Сумочки , Торбинки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 12:55 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| За проханням форумчанок (та й на мою власну ардість) відкриваємо тему ТОРБИНОК. Жіночі сумочки для натхнення нам, нові ідеї для ткання, шиття, вишивки.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 12:58 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Супер! Є нова темка для натхнення!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 1:01 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
|
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 2:11 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| мої "полунички" Додано (2011-05-03, 2:11 PM) ---------------------------------------------
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Ролічок - Вівторок, 2011-05-03, 2:11 PM |
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 2:11 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Ура! Сдати диплом і працювати!
Полтава, Огнівка
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 5:25 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Українка, слухай, Іринко, там ак багато схемок і сумок, що я в цю хвилину їх не осилю. ВВечері перенесу, або як ти матимеш час - самотужки
|
|
| |
Ксенія | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 10:44 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Моя перша спроба пошити нормальну сумку Штучна шкіра, інструкція - з незабутнього Дубліріну. Вона вийшла, чесно кажучи, не дуже вже і кругла. Спочатку я її вимушена була сшивати на руках (не було швейної машинки), лише коли поїхала в Харків до родичів, то прострочила для міцності. Нормальних фото немає, це ті, де більш-менш щось видно:
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Юстинка | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 11:34 PM | Повідомлення # 9 |
друг
| О,тут живуть справжні сумкомани!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-05-04, 0:32 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Юстинка) О,тут живуть справжні сумкомани! а то! Тож будь обережною в нашому колі : )) Ми - ще ті маньячки Quote (Ксенія) Моя перша спроба пошити нормальну сумку Вітаю!! Прекрасний досвід! Quote (Ксенія) Нормальних фото немає, це ті, де більш-менш щось видно: Там видно найцінніше! Там видно Ксенію! Веселу і гарну! .. і з сумкою. Ну і я не втримаюсь... Не пам"ятаю, чи є десь фото з моїми сумками на мені... але зараз *продам* за п"ять копійок нашу форумчанку fiery, що носить вже дві моі сумки (у тому числі ту, що на фото на ній), а зараз я дошиваю рожеві гудзики на пузо її новій свинко-сумці..
|
|
| |
Юстинка | Дата: Середа, 2011-05-04, 1:05 PM | Повідомлення # 11 |
друг
| Bullet, надзвичайна свинко-сумочка!!! Ням-ням!
|
|
| |
pars | Дата: Середа, 2011-05-04, 2:13 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| мені дуже подобається ідея сумочки-гармошки, такого типу:
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-05-04, 2:35 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Взято звідси
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-05-04, 2:39 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Quote (pars) мені дуже подобається ідея сумочки-гармошки, такого типу: *Зачекайте-зачекайте, гаманець певно в іншому відділенні сумочки.. ой ні, і не в цьому.. і не в цьому..* )))))))) Класна:)
|
|
| |
Ксенія | Дата: Середа, 2011-05-04, 3:44 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Bullet, ой дякую! Свинка класнюча, нагадала "Ну, погоди!", тільки треба більше бюстгалтерів, для правдивості. А fiery запам'ятаю pars, у мене є зараз одна з шістьма чи скільки там відділеннями (добре, хоч внутрішніми), так я навіть не знаю, що туди покласти. Все розпихується по двох, максимум трьох відділеннях, інші для краси
Полтава, Огнівка
|
|
| |
pars | Дата: Середа, 2011-05-04, 4:29 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Quote (Ксенія) pars, у мене є зараз одна з шістьма чи скільки там відділеннями (добре, хоч внутрішніми), так я навіть не знаю, що туди покласти. Все розпихується по двох, максимум трьох відділеннях, інші для краси а я впринципі маю що де носити , чесно )) вічно якісь при собі записи, нитки ще щось, кульчики якісь, вишивки малий кусочок в файлику, чи зошити, чи ше якась біда))) картки, гроші. тому мені було би просто якраз таку річ може зберуся з силами сама собі таку оформлю, хоча це врядчи, зара часу ледве на шось необхідне стає..))
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
Повідомлення відредагував pars - Середа, 2011-05-04, 4:31 PM |
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2011-05-04, 11:00 PM | Повідомлення # 17 |
Активіст форума
| сумки та сумки
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-05-05, 1:57 AM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Українка) сумки та сумки йой... всьо, ніч пропала...
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2011-05-07, 7:23 PM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| а майже закінчила свою першу етно-торбинку. я зроблю - обов"язково покажу!! )))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-05-07, 8:52 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| soncevuda, чекаємо з нетерпінням ! Ще один торбинко-сумковумен у нас на форумі !!!.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |