Наші форумівки
|
|
Tana | Дата: Субота, 2012-10-13, 8:53 AM | Повідомлення # 341 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Сміяни-Оксани не буде з музичною частиною До зустрічі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-10-14, 8:30 PM | Повідомлення # 342 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Сміяни-Оксани не буде з музичною частиною Дуже шкода що її не було Я отримала величезний позитивний заряд від зустрічі з Ролічок (Лариса Шейх), Tana (Таня Срібна), Kaluna (Оля), Bullet (Ліза), Na_talka (Наталка, і Оксанка - Киянка. Поділюсь фотографіями зустрічі, а ви порадійте за нас. Як для мене, це було таким дивом, побачити всіх в реальному житті, і впевнитись, що дівчата такіж навпрочуд добрі і щирі, як я і уявляла собі. Тож долучайтесь до нашої форумівки хоч віртуально: Лариса вже була на місці, коли я з"явилась, тому наше з нею фото перше. Як зуміли так і зробили, тримаючи фотоаппарата на відстані витягнутої руки. Ми з Лорою тільки зібрались вискочити за кофе, ну щоб не сумно було чекати, як в кімнату метеликом влетіла Таna, з чаєм цукерками, чудовим букетом осінніх квітів. І ми вже нікуди не пішли, бо слідом з"явились Na_talka причому, я дуже старалас вгадати хто вона є, але не вгадала, і Оксанка-Киянка. Мені було дуже приємно зустрітись з обома. Наталочку я трохи знала по форуму, а тепер і в обличчя знаю, так що тепер ще детальніше буду слідкувати за успіхами. З Оксанкою ми трохи в приваті поспілкувались до цього, вона принесла торбу дарунків, пояснивши що це за участь у Палітрі, мені так приємна, така увага до мене. Трохи пізніше прийшла Оля - Kaluna з таким шикарним тортом якого я ніколи не бачила, не те що не їла. Всі знали що має прийти Ліза, ми чекали, нарешті вона прийшла і наділила всіх щедрими дарами. Зустріч пройшла "В теплой дружной обстановке" Насправді, дуже душевна зустріч. Дивіться самі. на цих фото ми Наталчину роботу розглядаємо До нашого коллективу приєдналась нова людина, сподіваюсь зареєструється на форумі і почне вишивати, і спілкуватись Денисенко Марина, а що? Наші ряди треба поширювати! обмін дарунками, завжди приємно
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
tanytryell | Дата: Неділя, 2012-10-14, 8:48 PM | Повідомлення # 343 |
мешканець сайту
| Молодці, дівчата! А я хотіла, збиралась - та й не пішла... Ви ж всі он, як підготувались - а я... Хіба що малого могла б привезти, аби розважав спільноту... То хоч подивлюсь та за вас порадію...
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-10-14, 8:59 PM | Повідомлення # 344 |
Мудра людина
| От і треба було прийти з малечею. Не заважав би, я впевнена. Я думала і Таня зі своєю Сашунею буде.
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-10-14, 9:13 PM | Повідомлення # 345 |
Мудра людина
| Щиро за вас всіх радію, і шкодую, що не змогла приїхати ( далекувато від Тернополя )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2012-10-14, 9:52 PM | Повідомлення # 346 |
Мудра людина
| Дівчата! Які ви молодці! Дуже рада за вас! Олечко з приїздом! З приємними творчими і не тільки теревенями......
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-10-14, 10:56 PM | Повідомлення # 347 |
Мудра людина
| Dmutrik09,Дякую, Леся. Час летить надзвичайно швидко.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2012-10-14, 11:31 PM | Повідомлення # 348 |
Мудра людина
| Oленка, Tana (Таня Срібна), Kaluna (Оля), Bullet (Ліза), Na_talka (Наталка, і Оксанка - Киянка - як добре що ми мали змогу зустрітися! така тепла і невимушена зустріч!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-10-14, 11:52 PM | Повідомлення # 349 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Oленка, ой які фото душевні! Дякую, Олечка!
Дівчата, мені було приємно, але недовго )))))Перепрошую, що в пробках простояла і запізнилась аж на годину... ((((
і швидко втікла. Але фоткорр встргла мене зафіксувати )))
Я ходила на виставку ФР і показала наші фото з журналом "Все о рукоделии" нагшим спонсорам, вони пораділи і попросили прислати фото для публікації в журналі
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2012-10-15, 0:54 AM | Повідомлення # 350 |
побратим
| нажаль, я не змогла прийти , хоча дуже хотіла
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-10-15, 1:21 AM | Повідомлення # 351 |
Мудра людина
| Mod, Надюша, я на Борщагіці, якщо зі мною хочеш зустрітись, в любий день. Як скажеш
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-10-15, 2:42 PM | Повідомлення # 352 |
Мудра людина
| Дякую за зустріч всім присутнім і тим, хто читає, додам зовсім трішки фото (бо сідав акумулятор, і фото розплилися)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-10-16, 1:03 AM | Повідомлення # 353 |
маніяк графічних ліній
| о, на другому фото лорина підставочка! Я теж таку отримала в дарунок, тільки кавову! Дякую, Ролічок!
І дякую Тані за оздоровчу мотанку-нитянку, висить на косі, здоров"я мені набирає:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kaluna | Дата: Вівторок, 2012-10-16, 1:10 AM | Повідомлення # 354 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) лорина підставочка! Я теж таку отримала в дарунок, я теж і радію як слон, ну добре, як слоненя дуже приємно отримувати такі симпатичні подаруночки від гарних людей Дівчата, ще раз дякую всим за зустріч, приємне спілкування і купу подарунків від вас всих! Обіймаю! (не вистачає смайликів з сердечками )
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-10-18, 9:15 AM | Повідомлення # 355 |
Мудра людина
| Долучусь із фото щастя-подарунків із зустрічі!
Позавчора мали зустріч з Оленкою і А-stra, Оля все задокументовала на фото, чекайте на наші щасливі обличчя)))
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2012-10-18, 3:15 PM | Повідомлення # 356 |
Активіст форума
| Дівчата, ви такі молодці!!! Дуже хотіла теж втрапити на зустріч, але не змогла, на жаль... Торік після зльоту було стільки позитивних вражень, тому дуже вірю, що ще колись складеться і з моєю участю...
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-10-20, 1:37 AM | Повідомлення # 357 |
маніяк графічних ліній
| Ще фотозвіту з нашої київської форумівки:
Відзвітували для наших спонсорів, журналу "Все о рукоделии", таким красивим фото
До новорічних конкурсів (які ще не оголошені навіть!))) уже маємо подарунки, їх привезла з далекої Америки Оля Оленка: (ось вам "затравка" для участі в новорічних конкурсах з вашими дітками!)
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-10-25, 3:57 AM | Повідомлення # 358 |
Мудра людина
| Quote (Tana) озавчора мали зустріч з Оленкою і А-stra, Оля все задокументовала на фото, чекайте на наші щасливі обличчя))) Нарешті фотозвіт. Я отримала массу задоволення від зустрічі. Зустрілись на станції метро, може Театральна, на пам"ятаю, прогулялись Хрещатиком. Танюша допомгла підказкою, а намисто від Асі просто чудове і пасуватиме до моєї літньої сукні
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2012-10-25, 5:46 PM | Повідомлення # 360 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Ми зробили 274 фотографії, викласти все просто не можливо Просто суцільне задоволення, а не екскурсія-прогулянка. Дякую за фото нашої зустрічі з Асею А-stra, покажу с спойлері подарунок, якій особисто мені пасує під нові закладинки (кому що, а курці просо))) Дякую!
|
|
| |