Конкурс "Серветка, доріжка, скатертина "
|
|
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 1:20 PM | Повідомлення # 1 |
 Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Оголошую конкурс вишитих " СЕРВЕТОК, ДОРІЖОК ТА СКАТЕРТИН " Вишиваємо серветочки до кави, до чаю, просто на стіл, чи на комод. Також доріжки і доріжечки, скатертини та скатертиночки - прикрашаємо свою оселю ... Готуємося до конкурсу..
НОМІНАЦІЇ:
1. ВИШИТА СЕРВЕТКА 2.ВИШИТА ДОРІЖКА 3. ВИШИТА СКАТЕРТИНА 4. ВИШИТИЙ СТОЛОВИЙ НАБІР: СКАТЕРТИНА ТА СЕРВЕТКИ,ПОДУШКА,РУШНИЧОК... ---------------------------------------
Для виготовлення скатертин, доріжок та серветок вітається використовування народних узорів, прошу надсилати також описи ваших робіт,або чому саме ви вишили цей узір, а не інший.
УМОВИ КОНКУРСУ
РОБОТИ ПРИЙМАТИМУТЬСЯ з15 по 25 жовтня.Термін продовжено у зв"язку з проведенням зльоту до 01.11. 11р. на e-mail Lesiademchuk@rambler.ru Учасником конкурсу може стати учасник форуму, що матиме на на момент подання роботи на конкурс, не менше ніж 50 змістовних повідомлень. Роботи мають бути виконані на протязі 2011 року В листі має бути вказано: 1.Назва листа на конкурс "Серветка, доріжка, скатертина". 2. Номінація. 3. Назва виробу. 4. Ваш нік на форумі; 5. ПІБ, повна поштова адреса з індексом 6. Опис серветки, доріжки, скатертини (техніка виконання, розміри та ін. в довільній формі); 7. Вкладені 1-3(!) фото (кожне фото прикріплено окремо, не архів(!) вагою не більше 300кб без жодного авторського підпису). 8.Особистий номер телефону, по якому можна було би зконтактуватися з вами , в разі отримання призу (ОБОВ"ЯЗКОВО) Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі. Кількість конкурсних робіт від однієї людини -- необмежена, але надсилайте кожий виріб в окремому листі. Неправильно оформлені листи відправляються на переоформлення лиш раз, повторно неправильно оформлені листи не розглядатимуться, роботи не прийматимуться. Будьте уважні! Не дотримуйтеся до останнього дня! Пам"ятайте : ми модератори- також люди!
Оголошення переможця відбудеться шляхом голосування.
Призовий фонд формується. Приз від Олі Калини Набір серветок.
Гарант призового спонсорства: магазин ручних робіт +
Наша форумчанка ЮЛИЯ надала до нашого призового фонду книжку Долучайтеся до створення призового фонду !
ЯК ЗМЕНШУВАТИ ФОТО ВЛАСНОРУЧ.
Дехто з форумчан не володіє основами ПК (персональний компьютер), але дуже хочуть показувати свої творіння, брати участь у конкурсах, де є обмеження на розміри робіт, що подаються до голосування. Зазвичай вам допомагають діти. Якщо самій цікаво стати незалежною від дітей, то навчись сама зменшувати фото. Ось як це зробити.
+ + +
1. Відкриваємо зображення, яке потрібно зменшити, в звичному для нас вигляді - в програмі перегляду зображень, у всіх користувачів майкрософту саме так за замовчуванням відкриваються зображення. 2. Натискаємо на зображеня ПРАВОЮ клавішою миші. У випадаючому меню натискаємо ЗМІНИТИ зображення (Изменить изображение) 3. По замовчуванню запускається (автоматично) програма Пейнт (Paint). Нам не треба вміти в ній працювати. 4. З верхнього меню обираємо РИСУНОК і далі з випадаючого з нього меню - РАСТЯНУТЬ/НАКЛОНИТЬ. Відкриється віконце з відсотковими розмірами. Вам треба хоча б на око зменшити картинку. Спробуйте з 80%. УВАГА, треба в обох полях вказати однакове значення, щоб не перекосити картинку. 5. ВСЕ! Далі тиснемо ФАЙЛ - Сохранить КАК і вносимо нову назву фото, щоб не знищити стару версію великого фото.
Все робиться до смішного просто, а в п"ять пунктів я розписала, щоб не виникло сторонніх питань навіть у самих недосвічених користувачів ПК. Та навіть як виникнуть - питайте
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2011-07-31, 3:55 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 1:24 PM | Повідомлення # 2 |
 Мудра людина
| Прохання до нашої Лізи: створити банер для цього конкурсу. Чекаю на обговорення цього конкурсу , а також сподіваюся, що цей конкурс буде щорічним!
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 3:33 PM | Повідомлення # 3 |
 Мудра людина
| Dmutrik09, Лесю, Ви невтомні, ще один конкурс! А який чудовий!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 5:11 PM | Повідомлення # 4 |
 мешканець сайту
| Чудовий конкурс. Не хочу загадувати, але буду старатися прийняти участь. Тай строки прийнятні (особисто для мене).
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 5:38 PM | Повідомлення # 5 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Трошки змінила зовнішній вигляд першого повідомлення і додала сайт http://bullet-13.at.ua/ як гаранта спонсорських призів.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 11:17 PM | Повідомлення # 6 |
 Мудра людина
| Bullet, і я буду готувати призи! Ще попереду ціле літо!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-03-09, 1:50 AM | Повідомлення # 7 |
 маніяк графічних ліній
| - набір банерів для розповсюдження інформації про конкурс в мережі Інтернет.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2011-03-09, 8:31 PM | Повідомлення # 8 |
 Мудра людина
| Bullet, Лізо дякую за конкурсний банер іза зміну кольору конкурсів у нових повідомленнях!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-03-09, 9:10 PM | Повідомлення # 9 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) за зміну кольору конкурсів у нових повідомленнях! це тому, що тепер теми активних конкурсів винесені в *важливі теми*. Відкрийте розділ конкурсів, наприклад, і ви побачите, що акивні конкурсні теми виокремлені. Ну і в списку нових повідомлень вони теж виділені, кольором
|
|
| |
|
tanytryell | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 3:56 PM | Повідомлення # 11 |
 мешканець сайту
| Який чудовий конкурс! Буде де дівчатам "розвернутися" у повну силу! ...Як на силі стану, і з малечею все буде добре, може, приєднаюся - вже понад пів-року лежить комплект під вишивання скатертинки із серветками, та от ніяк руки не доходять...
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-03-14, 9:17 PM | Повідомлення # 12 |
 Мудра людина
| tanytryell, чекатиму ваших робіт обов"язково!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Via | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 4:17 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Так вийшло, що довелося пошити скатертину зовсім недавно - але цікава вона хіба що тим, що вишила за півтори доби. Для конкурсу наче й не годиться - за браком часу там мінімум і вишивки і мережки, і вже подарована - дошити більше взору не зможу. То для комплекту і наступним подарунком хочу додати й серветок із схожим взором вже побагатше, часу вдосталь. Подавати на конкурс можна скатертину з серветками як один "лот", чи кожна річ має йти окремо?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 9:31 PM | Повідомлення # 14 |
 Мудра людина
| Via, о хороша ідея.А може ви зробили фото, то збережіть до конкурсу! Якщо серветки зі скатертиною одне ціле, то звичайно подавати разом, то напевно зробимо ще 4 номінацію.. Подумаю два три дні і виправлю повідомлення! Дякую за підказку!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Via | Дата: Середа, 2011-03-16, 2:35 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Фото скатертини зробила - а серветки запланувала вишити улітку. Вам навзаєм дякую за номінацію
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 3:04 PM | Повідомлення # 16 |
 Мудра людина
| Долучаюсь до поповнення призового фонду.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 3:24 PM | Повідомлення # 17 |
 Мудра людина
| Tana, Таню дякую. Додала ще четверту номінацію, столовий набір скатертина, серветки, подушки та рушнички- що мають становити одне єдине ціле, для сервірування столу.... Приймаються всі питання, щодо цього пункту!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 4:16 PM | Повідомлення # 18 |
 Мудра людина
| Четверта номінація -- чудовий подарунок для дорогої людини на всі випадки життя!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 11:38 PM | Повідомлення # 19 |
 Мудра людина
| TanaТаню, стараюся, хочу, щоб якнайбільше вишивальниць долучалося до нас та до нашого конкурсу, адже часу ще є вдосталь!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-04-17, 1:48 AM | Повідомлення # 20 |
 Мудра людина
| До цього конкурсу подаю вам хороший лінк з скатертинами дивитись тут
Моя майстерня ®
|
|
| |