Зі святом!
|
|
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2013-08-06, 9:48 PM | Повідомлення # 1461 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Юльця! Вітаю тебе з дниною! Зичу якнайбільше сонячних і теплих днів, кохання і творіння !
Вітаємо ще раз!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-08-06, 10:20 PM | Повідомлення # 1462 |
Мудра людина
| Dmutrik09, Zeta, lady-v, щиро дякую! Рада, що ви всі у мене є!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Вівторок, 2013-08-06, 11:08 PM | Повідомлення # 1463 |
мешканець сайту
| Юля! Вітаю з Днем народження! Всього тобі найкращого! Здоров'я, любові, удачі і творчої наснаги!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2013-08-06, 11:19 PM | Повідомлення # 1464 |
побратим
| Юля ,вітаю з з днем народження! кохання ,здоров"я,цікавих репортажів,рукодільних ідей і всьго самого найкращого!
|
|
| |
olimpia | Дата: Середа, 2013-08-07, 12:55 PM | Повідомлення # 1465 |
мешканець сайту
| Юлечко, вітаю тебе з Днем народження! Всіх тобі благ і творчого натхнення! І здійснення всіх твоїх мрій!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2013-08-07, 6:01 PM | Повідомлення # 1466 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, З Днем народження тебе, бажаю щоб завжди була усміхнена і щаслива.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2013-08-07, 9:36 PM | Повідомлення # 1467 |
Мудра людина
| ромашка1, olimpia, Oленка, Andrew_Yer, дякую, любі мої!
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2013-08-07, 11:22 PM | Повідомлення # 1468 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, прийміть і мої вітання! Нехай рівною стелиться дорога, а найнедосяжніші мрії збудуться. Кохання вам і вдачі, а також натхнення і плідної творчості! Я чула ваш репортаж по радіо і мені було так приємно що ми з вами знайомі!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Четвер, 2013-08-08, 0:08 AM | Повідомлення # 1469 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, приєднуюсь на найкращих побажань.Здоров"я,кохання,нехай збудеться задумане,а все краще чекає попереду.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-08-08, 1:05 AM | Повідомлення # 1470 |
Мудра людина
| ОКСАНУ 5, вона ж просто Оксана, львів'янка!З якою я познайомилася і віртуально і реально, дякуючи нашому форуму і нашим форумчанкам, Вітаю з днем народження! Зичу тобі , Оксаночко, здоров'я, душевного спокою, тепла, й кохання,нехай усі мрії у ці теплі серпневі дні збуваються. Також , дякую "ВИШИВАНЦІ",що познайомила мене з цією хорошою і приємною людиною, з котрою я тепер спілкуюся і бачуся реально.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Оксана5 | Дата: Четвер, 2013-08-08, 1:25 AM | Повідомлення # 1471 |
побратим
| Лесенька! Щиро вдячна за привітання! Надіюсь на скору зустріч у Львові, тоді зможемо посидіти за чашкою кави і не тільки...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2013-08-08, 10:45 AM | Повідомлення # 1472 |
Мудра людина
| LDII,намисто, дякую за вітання! У свою чергу вітаю сьогоднішню іменинницю ОКСАНУ! Здоров"я міцного-міцного, радості повсякчас, нових плідних ідей у творчості, любові!
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 5:12 PM | Повідомлення # 1473 |
Мудра людина
| Наша Вероніка народила донечку Владиславу! Вітаю! Вітаю! Вітаю! Нехай Господь поблагословить Вашу родину і дасть довгі і щасливі літа новонародженій!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-08-15, 12:10 PM | Повідомлення # 1474 |
Мудра людина
| Вероніка, вітаю з днем народження! Бажаю, всього самого найкращого у житті!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
намисто | Дата: Четвер, 2013-08-15, 1:32 PM | Повідомлення # 1475 |
мешканець сайту
| Вероніка, молодець! Такий гарний собі подарунок зробила на день народження! Вітаю вас, дівчатка! Аби вас Боженька охороняла і дарувала вам міцного здоров"ячка і щастячка!!!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-08-15, 2:30 PM | Повідомлення # 1476 |
Мудра людина
| Цитата (lady-v) Наша Вероніка народила донечку Владиславу! Хай донечка зростає батькам на радість, людям на славу!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Субота, 2013-08-24, 5:28 PM | Повідомлення # 1477 |
мешканець сайту
| Буває часом сліпну від краси. Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,- Оці степи, це небо, ці ліси, Усе так гарно, чесно, незрадливо, Усе як є — дорога, явори, Усе моє - все зветься Україна. Така краса, висока і нетлінна, Що хоч спинись і з Богом говори. Л. В. Костенко З Незалежністю, Вас, любі форумчанки!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-08-24, 5:34 PM | Повідомлення # 1478 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Приєднуюсь до слів Олімпії, всіх українців, що завітали на наш форум, незалежно від місця нинішнього проживання, вітаю з Днем Незалежності нашої держави!
Хай нам всім буде краще, ніж раніше, і бажаю, аби у кожного з нас вистачило сил та бажання зробити наше життя та життя наших нащадків світлішим та кращим.
Форумчанки, кона з нас несе світлий промінь національної культури. Разом ми - сила :)*
Вітаб нас зі Святом
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-09-18, 5:21 PM | Повідомлення # 1479 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| та-да-да-дам!!!
сьогодні день народження у вишивального кардинала нашого форума - Тани Срібної!
Tana, здоров"я, радості на кожен день, підтримки чоловіка і всієї великої родини, успіху в твоїх безумовно необхідних українському суспільству проектах! Дякуб Тобі, що тягнеш нас в кращий бік, а ми постаражмось допомагати Тобі і підтримувати як можемо!
Щастя Тобі!
З днем народження, дорога!!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-09-18, 5:49 PM | Повідомлення # 1480 |
Мудра людина
| Bullet, от дякую, прямо ода мені))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |