Зі святом!
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2013-11-09, 11:43 AM | Повідомлення # 1541 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Приєднуюсь до всіх вітань і побажань, дівчата, хай вам щастить!!!
Сьогодні перевіряю пошту (я це роблю у бравзері, а не через поштовий клієнт), і укр.нет порадував:
Тож вітаю нас, українців, з днем української писемності!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2013-11-10, 11:15 PM | Повідомлення # 1542 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Дівчатка! Зі святом нас! З днем вишивальниці! Творчого натхнення, здійснення всіх задумів!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 11:32 AM | Повідомлення # 1543 |
Мудра людина
| Людоньки, зі святом нас! З Варварою! Як каже народна мудрість, гріх прати, білити і глину місити; можна тільки вишивати та нитки сукати. Тому
Женщины расчёсывают, прядут и ткут лён. Миниатюра из иллюминированной рукописи трактата Джованни Боккачо "О знаменитых женщинах". MS Fr. 598, f. 70v, Bibliotheque Nationale, Paris. Франция, XV век
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 12:26 PM | Повідомлення # 1544 |
Мудра людина
| Tana, Дякую, Танюша!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-18, 1:31 PM | Повідомлення # 1545 |
маніяк графічних ліній
| Вітання Владі Сонцевиді - з днем народженням! Хай щастить в усьому, особливо у вишиванні
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-12-18, 4:03 PM | Повідомлення # 1546 |
Мудра людина
| Владо-Сонцевида, найсонячніші вітання і побажання в цей день!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олена- | Дата: Четвер, 2013-12-19, 2:41 AM | Повідомлення # 1547 |
друг
| Владо-Сонцевидо, з Дниною!
Всіх Микол, Микольців, Миколайчиків, Миколюнь та просто Коль:) вітаю з Іменинами!Нехай ваш святий оберігає та наставляє - його діяння варті наслідування!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-19, 9:31 AM | Повідомлення # 1548 |
маніяк графічних ліній
| Вітаю з Днем Святого Миколая! Сподіваюсь, ми всі були чемними цього року і отримаємо подарунки, як предметні, так і нематеріальні
Будьмо здорові!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2013-12-19, 9:59 AM | Повідомлення # 1549 |
Мудра людина
| Владо-Сонцевидо, вітаю. Бажаю здійснення всіх мрій!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-12-19, 10:16 AM | Повідомлення # 1550 |
Мудра людина
| Миколаю, приходь! Чемні хлопчики і дівчатка готові!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2013-12-19, 11:26 AM | Повідомлення # 1551 |
мешканець сайту
| Вітаю усіх з довгоочікуваним Днем Святого Миколая! Впевнена, ви були чемні, і Миколай не обмине вас зі своїми подарунками! Нехай Миколай зробить ваше життя кращим і веселішим!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
irysia | Дата: Четвер, 2013-12-19, 1:40 PM | Повідомлення # 1552 |
відвідувач
| Тук-тук-тук! Від Миколая привітаннячко тримай! ти побільше посміхайся і шалено закохайся! Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі!!!
А ще натхнення і багацько класних цікавинок))
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Четвер, 2013-12-19, 6:09 PM | Повідомлення # 1553 |
побратим
| від себе та своїх подруг - Буковинського клубу "Вечорниці" - хочемо привітати дружній форум і його мешканок зі святом! нехай все у вас збувається, як задумано!!!
|
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2013-12-23, 3:30 PM | Повідомлення # 1554 |
мешканець сайту
| дякую за привітання ))) дуже приємно ))) відповідаю як равлик )))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |