Цей конкурс проводиться з метою підтримки створення нашими форучанами традиційних українських сорочок. Тому для себе і своїх рідних, для замовників та різних хороших людей шиємо-вишиваємо сорочки!
Ой місяцю, місяченьку засвіти на межу, Най я свому миленькому сорочку мережу, Коломийка
Номінації: 1) сорочка (жіноча, чоловіча або дитяча, вишита більш ніж трьома техніками (до звичного хрестика додайте кілька українських швів, яким вивчились на нашому форумі)); 2) відшитий зразок із старовинної сорочки(нове життя старого узору, винайденого на форумі чи в музеї, на антикварному базарі чи на горищі ; показати фото, схему чи якесь посиланная на те, що це етнографічний матерал, а не сучасний дизайн. ).
Умови конкурсу. 1. Учасником може стати учасник(-ниця) форуму, який має більш, ніж 50 змістовних повідомлень на час подання роботи на конкурс. 2. Робота (сорочка) має бути вишита у 2011-2012 рр.і не фігурувати в жодному конкурсі на форумі, але може бути опублікована на форумі або будь-де в мережі. 3. Роботи на конкурс надсилати на скриньку t_naumenko@ukr.netз 1 червня по 1 липня 2012р. за формою: 1)назва теми листа "на конкурс сорочок 2012"; 2)Ваш нік на форумі; 3)повне ім’я та поштова адреса з індексом; 4)назва роботи, номінація; 5)опис роботи (довільний, до 5 форумських рядків); 6)приєднані фото (не архів, не ВВ-коди) у кількості 1-4 шт.; розмір мінімум 500 пікселів по більшій стороні, максимум - 1000 по більшій стороні. Вага фотографії не повинна перевищувати 250 Кб. На фото має бути чітке зображення конкурсної роботи (обов’язковим є фото сорочки на власнику для першої номінації) , і не повинно бути жодного авторського підпису . Кількість робіт від одного учасника – до 3 сорочок для першої номінації, необмежено для другої номінації. Але кожний виріб наддсилайте в окремому листі. Листи з роботами, не поданими в належному вигляді, не повертатимуться і не розглядатимуться, тому, будь ласка, поставтесь так само уважно до відправлення роботи на конкурс, як до її створення. Дякую за розуміння! Успішного й натхненного шиття-вишивання!
Відкрийте спойлер, щоб зкопіювати хтмл-коди для вставки у ваш блог, жж тощо.
1) сорочка (жіноча, чоловіча або дитяча, вишита більш ніж трьома техніками (до звичного хрестика додайте кілька українських швів, яким вивчились на нашому форумі));
Чи може бути жіноча , або дівчача сукня? (Не сорочечного пошиву, а сучасного, але з використанням різних українських технік та швів) Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
до звичного хрестика додайте кілька українських швів, яким вивчились на нашому форумі
А якщо я новачок на форумі й не оволоділа іншими техніками настільки професійно, щоб оздобити сорочку? Сорочка, вишита традиційним хрестиком, не зможе брати участь в конкурсі?
1) сорочка (жіноча, чоловіча або дитяча, вишита більш ніж трьома техніками (до звичного хрестика додайте кілька українських швів, яким вивчились на нашому форумі));
Це має бути тільки срочка. Чи може бути плаття?. Бо прописано чітко "сорочка". То ж питаю, щоб не виникло недорозумінь.Якщо ж ні то подамся в другу номінацію, бо відшито зі старого зразка! Прошу пані модератора полегшити "мої страждання" у виборі номінації... Моя майстерня ®
Tana, маю питання щодо фото власника в сорочці. Якщо власник не дуже хоче показувати своє обличчя, то допускається варіант показати людину "без голови" ?
Чи може бути плаття?. Бо прописано чітко "сорочка"
Dmutrik09, якщо це плаття -- стилізація сорочки, однотонне, рясно вишите, зразу видно, що за мотивами української вишиванки, то підходить в першу номінацію. Якщо на костюмній тканині чи парчі, наприклад, вставка з вишивкою, то в другу номінацію. Надсилайте, розберемесь!
Quote (sjana_if)
власник не дуже хоче показувати своє обличчя, то допускається варіант показати людину "без голови" ? smile
Tana, хочу додати до призового фонду відрізок тканини, розмір 90*80 см. Його можна використати як плахту до вишитої сорочки або пошити сумку в етностилі ... і все, що підкаже фантазія Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.