Конкурс "Серветка, доріжка, скатертина "
|
|
olimpia | Дата: Неділя, 2011-04-17, 12:25 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Лесю, дякую за посилання. Вже майже закінчую вишивати доріжку, може ще на щось спроможусь.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-04-17, 5:55 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Quote (olimpia) може ще на щось спроможусь. Обов"язково вишивати " ще щось"! чекатиму від вас багато робіт! Часу ще є вдосталь!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 6:27 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Дівчата! Дивлячись на організацію Великодневого конкурсу , трішки жорсткіші правила зробила у цьому конкурсі. Додала конкурсанткам по 50 повідомлень, на момент висилання роботи, бо 1). була в мене така пані, що вислала роботу на конкурс, тоді писала: " А де ж мої роботи подивитися?" Прошу не ображатися, але так воно і було.... 2). не пишуть ні ніки, ні адреси, ні прізвища - забували імена конкретно, як викладати такі роботи? Вертала і 2 ,і 3 рази, не зважаючи на обіцянку вертати тільки раз. 3) подали одну роботу вже першого числа з великими порушеннями... Це був перший і останній раз, що я закрила очі. Прошу з розумінням поставитися до нашої праці. бо в такій кількості листів і дописок я загубила одну роботу з листівкою, людини, що ні на крок не відступила від правил. Мені прикро листівку я доставила, але більше такого не буде!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 7:17 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Dmutrik09) Це був перший і останній раз, що я закрила очі. Ура! Тепер у нас є не лише злий адмін, а і злий модер! Лесюня, вітаю у теплій компанії! Направду ти абсолютно права, форумчани не дотримуються норм і умов участі у конкурсі. Нашої макаренківської системи (шляхом організації конкурса людиною, що порушує правила участі в іншому конкурсі) не вистачить нам конкурсів на всіх порушників Підтримую модертаора Dmutrik09: будьмо уважнішими! Леся, пропоную дозволити двічи виправляти свої листи, не більше. Я тебе розумію, сама страждала від неуважності учасниць...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 7:27 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Підтримую! Проведення конкурсу -- великий шмат роботи, багато уваги і особистого часу, велика відповідальність. Не хочеться псувати нерви спільноті, а ще більше собі. Тим більше ми всі тут працюємо з власного бажання та доброї волі, тому повинні отримувати задоволення від роботи. Стосовно проведення конкурсу тим більше. Особисто я також вже двічі робила прикрі помилки, і зміна умов конкурсу -- необхідність; до порядку треба звикати і в шитті, і в організації нашого спілкування.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 7:43 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Ура! Тепер у нас є не лише злий адмін, а і злий модер! Лесюня, вітаю у теплій компанії! Так і буду я злий модер! Quote (Tana) Особисто я також вже двічі робила прикрі помилки, а та твоя помилочка, яку ти чемно гарно сама виправила, то і зовсім не помилка....а самовиправлення. І потрібні нам оті 20-50 дописів, бо як їх нема, то складається враження, що людина і на сайт наш не заходить, хіба якось випадково... А порядок має бути....
Моя майстерня ®
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 10:17 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) І потрібні нам оті 20-50 дописів, бо як їх нема, то складається враження, що людина і на сайт наш не заходить, хіба якось випадково... А порядок має бути.... +1, цілком підтримую!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 12:23 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Oленка, можливо.Але це дуже просто писати по пунктах: нік, назва роботи, опис роботи,ПІБ,адреса...Не знаю Невже так важко?!
Моя майстерня ®
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2011-07-01, 9:51 AM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| Чудовий конкурс, треба постаратися- щоб попасти в конкурсанти і ще й виставити роботу на осуд.
я всіх люблю
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-07-01, 9:55 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| romannah, чекатиму вамших робіт.Натхнення!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-07-05, 11:44 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Увага поповнення призового фону. Наша форумчанка ЮЛИЯ надала нам таку книжку за перемогу в конкурсі.
Моя майстерня ®
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-07-05, 11:49 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Увага поповнення призового фону. Наша форумчанка ЮЛИЯ надала нам таку книжку за перемогу в конкурсі. Матінко! Оце так приз!!! ЮЛИЯ, дякую за призову підтримку конкурса!!! Аплодуємо Юлі
Dmutrik09, а я розкроїла собі серветко-доріжку на взуттєвий столик у вітальні... дякуючи твоєму конкурсу!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-07-05, 11:52 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Dmutrik09, а я розкроїла собі серветко-доріжку на взуттєвий столик у вітальні... дякуючи твоєму конкурсу! Супер! Тепер треба тобі тільки вчасно нагадувати, щоб ти вспіла!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-07-05, 11:53 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| О, який приз розкішний, треба відкладати все і вступати у конкурсні ряди! Дякую, ЮЛИЯ!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-07-05, 11:54 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Я думаю надамо Юлі право вибору в яку номінацію ставити свій приз! ЮЛя, вибір за тобою! Чекаємо, тоді внесу корективи у перше пповідомлення!
Моя майстерня ®
|
|
| |
Юлия | Дата: Середа, 2011-07-06, 0:01 AM | Повідомлення # 37 |
побратим
Група: Заблоковані
| Quote (Dmutrik09) Я думаю надамо Юлі право вибору в яку номінацію ставити свій приз! ЮЛя, вибір за тобою! Чекаєто, тоді внесу корективи у перше пповідомлення! Леся, хай буде та номінація, для якої ще немає призу, хоча, дивись сама, - розприділи як краще.
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-07-06, 7:24 AM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Оце так приз!!! ЮЛИЯ браво,браво! Дякую, Юля я хоч і навряд чи прийму участь в конкурсі, але за переможець радію! Книга насправді чудова!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-07-06, 10:25 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Юлия, який шикарний приз! От же повезе переможцю!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-07-25, 3:10 AM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| Quote 4. ВИШИТИЙ СТОЛОВИЙ НАБІР: СКАТЕРТИНА ТА СЕРВЕТКИ,ПОДУШКА,РУШНИЧОК...
оце лиш зараз глянула і мені здалось, що одне слово там зайве у списку столових приладь... чи ні?..
Леся, а українськість вишивки - обов"язкова?
|
|
| |