Конкурс сорочок 2012
|
|
Tana | Дата: Вівторок, 2012-07-03, 3:44 PM | Повідомлення # 41 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата, Пасіонарія і намисто, ау!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Вівторок, 2012-07-03, 9:10 PM | Повідомлення # 42 |
 мешканець сайту
| Tana, Тетянко дякую що зачекали на пізніх Іванів. Ух! Заскочила...
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Вівторок, 2012-07-03, 10:05 PM | Повідомлення # 43 |
 мешканець сайту
| Таню. а мою світлину в сорочці отримали на електронну пошту?
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012 [/url] 2013
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2012-07-04, 2:10 PM | Повідомлення # 44 |
 Мудра людина
| Чоловіча і жіноча будуть готові завтра. Ну зовсім трішечки залишилось!
ore et labore!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-07-04, 2:34 PM | Повідомлення # 45 |
 Мудра людина
| Quote (Пасіонарія) Ну зовсім трішечки залишилось! Вам просто щастить -- в мене нема доступу до КП; але обіцяю, що намагатимусь все виставляти вчасно
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2012-07-07, 0:17 AM | Повідомлення # 46 |
 Мудра людина
| Tana, речі довишивані і готові до зшивання, але моя кравчиня попала в лікарню, а в мене в ці дні одні неприємності . Мені не зручно перед тобою і дівчатами. Певно не судилось - я прориваюся, а результат - нульовий. Запускай голосування, бо до понеділка всеодно простій. Покажу роботу поза конкурсом. Вибачайте.
ore et labore!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-07-07, 1:17 PM | Повідомлення # 47 |
 Мудра людина
| Добре, бажаємо якнайшвидшого одужання вірній помічниці. Пасіонарія, хай все налагодиться швидко! Прийом робіт завершено, очикуйте теми для голосування
|
|
| |
|
kooshka | Дата: Неділя, 2012-07-08, 3:19 PM | Повідомлення # 49 |
 друг
| Дуже хочеться проголосувати, ппідтримати майстринь. Шановні модератори, ми можу це зробити, поки не маю статусу перевіреного користувача?
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-07-08, 3:21 PM | Повідомлення # 50 |
 Мудра людина
| kooshka, можете проголосувати
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-07-30, 1:58 AM | Повідомлення # 51 |
 Мудра людина
| Із великим задоволенням запрошую привітати учасників і переможців нашого конкурса тут і тут
Дякую за підтримку, участь і увагу до нашого традиційного конкурсу!
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-09-05, 11:02 AM | Повідомлення # 52 |
 Мудра людина
| Отримала сьогодні приз від Tana. Це теплий лист-вітання мені, чудовий вірш для Даринки, який їй дуже сподобався, скан з прекрасної книжки "Українські народні узори", і заготовка для відкритки. Дякую, Tana! (бракує смайликів, щоб виразити всю гаму моїх емоцій )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-09-05, 3:57 PM | Повідомлення # 53 |
 Мудра людина
| lady-v, рада, що призи доходять? Чекатимемо наступних звітів і Ваших нових перемог! Наступний конкурс сорочок проводитиму вже не я. Тож підбиваємо підсумки і завершуємо роботу.
|
|
| |
ivabog | Дата: П`ятниця, 2012-09-07, 9:00 AM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Я також отримала від Тані , презент! Щиро дякую!
Повідомлення відредагував ivabog - П`ятниця, 2012-09-07, 9:01 AM |
|
| |
намисто | Дата: П`ятниця, 2012-09-14, 3:50 PM | Повідомлення # 55 |
 мешканець сайту
| Вчора прийшов лист з призами і мені! Тепер маю до своєї бібліотечки книжку "священне ремесло Мокоші" О.Босого і два рукодільні яскраві часописи "Все о рукоделии". Дякую!!! Tana, Дякую за приязний теплий підпис на книжці. Матиму на згадку.
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Іринулька | Дата: Понеділок, 2012-09-17, 8:00 PM | Повідомлення # 56 |
 побратим
| Я теж накінець-то сфотографувала свій подарунок і можу похвалитися Тетянко, дякую за гарний подарунок і теплі слова, це надихає до нових робіт
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-09-18, 3:46 PM | Повідомлення # 57 |
 Мудра людина
| Дякую, що відзвітувалися, переможниці!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-11-17, 3:24 PM | Повідомлення # 58 |
 Мудра людина
| Намисто отримала від Kaluna приз, тож наш конкурс офіційно завершено і зарито! 
|
|
| |