Зимова форумівка-2014. Київ.
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 2:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Наш друг журнал "ВСЕ О РУКОДЕЛИИ" оформив нам клубну підписку і ми вже отримали перше число журналу! З цієї нагоди маю пропозицію зібратись у столиці цього місяця, січня! Теми зустрічи:
1. Обговорення першого числа "Все о рукделии" 2. Участь в конкурсах журналу 3. Участь в конкурсах нашого форума 4. Обговоренн спільного конкурса з "Вечорницями" 5. Обмін досвідом 6. Знайомство з новачками форума 7. Поточне і приємне
ознайомитись з журналом тут?
Місце зустрічи: пропоную "Українські страви \ Пузата хата" На Подолі (легко дістатись, багато місця, звичайна кухня, приязні ціни, доступний туалет:)
Час зустрічи: пропоную субот-неділю чи понеділок, пишіть ваші побажання. Я гарантую, що вам буде приємно зустрітись вперше цьогороку!
Заодно пропонуйте ваші варіанти зустрічи, місця та теми для обговорень.
Можливо, хтось навчить мене вишивтаи солов"їні вічка? Я все із собою захоплю для цього І покажу вам подаровану Олею Василевською майбутню тунічку з вишитою нею моєю квіткою:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Окс0832 | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 3:31 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Лізо, після пункту 4 відчуваю, що мушу прибути. але у січні - це зовсім близько. чи не можна відкласти на пізніше (Журнал улюблений у лютому номер не планує, ми все встигнемо обговорити)? наприклад, на період зимової "формули"? тоді встигнеться і в хаті пузатій посидіти, і гуртом на ярмарок рукоділля зганяти. за один проїзд туди-сюди, так би мовити. що скажете?
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 3:54 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Окс0832 ( ) Лізо, після пункту 4 відчуваю, що мушу прибути. але у січні - це зовсім близько. чи не можна відкласти на пізніше (Журнал улюблений у лютому номер не планує, ми все встигнемо обговорити)? наприклад, на період зимової "формули"? тоді встигнеться і в хаті пузатій посидіти, і гуртом на ярмарок рукоділля зганяти. за один проїзд туди-сюди, так би мовити. що скажете? теоретично я підтримую! Бцула би чудова нагода зустрітись. У мене в лютому день народження, якщо нікуди не поїду - є сенс думати про зустріч. Крім того, з 1 березня у мене персональна виставка, і навряд чи я буду думати про форум в лютому. Тому якщо ви приїдете на Форумулу Рукодєлія, я зустрінусь з вами залюбки персонально, і цілком можливо, що ще підтягнуться для знайомства пара форумчанок. Втім обіцяти формівки в лютому не можу з описаних вище причн. Але бачити вас рада буду на відкритті моєї виставки Правда, вона з Формулою Рукодєлія в різний час....
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 4:29 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) Можливо, хтось навчить мене вишивтаи солов"їні вічка? артіль!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 4:31 PM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
| Я б теж охоче приєдналась до вас, чи в січні, чи в лютому... Головне, щоб у вихідні, бо малого не хочу з собою тягти... А виставка - це цікаво! Аби тільки здоров'я було - то скрізь би побувала! І на "Формулі...", і на зльоті, і на всіх виставках!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 6:10 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) артіль! але на пальцях зрозуміліше Ясна річ, що тема - першочергова, там і роблю перші не кроки, а спотикання :))) Привезу покажу "взірці" мої позорні...
Цитата tanytryell ( ) тільки здоров'я було - то скрізь би побувала! І на "Формулі...", і на зльоті, і на всіх виставках! От і пропоную, коли приїде пані Оксана з Чернівців, зустрітись на Формулі! Бо знаю точно,що одразу на два стільці не сяддеш: форумівка і похід на виставку (перевірено_) неможливий в один день.
Таня, так, я теж за вихідні!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 6:16 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Якщо я буду, то покажу-навчу.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Окс0832 | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 6:22 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Цитата Bullet ( ) форумівка і похід на виставку (перевірено_) неможливий в один день. я можу на вихідні приїхати на 2 дні. тоді все суміститься. один день - зустрінемося, другий - медвін чи формула, що буде. проте, для тих, хто здалеку. це легше, ніж двічі до Києва.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 8:29 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Окс0832 ( ) для тих, хто здалеку. це легше, ніж двічі до Києва. напишу в приват про це виставка у мене, не можу гарантувати у лютому, розумієте, Оксано Бо зараз пообцяю і що, ззустрінетесь з форумчанками без мене ))) А я ж теж хочу з вами!
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 8:55 PM | Повідомлення # 10 |
Активіст форума
| Дата? Оскільки, сподіваюсь, не завтра, то, напевно, наступні вихідні? Якщо нічого надзвичайного не трапиться, я б прийшла.
|
|
| |
Mod | Дата: П`ятниця, 2014-01-17, 9:38 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| то на наступну суботу ?
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2014-01-18, 0:48 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) 2. Участь в конкурсах журналу Можна розповісти про конкурси цього журналу у нас на форумі. Бо в мене ,особисто, купити цього журналу у місті неможливо.Цитата Bullet ( ) 3. Участь в конкурсах нашого форума Чудовий задум - висвітлення наших конкурсів на сторінках журналу.Цитата Bullet ( ) 4. Обговоренн спільного конкурса з "Вечорницями" Теж чудова ідея.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-01-18, 2:05 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Шальна ідея - якщо там буде інтернет, я можу бути присутньою по скайпу. Може не весь час, хоч трошечки...
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2014-01-18, 2:18 AM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Точно не можу 26 січня в неділю. Цитата Oленка ( ) якщо там буде інтернет, я можу бути присутньою по скайпу. Оленка, там є вай-фай, якщо цього "новим законом" не заборонять до нашої зустрічі.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-18, 4:31 AM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Тетяна ( ) наступні вихідні? Якщо нічого надзвичайного не трапиться, я б прийшла. Цитата Mod ( ) то на наступну суботу ? Цитата Киянка ( ) Точно не можу 26 січня в неділю. може дійсно в суботу 25-го?
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Субота, 2014-01-18, 7:21 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| добре, якщо у вас буде інтернет. тоді я з подругами теж приєднаюся по пункту 4 по скайпу. та й по інших із задоволенням.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-18, 7:41 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Окс0832 ( ) добре, якщо у вас буде інтернет. тоді я з подругами теж приєднаюся по пункту 4 по скайпу. та й по інших із задоволенням. я би дуже була рада такому скайп-мосту! ))
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2014-01-18, 9:00 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| І я б в скайпі туснула...))
|
|
| |
tanytryell | Дата: Неділя, 2014-01-19, 1:22 AM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| Якщо 25, та ще вдень - я з вами!
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-01-19, 1:39 AM | Повідомлення # 20 |
мешканець сайту
| Цитата tanytryell ( ) Якщо 25, та ще вдень - я з вами! І я з вами!
Зауважу, що 25 січня - День Тетяни. З нами буде три Тетяни!
|
|
| |