ниточку затягнути; далі нитку вести спереді - по діагоналі від лапки за шию й притримуючи кінчик ниточки пальцем те ж сам повторити з іншим кінцем нитки). Обмотати, зав'язати. Ось і все. Такого зайчика краще робити з малюком. А старшенькі можуть навіть мамі допомагати.
Можна зробити кольорову компанію таких зайченят
Моя майстерня
Повідомлення відредагував Росава - Середа, 2011-04-06, 2:40 AM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-04-05, 9:48 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Дякую, спробуємо!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Росава | Дата: Середа, 2011-04-06, 1:17 AM | Повідомлення # 4 |
побратим
| До речі, зайчики теж можуть мати свої маленькі родзиночки-секретики Секрет перший. На останні новорічні свята малеча отримувала не лише цукерку "від зайчика", а ще й самого зайчика В петельку для пальчика пречудово вкладається невелика цукерочка. Як на мене, непогана альтернатива "кіндер-сюрпризу" А якщо виготовити зайчика з трішки довшого клаптика тканини - петелька буде задовга для будь-якого пальчика, зате в неї можна буде покласти пасхальне яєчко То вже мабуть буде пасхальний зайчик
Моя майстерня
Повідомлення відредагував Росава - Середа, 2011-04-06, 1:34 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-04-06, 2:16 AM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Росава, роздивилась детальніше: і справді, гарненькі такі
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Росава | Дата: Середа, 2011-04-06, 2:33 AM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Bullet, коли Ви його зробите, він Вам сподобається ще більше Трохи незручно було фотографувати й мотати без сторонньої допомоги: не вистачало всього-навсього ще однієї руки
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-04-06, 2:38 AM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Росава, не здивували! МЕні постійно не вистачає ще рук 4-5-ти )))) і було б непогано ще пару-десять годин в добі )))) І ще сто років здорового працездатного віку
|
|
| |
Росава | Дата: Середа, 2011-04-06, 2:45 AM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Ну це вже якщо мислити глобально, то теж десь так Але в добі має бути аж ніяк не менше 48ми годин Відкриваю другий секретик зайчика Коли робитимете йому голівку, то в синтепон/чи вату можна покласти хоч грамульку якоїсь пахучої травички. Тоді зайчик ще й приємно пахнутиме Час від часу, коли вам здасться що запах послабшав, можна буде трішки розминати йому голівку - він буде пахнути сильніше Мені найбільше подобаються зайчики з лавандою, а від меліси той зайчик пахне як цукерка з дитинства
Моя майстерня
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-04-06, 9:10 AM | Повідомлення # 9 |
мешканець сайту
| Росава, дякую!))) дуже цікавий зайчик неодмінно треба буде спробувати! )))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-04-06, 9:31 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) і було б непогано ще пару-десять годин в добі )))) І ще сто років здорового працездатного віку Дай Вам Боже, А зайчики і справді причудові
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-04-06, 9:44 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Росава, Чудовий зайчик, треба і мені спробувати!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |