Зі святом-2014
|
|
Киянка | Дата: Субота, 2014-06-21, 8:39 PM | Повідомлення # 81 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Bullet, Oленка, дякую, мої дорогенькі! Тримаюся.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-08-23, 12:24 PM | Повідомлення # 82 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Вітаю всіх українців з Днем нашого державного прапора!
День українського державного прапора відзначається щорічно 23 серпня, напередодні Дня незалежності України.
Створюємо собі відповідний настрій, форумчани!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-08-24, 10:28 AM | Повідомлення # 83 |
маніяк графічних ліній
| Вітаю з Днем незалежності, Україно! Бажаю Тобі миру, моя країно, міцності, зростання і вірних друзів.
От здається, що вітаєш велику державу, а побажання - такі самі, як і кожному з нас...
Миру нам і злагоди.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2014-08-24, 7:53 PM | Повідомлення # 84 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| Цитата Bullet ( ) Вітаю з Днем незалежності, Україно! Цитата Bullet ( ) Миру нам і злагоди. Дякую, Лізо! І приєднуюсь до привітання - хоч як зараз непросто, а свято цього року особливе, найцінніше, найрідніше, найвистражданіше. Всім - миру і щасливого майбутнього!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-08-25, 4:59 PM | Повідомлення # 85 |
маніяк графічних ліній
| Дуже шкода, що ми, форумчани, так роз"єднались і лише двоє нас знайшло час на привітання в такий величний день.
Тетяна, мій друг якраз їхав зі зміни вчора вранці і затримався на парад, а затим поїхав до музея Гончара, до Лаври і т.д. Приїхав і сказав: а парад таки був потрібний (с). Зважаючи на те, що вчора відбулось в нашому містечку, я теж скажу: такі свята просто необхідні. Це велике загальнодержавне свято, воно вище будь-якого трауру. Тому що такі Дні приносять в наші серця оту саму патріотичну ноту.
Миру нам. Будьмо міцнішими.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-11-10, 9:05 AM | Повідомлення # 86 |
маніяк графічних ліній
| 10 листопада - день Св. Параскеви П"ятниці, покровительки жіноцтва та усяких жіночих трудів. Вишивальниці та рукодільниці вважають цей день своїм святом. Вишивальниці, рукодільниці, зі святом нас!
|
|
| |