Зимова форумівка-2014. Київ.
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-26, 2:42 AM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Цитата Mod ( ) добре, що не збирались, рано на контрактовій практично не було людей, тільки тітушки і де-не-де беркута Цитата tanytryell ( ) Але Арсенальна стала місцем збору для тітушок... я спиною відчула, ну..
Цитата tanytryell ( ) ...дівчата, спробуйте знайти мене у скайпі за тим же нікнеймом... ще раз - під яким саме? Мій скайп-логін bullet-13
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
tanytryell | Дата: Вівторок, 2014-01-28, 0:11 AM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| У мене логін tanytryell, либонь, на всіх сайтах. Принаймні, тих, які я постійно відвідую... І пошта так само... Ну, і скайп за компанію... Пішла шукати тебе у скайп...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-01-28, 0:23 AM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
| tanytryell, долалась:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-03-24, 8:54 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
| Кілька форумчанок закинули мені в приват ідею про весняну зустріч у Києві. Що скажете? Вже спокійно в столиці (відносно січня-лютого), потяги і маршрутки ходять і я вже на 90% одужала. До всього, ми отримали черговий випуск "Все о рукоделии" в дарунок для форума. Привезу - пофотграфуємо що кому цікаво Також обговоримо важливі колективні процеси: вишивки за Пчілкою, візерунки рідного краю, довгобуди, виплекану сорочку, поточні конкурси тощо.
Чекаю на відгуки.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2014-03-25, 5:55 PM | Повідомлення # 45 |
Активіст форума
| Лізо, я за, але в ці вихідні точно не зможу, а далі - як вийде, ще не знаю, хоча хотіла б перетнутися з вами, бо маю про дещо порадитись. До речі, може б хтось привіз показав живцем "Майстерню вишивки"? Бо щось де не питаю - в продажу немає, а замовляти зовсім наосліп - не хочеться.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-03-25, 8:11 PM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
| Тетяна, я не маю цього журналу, то треба випитувати у Лесі - кому вона надсилала, можливо, недалеко від Києва?
А перетнутись можна в будь-який час, щоб всім було добре. Я тепер майже вільна, атестацію майже пройшла Тому можу і в п"ятницю, якщо комусь таке зручно . Або ж у вихідні. ПРОПОНУЙТЕ.
|
|
| |
tanytryell | Дата: П`ятниця, 2014-04-18, 3:21 PM | Повідомлення # 47 |
мешканець сайту
| Від завтра на Співочому полі відкривається виставка тюльпанів. Зараз, я так думаю, ще зарано на неї йти - там усе тільки-тільки починає розпускатись. А от наступних вихідних можна було б. Я торік ходила, отримала велике задоволення! http://online-expo.kiev.ua/19-april-vystavka-tulpanov-1695.html Можна було б приємне поєднати з не менш приємним
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-04-18, 8:34 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
| tanytryell, підтримую! Хто ще з нами?
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2014-04-18, 8:43 PM | Повідомлення # 49 |
Активіст форума
| Якщо зможу і не сходжу туди до того ( родина виношує такі плани), то я за.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-04-21, 2:08 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
| tanytryell, Tana, Тетяна, якщо навіть і побуваємо ДО форумівки, то зможемо зустрітись де-інде там же О, нарешті я привезу журнали покажу. І ще дещо
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 0:05 AM | Повідомлення # 51 |
мешканець сайту
| Вітаю,дівчата! 29числа буду проїздом в Києві.Буду рада якщо зможу із кимось зустрітись.Постараюсь довишивати свою сторіночку із Пчілки-могла б віддати.Цитата tanytryell ( ) Можна було б приємне поєднати з не менш приємним Дякую за ідею)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 0:12 AM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| LDII, це було би пречудово!!! Дзвони-пиши-скайпуй!
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 0:19 AM | Повідомлення # 53 |
мешканець сайту
| Bullet, Лізо,буду точно,майже весь день.Потяг ввечері,десь біля 18,а зранку я вільна.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-04-22, 7:37 PM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Цитата LDII ( ) Bullet, Лізо,буду точно,майже весь день.Потяг ввечері,десь біля 18,а зранку я вільна. зателефоную тобі 29-го, не впевнена, що зможу зустріти, можливо, вдасться взяти відгул, я працюю з дітками у вівторок зазвичай. Але спроюую. Це ж так рідко бува, щоб з далеких регіонів до нас приїжджали форумчанки
|
|
| |
tanytryell | Дата: Середа, 2014-04-23, 2:56 PM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| Дівчата - завважте, що вхід туди платний! Я не знаю, скільки правлять цього року за квиток, минулого року по 25 гривень платили... Місце там затишне, йноді аж занадто - може бути спекотно, тому враховуйте це. Не скажу, як у будні - а у вихідні так точно можна посидіти за кавою у одній з кав'ярень, причому є такі і у приміщенні, і "на всіх вітрах" Рекомендую брати з собою рівно стільки грошей, скільки ви згодні витратити - бо якщо будуть торгувати всячиною, як торік - встояти і не купити буде досить складно! ...Якщо хто має власну садибу або дачу - там будуть продавати насіння і садивний матеріал декоративних і деяких городніх культур. А ще - беріть фотоапарати, бо то таки того варте!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-04-24, 8:43 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Мене не буде, розхворілась мала((.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-04-24, 2:08 PM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| tanytryell, головне, щоб там було де присісти, бо я на ногах весь день не зможу провести, нажаль. Вхід = 25 грн, про це написано на сайті, посилання на яке ви дали вище Тана, бажаю здоров"я Сашуні, це остання перед затяжним літнім здоров"ям болячка, скоро одужає, ми всі посилаємо цілющі думки!
|
|
| |
Киянка | Дата: Четвер, 2014-04-24, 3:55 PM | Повідомлення # 58 |
мешканець сайту
| Наскільки я зрозуміла, дату форумівки ще не визначено. Зауважу, що в найближчі вихідні поминальні дні, а наступні - вже травневі свята. Але зустрітися й поспілкуватися давно хочеться! До 5 травня можна було б відвідати Фестиваль писанок на території Софії Київської (вхід - 3 грн) чи Центр Української Культури і Мистецтв, що на Подолі (вхід завжди вільний), а потім погомоніти в затишному містечку. Я готова й хочу, але все залежить від дати зустрічі.
|
|
| |
tanytryell | Дата: Четвер, 2014-04-24, 7:01 PM | Повідомлення # 59 |
мешканець сайту
| От-от - час остаточно визначитися з датою! Якщо це 29 - то працюючі не зможуть... Якщо ці вихідні - багато хто не прийде, бо будуть на гробках... Травневі свята у нас традиційно святкують на городах ...Поділ - теж непогано, але тюльпани раз на рік цвітуть Присісти буде, де - як не схочемо до "закладів громадського харчування" - то там і лавочки є...
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-04-25, 10:50 AM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| мене би, чесно кажучи, більше влаштували би травневі свята. Городів ми не маємо, слава богу, час є
|
|
| |