Сумочки , Торбинки
|
|
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-07-14, 12:14 PM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Знайшла на "Ярмарке мастеров". Я вже уявляю як це може бути з традиційною вишивкою. .. "Лакомник - женская сумочка, которую носили либо на шнуре или ленте через плечо, либо прикрепляли к поясу. В женском платье не было карманов, поэтому в лакомниках носили деньги, ключи, сладости, другие мелкие вещи. Шили лакомники из ярких тканей, отделывали тесьмой, лентами, бисером, вышивкой. Традиционный лакомник делался без застежки. По качеству и разнообразию примененных материалов можно было судить о мастерстве владелицы такого украшения." тут всього 4 сумочки, коди переплутались.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Ролічок - Четвер, 2011-07-14, 12:21 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-07-16, 5:41 PM | Повідомлення # 62 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Ролічок, мені такі подобаються.. дивилась якось подібні (і ще простіші) в ЖЖ на спільноті хм-ру, там ціна шалена на них, від 800 рублв і вище. жахи.
- знайшла вишиту стрічками і нитками сумку
.. і шнуром.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2011-07-16, 5:42 PM |
|
| |
|
Ролічок | Дата: Середа, 2011-08-17, 10:39 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Росава, ага! і коли ви все встигаєте?! всі - гарні і вишукані! Додано (2011-08-17, 10:39 PM) --------------------------------------------- треба було все на конкурс торбинок виставити! тепер доведеться нові шити
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-08-17, 11:15 PM | Повідомлення # 65 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Ролічок) треба було все на конкурс торбинок виставити! тепер доведеться нові шити і я про те саме хотіла написати...
сумки просто суперові!!!! Росава - ви сумкогеній ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Жанна | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 2:18 AM | Повідомлення # 67 |
мешканець сайту
| Росава, вау! круті торбинки - не те слово)))))) в мене аж очі загорілися )))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-19, 12:09 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Росава! Мені дуже сподобалась сумка, а чохлики навіть знаю (підозрюю), хто надихнув
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Росава | Дата: Неділя, 2011-08-21, 1:09 AM | Повідомлення # 69 |
побратим
| Quote (Tana) ... чохлики навіть знаю (підозрюю), хто надихнув wacko Ваші підозри частково вірні ))) Відкрию невеличку таємницю: все це почалось шитися-вишиватися років зо п'ять тому, коли я свій улюблений стиль мілітарі почала комбінувати з вишивкою (вишивка з'являлася, наприклад, на кишенях, клапанах штанів кольору хакі, на торбині з мішковини захистного кольору). Перша моя торба була вдалою, тому невдовзі почали народжуватися невеличкі торбинки: лляні, з лляною підкладкою зі вставкою-вишикою на канві. Ось таких
А коли в один з магазинчиків Білої Церкви випрадково був завезений один рулончик стрічки для вишивання, а я познайомилася з інтернетом - пані Тетяна Срібна надихнула мене творити ті маленькі торбинки на тій чудовій зручній стрічці, за що їй (Тетяні)) величезна ДЯКА
Моя майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-08-21, 8:57 AM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Росава, це чохлики для телефонів? гарні!
|
|
| |
Росава | Дата: Неділя, 2011-08-21, 11:24 AM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Quote (Ролічок) Росава, це чохлики для телефонів? гарні!
Дякую ))) Та то просто так колись робилися торбинки, не як чохли, бо ж останні дві для телефонів ще й завеликі... А після Вашого допису про російський "лакомник" , схоже, що я шила такий собі український "лакомник" (я вже думаю який український відповідник є тому російському слову , бо ідея справді гарна)
Моя майстерня
Повідомлення відредагував Росава - Неділя, 2011-08-21, 11:26 AM |
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-08-21, 12:11 PM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
| В нас нема відповідника -- аналога "лакомника", принаймні я шукала -- не знайшла. Якщо Вам пощастить більше, повчусь новому. Мої чохлики без підкладки, тому Ваші, Росава, більш функціональні, але я люблю хизуватися виворотом . Тож прекрасно , що в кожного своє. Нажаль, цієї хорошої стрічки важкувато знайти, але... зараз працюю в цьому напрямку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2011-08-21, 12:13 PM | Повідомлення # 73 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
|
"ласунчик" або "ласівник" може бути
Росава, а сумки гарні - особливо ті, що в стилі "мілітарі" з вишивкою на передньому клапані.
Повідомлення відредагував Goncha - Неділя, 2011-08-21, 12:13 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-08-21, 12:29 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| подивилась в словнику: рос. лакомка - ласун, ласько, ласий, ласунець, ласунчик рос. лакомство - ласощі рос. лакомый - ласий
|
|
| |
Росава | Дата: Неділя, 2011-08-21, 2:15 PM | Повідомлення # 75 |
побратим
| Quote (Tana) Нажаль, цієї хорошої стрічки важкувато знайти, але... зараз працюю в цьому напрямку. Tana, в Києві у підземці бачила цю стрічку різної ширини та кольору місяця зо два тому (під Майданом Незалежності є крамнчка, де продається все для рукоділля) - ціна була більш-менш прийнятною. Був також в мене номер телефону одного чолов'яги, в якого ця стрічка була у чималій кількості (пошукаю в записниках)
Goncha, Ролічок, дякую вам дівчата
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-08-21, 3:16 PM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Quote (Росава) Tana, в Києві у підземці бачила цю стрічку різної ширини та кольору місяця зо два тому (під Майданом Незалежності є крамнчка, де продається все для рукоділля) - ціна була більш-менш прийнятною. Дякую, будемо тримати вкурсі, бо все, що було з потрібною мені каймою в Палацу України і Дружби народів я вже використала))))
|
|
| |
Viktorija | Дата: Четвер, 2011-09-15, 1:27 PM | Повідомлення # 77 |
перехожий
| Ось моя робота!!! Відредаговано модератором nosiknata Ознайомтесь з правилами викладання фото!!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-09-15, 1:38 PM | Повідомлення # 78 |
Мудра людина
| Viktorija, гарна! а чому ви є її на конкурс не відіслали?
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2011-09-15, 4:53 PM | Повідомлення # 79 |
мешканець сайту
| Viktorija, хутко прочитайте правила форума, а саме, як правильно виставляти фото, бо зараз "налетять" модератори (модераторам цьом-цьом) , видалять ваше повідомлення, ще й зауваження напишуть! Додано (2011-09-15, 4:53 PM) --------------------------------------------- А торбинка дуже гарненька!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Viktorija | Дата: Четвер, 2011-09-15, 5:31 PM | Повідомлення # 80 |
перехожий
| olimpia, Дуже дякую Додано (2011-09-15, 5:31 PM) --------------------------------------------- Ролічок, Дякую, за конкурс не знала, обовязково відправлю
|
|
| |