Зі святом!
|
|
Helya | Дата: Четвер, 2008-05-22, 8:10 PM | Повідомлення # 21 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дякую за роз'яснення .
Helya
|
|
| |
kamakivka | Дата: Неділя, 2008-08-24, 10:49 PM | Повідомлення # 22 |
відвідувач
| Моi дорогi друзi. Вiтаю Вас з нашим нацiональним святом. Бажаю всiм нам дожити i побачити нашу Вiтчизну земним раем. Мiсцем, де вiдпочивають i вiдновлюються людськi душi. Де пахне любистком i матiолами. Де пануе мир i злагода в кожнiй сiм"i. Де iкони в вишиваних рушниках. Де люди носять свою нацiональну одiж. Де звучить украiнське слово i украiнська пiсня. Приймiть мiй дарунок на сьогоднiшнiй день. Слава Украiнi! Моїй Українi. Возвеличую Україну-рай, Любистковий край! Мальви бiля хат, матiоли квiт - Мiй свiт! Теплом згадую Схили рiчковi, кручi лiсовi, Мавку Лесину, слово Кобзаря - Моя земля ! Славлю Рiд людський, Радiсть i журбу, Вишиванку ту, Що по всiх свiтах, мов Чорно-бiлий птах - Гiркий шлях. Плачу пiсню ту, Що й в чужих землях, Кличе до звитяг. А єднає нас, жовто-голубий, Стяг! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2008-12-31, 10:33 AM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Шановні форумчани! Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим! Яскрава зірочка зійшла, Свята вечеря підійшла: кутя, вареники, грибочки, фасоля, риба, огірочки... Нехай лунає в хаті сміх - з різдвом Христовим вас усіх!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Ксенія | Дата: Середа, 2008-12-31, 1:08 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Світланка, приєднуюся!!!! Усіх форумчанок і форумчан з Новим Роком!!! Бажаю всім натхнення і творчої наснаги!!!!
Полтава, Огнівка
|
|
| |
kamakivka | Дата: Четвер, 2009-01-01, 1:23 AM | Повідомлення # 25 |
відвідувач
| З Новим Роком! Щастя нинi - Новий Рiк на Украiнi. Та й iще по всiх свiтах. Бик заходить пiд наш дах. Бажаю, щоб вiн всiм нам принiс достаток, багато задумiв, ще бiльше рiшень i здоров"я на виконання всього задуманого.
|
|
| |
Schastyachko | Дата: П`ятниця, 2009-01-02, 1:55 PM | Повідомлення # 26 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Неначе в казці Добрим дивом Хай новий рік у дім ввійде, Щоб цілий рік жилось щасливо І завжди малося усе! Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові, Мов чистий сніг Що землю гріє Хай зігріває Вас надія. З Новим роком!!!!!!!!!!! Тепла і затишку Вашим домівкам.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-01-07, 11:32 AM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Шановні мої форумчани! З Різдвом Христовим, з Новим роком! Бажаю щастя крок за кроком. Хай біда від вас далеко втікає, А добро і щастя все з вами буває. Христос родився! Будьте здорові! З праздником!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - Середа, 2009-01-07, 11:32 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-01-07, 2:30 PM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Вітаннячка з Різдвом! Хоч дехто з форумчанок дуже позарелігійний ;), та все ж гарне свято - то привод НЕ зайвий раз побажати усього-усього для здійснення мрій, здоров"я, працьовитості і посидючості, гарного настрою аж до наступного Різдва (а там ми набажаємо вам нового гарного настрою), нових цікавих зустрічей протягом усього року (мене життя полюбило просто з 4 січня!!!), будьте хорошими Почувайтесь щасливими!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ксенія | Дата: Середа, 2009-01-07, 9:50 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Bullet, взаємно!
Полтава, Огнівка
|
|
| |
kamakivka | Дата: П`ятниця, 2009-01-23, 1:29 AM | Повідомлення # 30 |
відвідувач
| Я була на Рiздво на нашiй милiй Украiнi. Снiг рипiв пiд ногами, небо було зоряне, пiд вiкном спiвали щедрiвку в два голоси, а я стояла пiд дверима i плакала вiд щастя i радостi. За чим iхала, те одержала, а зараз пишу, слухаю (бо записала на диктофон), i знову плачу вiд щастя. Бажаю i Вам такоi радостi.
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-04-21, 3:13 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Дорогі форумчаночки і форумчани! Вітаю вас зі святом Великодня! Нехай хата буде повна, як святковий стіл, думки чисті, як Великодневий рушник, а настрій веселий, як українські писанки!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2009-10-05, 11:54 AM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Поздравляю всех, кто имеет отношение к преподаванию, с днём учителя! Из меня педагога не получилось, я в школе преподавала только на практике, но и этого хватило, чтобы понять, насколько сложное это ремесло. Желаю всем педагогам, чтобы работа приносила удовольствие и достаток и чтобы для вас ваша профессия действительно была вашим призванием!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-10-05, 6:02 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Долучаюсь до привітань. Уклін вам, дорогі вчителі, здоров'я, терпіння, винагороди за вашу працю за покликом серця!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-10-05, 11:10 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Tana, Олька, дякую, дорогенькі Від імені всіх вчителів (художніх шкіл!) дякую і обіймаю вас
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2009-10-17, 10:33 AM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| Хочу привітати нашого активного учасника форуму і просто гарну дівчину Таню Черешню з Днем Народження! Нехай втілюються найзаповітніші мрії!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2009-10-17, 10:37 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Так, хай всі дні народження, Таню, твої відбуваються у атмосфері творчого піднесення, ярмарку, прибутку, спілкування з друзями, як сьогодній й завтра!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Субота, 2009-10-17, 12:05 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| Приєднуюся до привітання, бажаю натхнення і наснаги!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2009-10-17, 1:03 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Chere6nya, Таня, з дниною! Нехай кожен день містить в собі маленьке свято!
|
|
| |
Олька | Дата: Субота, 2009-10-17, 4:25 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Танюша, С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ!!!! Пусть сбываются мечты и покоряются новые вершины!!!!!!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2009-10-17, 11:22 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Таня, ще раз вітаю!! якраз сьогодні отримала пречудову закладинку зі Львова - бесподобний сюрприз - щиро вдячна!!!гарно святкувати!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |