Наші форумівки
|
|
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2010-01-12, 0:15 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Нарешті, я доповзла до компіка, захворіла Дякуюючи, Таниному приїзду до Львова, ми, нарешті, влаштували справжню форумівку, бо коли б ще так зібралися повним львівським складом! Особисто мій висновок: треба збиратися регулярно! а ще краще коли до нас будуть приєднуватися й інші! Отож, запрошуємо усіх до Львова! Було дуже приємно познайомитися з Танею-Штинькою і Танею-Позитив та знову побачити Люду!
|
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2010-01-12, 0:18 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Chere6nya, виздоровлюй! В нас в перспективі ще багато форумівок, судячи по дописам!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-01-12, 9:59 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Сестра_Юлія) shtynka, може б і я приїхала. Ми іноді їздимо до вас на Хортицю. на фести. Тільки це як тепло буде Звісно, Хортиця - це найбільший козир мого міста... Але є ще багато приємних місць, куди можна потрапити і взимку )))
Моя майстерня
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2010-02-10, 10:06 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Дівчата зі Львова, я на вихідні буду у Львові. Якщо забажаєте, зустрінемось! Їду у пт. ввечері. Так що є час обмінятися номерами телефону і щось передати до Львова (це я до киянок звертаюсь), якщо треба пошту там якусь
|
|
| |
pozitiv | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 1:05 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| А у нас сьогодні також була маленька форумівочка. Маленька лише по кількості учасників (порівняно з київською), а от по емоціям повністю рівноцінна. Фотозвіт вже їде до Києва. Думаю Nitka, викладе його найближчим часом. Доречі стався з нами кумедний випадок - тільки ми завели розмову про брак часу на реалізацію всіх задуманих проектів, як помітили на стенді у кавярні книгу: "Куди втікає час..". От і скажіть після того, що люди не притягують до себе потрібних речей. Головне зловити правильну хвилю.)) Дуже порадували подаруночки Люди і Вероніки, але похвалюся в пошті щастя. Як чудово, що у нас майже у кожному місті України вже є друзі завдяки сайту!!!!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:22 AM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Чекаємо звіт і радіємо за вас!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 11:41 AM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Хоч зустріч була і не чисельною але дуже теплою. Спілкувалися про все: вишивку, брак часу, ярмарки, дітей... Після особистої зустрічі починаєш зовсім по іншому дивитися на людей які є на форумі. Я Нітку уявляла зовсім інакшою ніж вона виявилася насправді. Окремо хочу сказати про чоловіка Вероніки, він настільки уважний і люблячий чоловік, що ми "посторонні" люди відчули тепло і любов які випромінювала ця пара
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 5:49 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Рада за вас дівчата! Чекаємо на фотозвіт зустрічі Quote (Ludmila) Я Нітку уявляла зовсім інакшою ніж вона виявилася насправді У мене те саме було з ВікаХо
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 8:03 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Світланка) У мене те саме було з ВікаХо мені теж дуже подобається ця пара! Ludmila, pozitiv, Nitka, рада, що ви форумуєтесь потрошку Чекаю на фотографії, але більше - на результати зустрічи! Бо знаю, що після них завжди натхнення набираєшся і твориш щось таке неймовірне (я про рукоділля!)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2010-02-18, 1:32 AM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Дівчата, дякую за такі теплі слова. Я (вже по традиції) у сльзах їхала зі Львова. Скажу, що мене явно туди все більше тягне, та й родичі там є) Тож скоро може статися, що зберу я усі свої манатки, куплю білети і... Ця зустріч, як і багато інших у житті не пройшла марно. Я познайомилась з прекрасними молодими мамами, у яких вистачає наснаги займатися творчістю, коли на руках маленькі дітки! А ще велике дякую за невелику екскурсію та компанію у музеї. Люда, я і Таня Куди зникає час;) Під час зустрічі у Львові запросила Таню і Люду до Києва, так що, якщо вони приїдуть у гості, то буде ще одна форумівка;) Додано (2010-02-18, 1:32 Am) --------------------------------------------- Також сьогодні сталася ще одна мікрофорумівка - я і Віка (savvang). Посиділи, випили чаю, прогулялися центром Києва і дуже тепло поспілкувалися)
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-02-18, 12:03 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Nitka, гарні фото! Знаю по собі гостинність наших львів"яночок Це правда, що до Львова завжди хочеться повернутись...
Моя майстерня
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2010-02-18, 1:04 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Тим паче, коли у тебе там вагон знайомих і друзів)
|
|
| |
lakizka | Дата: Четвер, 2010-02-25, 11:18 AM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Дівчата зі Славного міста Львів, я в неділю буду там. Дуже хотілося б побачитися, але в мене буде обмаль часу, бо зранку приїду а ввечері назад. Я правда квитки ще не взяла, тому не знаю коли точно назад. Я приїжаю на майстер-клас до Тані Chere6nya.
Повідомлення відредагував lakizka - Четвер, 2010-02-25, 11:19 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-02-25, 4:07 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Оленко, в добру путь!!Передай привіт славному місту, і напиши мені у приват коли точно виїжаєш з Чернівців. Чекатиму фото і розповіді з МК по валянню!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-02-25, 5:12 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Quote (lakizka) Я приїжаю на майстер-клас до Тані Chere6nya. Вітаю і бажаю набратися найтепліших і найяскравіших емоцій та вмінь!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
pozitiv | Дата: Четвер, 2010-02-25, 8:10 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| lakizka, дуже будемо раді вітати вам у нашому місті. От тільки не впевнена, що зможу прийт на форумівку - вся сімя хвора грипом, і я, і малеча, і чоловік. Навряд чи викарапкаюсь до вихідних. Бажаю вам гарно провести час, набутися хорошого досвіду. Ми ще неодмінно зустрінемося.
|
|
| |
lakizka | Дата: Четвер, 2010-02-25, 8:17 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| pozitiv, виздоровлюй швиденько. А зустрітись таки важко було б, бо я приїжджаю о 8 год ранку, а в 16:45 назад. Дуже крапелька часу, хіба з самого ранку.
|
|
| |
Nitka | Дата: Понеділок, 2010-03-01, 3:27 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| pozitiv, Ludmila, зовсім забула вам сказати, що таки знайшла Анкор у Львові - на перехресті вул. Волошина і вул. Поповича
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2010-03-02, 0:39 AM | Повідомлення # 39 |
побратим
| А в нас міні-форумовка з валяльним нахилом таки відбулася! Встигли заскочити на виставку індійсьих вишиванок з українськими узорами :)Олена зробила цікавий шалік, ну і звичайно наговорилися досхочу! Так що чекаю фотку вже готового шаліку, бо в мене лише процес відзнятий.
|
|
| |
lakizka | Дата: Вівторок, 2010-03-02, 6:19 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Chere6nya, вкотре дякую за гарно проведений час!!! Все так і було як написала Таня, в мене було таке враження, що я вже давно її знаю. Спільна наша тема рукодільна безмежна, тому якби не поспішала на потяг, то напевне ще б набалакалися огого. Майстер-клас дуже сподобався, тепер у валяні я стала трішки розумніша... А насправді я зрозуміла, що майстер-клас, це важливо для новичка. Побачила на власні очі валяльні речі Тані і її коліжанки, все дуже гарне, тепле і цікаве. Сьогодні вже вигуляла свій шалик в місті, тепленько. Фото викладу ввечері. Одним словом, я ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА!!! Ось мій шалик в довжину і на мені А ще Таня подарувала мені декоративну писанку виконану в техніці декупаж і мальвану фарбами.
Повідомлення відредагував lakizka - Вівторок, 2010-03-02, 11:54 PM |
|
| |