Нашийні прикраси з бісеру
|
|
inari | Дата: Понеділок, 2009-06-01, 10:28 AM | Повідомлення # 81 |
перехожий
Група: Заблоковані
Статус: Offline
| Добридень! Дозвольте спочатку кілька слів про себе... Я - новенька, звуть Ірина, живу на сході України , маю хобі - бісер... Все, що можно нафантазувати та втілити у намистинках Це і будь-які прикраси, и вишиті бісером картинки (на картини - ще не маю стільки нахабства, щоб замахнутися) На жаль, я не бачу зараз, як правильно (з обережністю до чужого трафіка) показати у цьому форумі фото моїх робіт Якщо Ваша ласка - з задоволенням покажу та поясню, як нескладно створюється краса...
|
|
| |
ulyafare | Дата: Понеділок, 2009-06-01, 12:45 PM | Повідомлення # 82 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Ірина, рада, що бісеру стає більше! Як показати фото написано отут: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/2-108-1
Повідомлення відредагував ulyafare - Вівторок, 2009-06-02, 1:10 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-06-01, 11:19 PM | Повідомлення # 83 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| inari, ласкаво просимо, читайте правила вставляння фото і вставляйте (радикал.ру чи кіп4ю.ру)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Бусинка | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 4:59 PM | Повідомлення # 84 |
відвідувач
| Перечитала все, руки чешутся что-то сотворить. Но время, время - где же тебя взять? :( Додано (2009-07-03, 4:59 Pm) --------------------------------------------- homasja, http://www.serafinibeadedjewelry.com/ - улет!!! Взгляните каждый хоть раз! B) Очень расширяет творческий кругозор и стимулирует фантазию!!! --------------------------------------------
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2009-07-03, 11:07 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 11:08 PM | Повідомлення # 85 |
маніяк графічних ліній
| Дійсно ульот.. мені подобаються подібні речі. Вони розкішні!!! п.с. Бусинко, я відредагувала ваш лінк на правильний. Прошу перевіряйте лінки, що вставляєте, на робочість:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2009-07-05, 12:31 PM | Повідомлення # 86 |
Мудра людина
| А хтось підкаже скільки коштує ця краса???І де це все можна купити (бажано оптом )? Мене цікавить саме Серафіні.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Бусинка | Дата: Неділя, 2009-07-05, 4:12 PM | Повідомлення # 87 |
відвідувач
| Bullet, я просто скопіювала, а коли дивилася у мене теж не зразу вийшло... Вражаэ! ...
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-10-30, 2:10 PM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| фото з нашого форуму звідси Національний музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття імені Йосафата Кобринського в Коломиї
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2009-10-30, 2:11 PM |
|
| |
Анничка | Дата: Неділя, 2009-11-15, 2:34 AM | Повідомлення # 89 |
перехожий
| Вітаю всіх Чудовий сайт і я рада вступити у лави цінителів народного ремесла! Сама люблю вишивати, але більше до вподоби бісероплетіння! Особливо народні мотиви - силянки і гердани, хоча і всі інші техніки вже перепробувала зараз працюю над новеньким герданьчиком І тепер справді не знаю як показати свої роботи, крім радикалу, а щоб так просто одразу на сторінку ???
Повідомлення відредагував Анничка - Неділя, 2009-11-15, 2:37 AM |
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2009-11-15, 4:04 AM | Повідомлення # 90 |
побратим
| Анничка, вітаю на форумі. Маєш хороший смак, бо твої роботи лаконічні і гарні. Особливо сподобалася друга. Може якось напрошуся на майстер-клас до тебе .
|
|
| |
Анничка | Дата: Неділя, 2009-11-15, 1:27 PM | Повідомлення # 91 |
перехожий
| Дякую, з цих робіт я тільки починала, їх роботи дуже просто, тому хто бажає зробити собі таку силянку звертайтеся! От гердан складніше:) Ще трошки новіших робіт: http://biser.info/files....3_o.jpg http://biser.info/files....d_o.jpg http://biser.info/files....6_o.jpg http://biser.info/files....4_o.jpg Оскільки не знаю як показати фото, даю посилання на роботи з альбому в biser.info
Повідомлення відредагував Анничка - Неділя, 2009-11-15, 1:30 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-11-15, 1:42 PM | Повідомлення # 92 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Анничка) І тепер справді не знаю як показати свої роботи, крім радикалу, а щоб так просто одразу на сторінку ??? До 10-ти повідомлень у форумі ви маєте статус простого користувача, тепер я вручну переведу вас у первірені користувачі, і ви зможете вставляти картинки з ВВ-кодами, і ми всі бачиитимемо превью ваших роюіт:)
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-11-15, 1:47 PM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Анничка, дуже гарні роботи, споглядаю із задоволенням! Особливо сподобалось в чорно-білій гамі, орнамент, форма -- лялечка!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2009-11-15, 1:52 PM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| Анничка, прекрасні роботи! лаконічні, вишукані, стильні! Дуже гарно! п.с.Фото бісеру на камінні - бомба!!! дуже гарна фотографія!Хто придумав??)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Неділя, 2009-11-15, 1:55 PM |
|
| |
montan | Дата: Неділя, 2009-11-15, 3:48 PM | Повідомлення # 95 |
побратим
| Анничка, роботи чудові, особливо квіти... нема слів. Я колись робила кілька простеньких силянок ,але це не до порівняння. Одним словом - майстриня
|
|
| |
Анничка | Дата: Неділя, 2009-11-15, 6:59 PM | Повідомлення # 96 |
перехожий
| Дуже дякую за відгуки:) Бісер це як і вишивка - прадавня наша традиція яка захоплює!! Бісер основне хоббі, але часом тягне повишивати! Чорно-білий орнамент "Гуцульскі ночі" придумала сама, але по відомих народних мотивах http://biser.info/files....4_o.jpg таке плетіння дуже просте і кожний може спробувати, головне бажання:) Ось ще оди приклад простенької силянки: http://biser.info/files/images/biser.info_19360_l-ubimyj_080902.jpg Часом фотографую на природі - тобто у дворі, на кімінні, деревах, у траві - так цікавіше і світла більше
Повідомлення відредагував Анничка - Неділя, 2009-11-15, 7:03 PM |
|
| |
Ludmila | Дата: Неділя, 2009-11-15, 7:15 PM | Повідомлення # 97 |
мешканець сайту
| Анничка, ваші роботи вражають! Дуже гарні роботи
|
|
| |
Анничка | Дата: Неділя, 2009-11-15, 9:09 PM | Повідомлення # 98 |
перехожий
| Дякую:))))
|
|
| |
ulyafare | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 5:05 PM | Повідомлення # 99 |
побратим
| Вітаю, Анничко, чудові роботи, я звернула на них увагу ще на biser.info.
|
|
| |
Анничка | Дата: Понеділок, 2009-11-16, 6:02 PM | Повідомлення # 100 |
перехожий
| Дякую:) А зараз в мене нарешті вийшло зробити свій перший тканий гердан!!! Ой така щаслива, що вийшло! Я починала робити мільйон разів і все не так, потім мені дали поради народні гуцульскі майстри і я навчилася як треба Ось такий в мене вийшов гердан
Повідомлення відредагував Анничка - Понеділок, 2009-11-16, 6:04 PM |
|
| |