Наші форумівки
|
|
Kaluna | Дата: Четвер, 2012-10-25, 9:28 PM | Повідомлення # 361 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Oленка, дякую за зустріч, за приємне спілкування і за фото! На останній фото - ми просто красотки
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
a-stra | Дата: П`ятниця, 2012-10-26, 3:45 PM | Повідомлення # 362 |
Активіст форума
| Oленка, рада була зустрічі, невіртуальному знайомству! Дякую за фото, сподіваюсь що ще зустрінемось не раз! Легкого тобі перельоту і гарного обживання та міцного здоров'я твоїм батькам! Tana, маю надію що пригодяться бусики і не тільки до закладинок! Я дуже була рада познайомитись!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-02-04, 10:58 PM | Повідомлення # 363 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| ну що, дівчата... завтра іду купувати з самого ранку квитки на Чернівці і назад, щоб зустрітись з НосікНатою (Пташинською) на відкритті виставки чернівецького Клубу "Вечорниці"... оце я авантюристка ))))
Хто ще є з Чернівців з форуму нашого? Агов? Я геть не знаю міста - хочу приїхати за добу до відкриття втставки, поблукати містом
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-02-04, 11:07 PM | Повідомлення # 364 |
Мудра людина
| Bullet, приємної мандрівки та позитивних вражень!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-02-05, 0:06 AM | Повідомлення # 365 |
маніяк графічних ліній
| Zeta, дякую! от би ще хто приєднався!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
LDII | Дата: Вівторок, 2013-02-05, 0:39 AM | Повідомлення # 366 |
мешканець сайту
| Лізо,поки нічого не обіцяю,але теж дуже хотіла б приїхати.Якщо бабуся залишиться із малечею,тоді я буду.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-02-05, 2:26 AM | Повідомлення # 367 |
маніяк графічних ліній
| Quote (LDII) Лізо,поки нічого не обіцяю,але теж дуже хотіла б приїхати.Якщо бабуся залишиться із малечею,тоді я буду. це було би чудово! Можливо, з Городенки також приїде Пасіонарія наша? Точно буде міні-форумівка
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2013-02-05, 2:31 PM | Повідомлення # 368 |
Мудра людина
| Quote (B) Можливо, з Городенки також приїде Пасіонарія наша? Точно буде міні-форумівка Можливо приїде, можливо й не одна . Раз пішла така "авантюра", соромно не бути! Тоді до вівторка!
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-02-05, 4:13 PM | Повідомлення # 369 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Пасіонарія) Тоді до вівторка! урраааа Все. так і знала: доведеться брати велику важку торбину :))) Але ж хіба це не прекрасно?
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-02-05, 9:53 PM | Повідомлення # 370 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Zeta, дякую! от би ще хто приєднався! обіцяю приймати участь з літа - а поки що роздам борги за весілля та закордонні мандрівки
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Середа, 2013-02-06, 0:20 AM | Повідомлення # 371 |
побратим
| Quote (Bullet) ну що, дівчата... завтра іду купувати з самого ранку квитки на Чернівці і назад, щоб зустрітись з НосікНатою (Пташинською) на відкритті виставки чернівецького Клубу "Вечорниці"... оце я авантюристка )))) зустрінетеся, це факт :). вже чекаємо. готуємо програму :), раді всім гостям будьмо знайомі тісніше. Оксана, так би мовити, голова "Вечорниць". сподіваюся на хвилинку з вашого часу за кавою під час вечірньої прогулянки австрійськими Чернівцями для приємно-плідного діалогу.
Повідомлення відредагував Окс0832 - Середа, 2013-02-06, 0:22 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-02-06, 1:07 AM | Повідомлення # 372 |
маніяк графічних ліній
| Окс0832, вітаю, Оксано! Завтра вранці їду за квитками .. ех-ех)) авантюра, велика авантюра, зважаючи на таку негоду )))) Сподіваюсь, у вас принаймі НЕ ДОЩ )))
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Середа, 2013-02-06, 5:01 PM | Повідомлення # 373 |
побратим
| сьогодні у нас світить сонце. не переживайте, вам погода мало що завадить. зустрінемо, як кажуть, "з рук в руки"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-02-06, 6:42 PM | Повідомлення # 374 |
маніяк графічних ліній
| квитки куплено туди і назад ТОЧНО ЇДУ ура
|
|
| |
vecna | Дата: П`ятниця, 2013-02-08, 5:12 PM | Повідомлення # 375 |
друг
| ура-ура!!! і я вас всіх чекаю.якщо не прогоните і візьмете в свою компанію буду дуже рада!!!
Самовидалена з 22 січня 2014 року.
|
|
| |
Окс0832 | Дата: П`ятниця, 2013-02-08, 7:53 PM | Повідомлення # 376 |
побратим
| Галю - ви ж у нас взялися відповідати за культурну програму - хто вас прогонить? куди ми без вас?
Повідомлення відредагував Окс0832 - П`ятниця, 2013-02-08, 7:53 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-02-08, 8:44 PM | Повідомлення # 377 |
маніяк графічних ліній
| Ітак, виключно для себе хочу відмітити, що з наших форумчанок будуть LDII, носікната, Пасіонарія, я.... все? Оксану і Весну не враховую, бо в цьому заході вони приймаюча сторона
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Неділя, 2013-02-10, 4:20 AM | Повідомлення # 378 |
побратим
| Носік-ната у нас теж дуже активна приймаюча сторона! експонується з "Вечорницями", як належно
|
|
| |
tanytryell | Дата: Неділя, 2013-02-10, 11:27 AM | Повідомлення # 379 |
мешканець сайту
| Дівчата - по-доброму заздрю! Приємного вам спілкування!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2013-02-12, 11:18 AM | Повідомлення # 380 |
Мудра людина
| Пропоную здибанку форумчан у Запоріжжі.
Сусіди з Дніпропетровська чи поблизу - теж приєднуйтесь, коли є бажання ))))
У нас є гарне місце для зустрічі для тих, хто не байдужий до всього українського - Пузата хата на Анголенко. Туди цілком реально вибратись навіть із малюками. Я не раз там обідала навіть із возиком, а малий спав ))) Щодо часу - мені краще перша половина дня, але якщо бажаючих буде більше і люди після роботи - можемо зустрітись і увечері )))
Приймаю пропозиції з приводи дати і часу зустрічі.
Моя майстерня
|
|
| |