Квілт, або печворк
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2008-09-26, 2:38 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Я захопилась новим для мене ивдом рукоділля - печворком, роботою з клаптиків. Я зараз на крилах позитивного закінчення моєї першої в житті роботи з елементами печворку, її із задоволенням купили (їде в Москву), і я хочу вам похвастатись результатом. Дуже було б класно, якби ще хтось таким цікавився (я дісатавала би питаннями!)) Роздивитись збільшене можна тут: http://bullet-13.at.ua/photo/28-0-146-3
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ксенія | Дата: П`ятниця, 2008-09-26, 6:40 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Bullet, по-перше, вітаю з новим аватаром! По-друге, а що це конкретно зроблено? Чи просто декоративне панно?
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2008-09-26, 8:40 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| +1 за аватар, і +111 за нове творче захоплення!!!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2008-09-26, 10:52 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Ксенія, Tana, дякую, дякую Це килимок такий, щоб на паркову лавку стелити, коли з дитинкою гуляєш по парку Сумку шила клієнтці з Москви і похвалилась частинками до тоді ще майбутнього килимка. Вона загорілась, я їй пообіцяла, а тепер трошки сумую (але не жалкую)... Бо тепер для себе шию і не виходить....
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Schastyachko | Дата: Середа, 2009-01-07, 0:26 AM | Повідомлення # 5 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Bullet, килимок - чудо! такий теплий-теплий на вигляд. мый брат, коли побачив, то сказав, що й спав би на такому Ще ось натрапила на книгу по пэчворку. не знаю чи є у вас така. В.Привалова "Пэчворк" http://www.kodges.ru/13118-pjechvork.htmlДодано (2009-01-07, 0:26 Am) --------------------------------------------- а ще тут. "Шитье из лоскутков. Быстро и красиво" И. Ю. Муханова http://www.kodges.ru/12192-shite-iz-loskutkov.-bystro-i-krasivo.html
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-01-07, 2:36 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Schastyachko, дякую, це найліпші компліменти. Я не маю жодної з книжок по печворку, хіба от перед новим роком Соломія з Німеччини прислала 2 журнали "Печворк професіонал", там такееее... закачаєшся! Шкода, що клаптикове шиття не належить д оукр. народних ремесел. Тільки частково до російських. у дуже спрощеному виді... ))) Дякую за посилання на книжки! Дуже цінний весь той ресурс!
|
|
| |
Schastyachko | Дата: Четвер, 2009-03-05, 7:21 PM | Повідомлення # 7 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Таку ще знайшла. пробачте, що пишу це сюди, не знаю чи є окрема тема для книг по печворку (Є?) "Сумки в стиле пэчворк" Название: Сумки в стиле пэчворк Автор: Сьюзан Бриско Год: 2005 Страниц: 119 Язык: русский Формат: djvu Размер: 11,84 Мб (добавлено 5% на восстановление) http://www.kodges.ru/7152-sumki-v-stile-pjechvork.html Додано (2009-03-05, 7:21 Pm) --------------------------------------------- http://www.kodges.ru/33951-tiny-patchworks.html http://www.kodges.ru/23295-pjechvork.-kvadraty-i-treugolniki.html http://www.kodges.ru/5742-koshelki-i-sumki-na-vse-sluchai-zhizni.html І багатенько там ще є на тому сайті, загляньте
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2009-03-05, 8:36 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Який чудовий килимок!!! Це супер!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-03-09, 2:36 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Schastyachko, дякую, дякую! Я маю всі з цих книжок, половина з них , правда, лише для переглядів. Але дякуюза лінки, їх можна рекомендувати для того, щоб надихатись! Nitka, дякую за добре слово! Хизувалась в своїм ЖЖ, але ще й сюди прикладу свою руку (я ж не вишиваю, але маю показати, що і я не безрука ;)) Всі вже роздаровані на 8 Березня. Хоч ніби і не саме велике святечко, але ж приємність
|
|
| |
Світланка | Дата: Вівторок, 2009-03-10, 11:36 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Bullet, гарні роботи! я б з радістю отримала б такий подарунок поясніть для "чайників" що таке ЖЖ
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-03-10, 8:15 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Світланка) Bullet, гарні роботи! я б з радістю отримала б такий подарунок ... і я теж!!! Quote (Світланка) поясніть для "чайників" що таке ЖЖ ЖЖ- скорочення від Живий Журнал (livejournal.com) - сервіс безкоштовних блогів на незалежному від України хостнгі. там можна вести свій щоденник, можна створювати і приєднуватись в різноманітні спільноти ЖЖ по інтересах. Так, ми іноді рекламуємо наші конкурси через ЖЖ-спільноту "вишиванка" ...
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2009-03-11, 1:06 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Bullet, дякую! буду знати
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-05-08, 9:53 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Дуже гарні роботи! Мені надзвичайно подобається клаптикове шиття, але зі швейними машинками у нас натягнуті стосунки Тому ризикую, як моя мама, все життя промріяти зробити клаптикову ковдру...
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2009-05-08, 4:19 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Quote (Bullet) Хизувалась в своїм ЖЖ, але ще й сюди прикладу свою руку (я ж не вишиваю, але маю показати, що і я не безрука ;)) Що не безрука - то точно Дуже симпатично. Але як на мене - страшно марудна робота. Навіть не уявляю, щоб я таким захопилася раптом
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-09-24, 2:08 AM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Це настінне панно, створене з 4 блоків, виконаних в техніці "крейзі-печворк" (шалений клаптик). Блоки були надіслані мені з Росії і України форумчанками печворкового форума, так само, як ми міняємось поштою щастя тут Я додала темно-коричневу рамку, нижні "клавіші" і грайливе сердечко Висить у мене перед монітором, над робочим столом:) Приєєємнооо...
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-09-24, 9:56 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Вийшло дуже гарно, прекрасний дарунок оновленим стінам і задоволення для очей. І сердечко розчулює
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-09-30, 10:33 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Виглядає як вікно у світ "крейзі-печворку" ))) Дуже стильна штука вийшла. Доречі, на одному з форумів прочитала про гру "раунд-робін" - це у вас якраз такий проект вийшов, наскільки я зрозуміла... Можна спробувати організувати таку гру на етно-мотиви (або інші) з вишивки на нашому форумі.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-09-30, 11:14 AM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) . Можна спробувати організувати таку гру на етно-мотиви (або інші) з вишивки на нашому форумі. я підтримаю будь-яку цікаву ідею, повір Взагалі мені така думка твоя до вподоби. Організовуй, координуй (у мене голови на всі мої "проекти" не вистачить)))), я включусь. Знаю, що ще пара форумчанок гарантовано долучиться, а може й десяток Починай!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-11-13, 11:13 AM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Готуюсь до Щедрого Миколая, тренуюсь на серветках:
|
|
| |
Світланка | Дата: П`ятниця, 2009-11-13, 11:36 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Quote (Bullet) Готуюсь до Щедрого Миколая, тренуюсь на серветках: ото краса!!!!!! особливо коричневі! такі вишукані!
|
|
| |