Квілт, або печворк
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-02, 1:47 AM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Ludmila) ризикую ще одним видом рукоділля заразитися гарантовано!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-12-02, 1:49 AM | Повідомлення # 42 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| На рахунок чоловіків в усіх бачу однакова історія. Quote (Ludmila) Боюся я на той форум заходити, ризикую ще одним видом рукоділля заразитися Знайома ситуація
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-12-02, 10:10 AM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| фото - просто вражаючі, а на форум зайшла - та для мене там є невеличка перепона - не люблю рос.мовні форуми... мені натхнення на нові роботи і тут вистачає... якось я начиталась вже про печворк - і зклаптикувала невеличку наволочку із непотрібних шматочків тканини результат вийшов ... ну просто вийшов ))) але досвід створення чогось такого і сам процес - мені дуже сподобався. мрію пошити собі ковдру на ліжко в цій техніці, але ніяк руки не доходять... та і не дозріла ще концентрація моєї уваги для цього. думаю, обов"язково дозріє.
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Середа, 2009-12-02, 10:10 AM |
|
| |
Цветана | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 2:28 AM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Вітаю, дівчатка! Заранее прошу прощения, но это все, что я смогла бы написать, недолго обдумывая без ошибок, державною мовою. Долго сидела в кустах, партизанила, боясь открыть рот. Но решилась выйти на свет, наконец. Уж очень интересные темы раскрываются здесь, очень познавательные и нужные! shtynka, я как раз познакомилась с Bullet на том "пэчворкнутом" сайте. Лоскутное шитье - мое самое недавнее увлечение. А вот вышивала и вязала я, сколько себя помню - еще до школы начала С рушником своим я вас еще познакомлю, а тут покажу свое лоскутное из последних работ, ОК?
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 10:31 AM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Цветана, вітаю вас на форумі. Добре що вийшли з підпілля, бо як побачила ковдрочку, то просто розтанула від задоволення. Це надзвичайно весело і гарно, ще й такі смішні комашки підібрали. Я в захваті, бо люблю такі практичні і душевні речі. Бууде дуже цікаво побачити решту ваших рукотворів.
|
|
| |
Світланка | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 10:42 AM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Quote (shtynka) та для мене там є невеличка перепона - не люблю рос.мовні форуми... тоді у мене пропозиція створювати свої МК в різних техніках! на цих вихідних планую почати робити МК які вже давно обіцяла викласти Quote (Цветана) тут покажу свое лоскутное из последних работ, ОК? гарна робота!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 12:24 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Цветана, гарнюське покривальце, тільки викладати картинки треба через зовнішній ресурс із метою економії нашого дискового простору. Почитати про те, як виставляти картинки можна тут http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/36-108-1.
Моя майстерня
|
|
| |
|
Цветана | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 2:53 PM | Повідомлення # 49 |
побратим
| lakizka, спасибо за привiтання! И за отзывы, спасибо, девочки! shtynka, сорри за невнимательность и оплошность. Пропустила ту темку при знакомстве с форматом форума. Впредь буду осмотрительнее. Насколько поняла из правил форума, я еще не могу выкладывать фоты (т.е. их ВВ-коды не будут видны), пока не докажу свою надежность. Не проблема. Потом вернусь, покажу остальное из своих работ. Bullet, очень понравились твои листики-прихватки! Супер-сочетание тканей и отличное исполнение! А коврик садовый захомячила в норку для своей беседки Додано (2010-03-19, 2:53 PM) --------------------------------------------- Bullet, пока изучала Правила форума и сочиняла пост, ты уже Offline Привiт! Твои лосктные работы достойны, не скромничай! Мне сердечная очень понравилась. Хочу попробовть ее в дениме сделать к дачному сезону (я ж джинсоманка, знаешь?) Не против? А пока погуляю по форуму, может, постики еще напишутся (чтобы фоты выкладывать))) Кста, супер-ресурс! Спасибо! Столько инфы полезной (умереть-не встать, просто все хочется отшить!)
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-03-19, 3:46 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Quote (Цветана) Насколько поняла из правил форума, я еще не могу выкладывать фоты (т.е. их ВВ-коды не будут видны), пока не докажу свою надежность. Та ні, посилання на фото з радикалу вже можна вставляти, а ВВ-коди може увімкнути Адміністратор (Bullet) - зверніться до неї в ПП, вона не відмовить )))
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-03-20, 12:29 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Цветана, я вже виправила тебе на перевіреного користувача (перепрошую, одразу якось забула це зроббити, я ж тебе знаю по іншому форуму... а це просто запобіжний захід, тут пізні провокатори час від часу з"являються, + спамери). Цветана, мені подумалось, що на цьому форумі тема про печворк буде актуальною, якщо поєднати печворк і вишивку. Типу як в крейзі-блоках вишивкою прикрашають шви. а? shtynka, тобі рекомендую заглядати в цю тему. Постараюсь сьогодні сфотографувати твою майбутню ковдру. Тобто шматочок Чи робити зовсім сюрпризово і не показувати, а просто слати?;) )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 0:50 AM | Повідомлення # 52 |
побратим
| Bullet, дякую за "перевіреного користувача" ! Спамеры - это да... редиски, кароч! Я ненадолго пропала, - дошиваю квилт (сначала задумывался как полуторка. а потом вырос до двуспального))), уже на стадии стёжки последних блоков. Quote (Bullet) на цьому форумі тема про печворк буде актуальною, якщо поєднати печворк і вишивку. Типу як в крейзі-блоках вишивкою прикрашають шви. а? О да! Давно вынашиваю идею детского одеяльца с вышитыми блоками-мишками или котиками (есть столько схемок на просторах сети!). А еще хочется сумку дочуре сшить из денима с вышивкой с одной стороны... Когда успевать всем хотелам давать жизнь? Могла бы показать наглядно (фотки), но это чужие работы.... Это допустимо? Bullet, а у тебя тоже сейчас в работе квилт? (зацікавилась дуже))) О, вспомнила свои работы, где печворк смикширован с вышивкой. Это лоскутные открыточки ко дню Св.Валентина. Показываю. Первые 5 шт. - на дениме. Очень хотелось повышивать и нужно было сшить открытки для поздравлений. 1-я и 2-я - для дочки и любимого мужа соотв.)) Вот и объединила любимые хобби. Вот еще открыточки, на обычных тканюшках. 1-я открыточка предназначалась землячке-украиночке, живущей сейчас за рубежом. О родине я ей напомнила национальными цветами бисеринок, прикрепленных у вышитого сердечка слева -))
Повідомлення відредагував Цветана - Понеділок, 2010-03-29, 0:59 AM |
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 10:29 AM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Quote (Цветана) Давно вынашиваю идею детского одеяльца с вышитыми блоками-мишками или котиками В нас працює "пошта щастя", де вишиті клаптики збирают вже кілька форумчанок. Приєднуйтесь! Цікаві роботи, приємно, що долучились до нас і ділитесь своїм досвідом!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 11:46 AM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Цветана, навчиш нас змішувати печворк з вишивкою, а ми тебе - українській мові Направду, у нас є темка про збірну ковдрочку, якщо не знайдеш - маякнеш мені в приват
|
|
| |
Цветана | Дата: Понеділок, 2010-03-29, 8:28 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| Tana, дякую за теплий прийом! Bullet, ага, мабудь скоро навчуся - ведь за 20 лет замужества в Україні навчилася розуміти чисту мову по телеку (в миру слышу в основном суржик), есть шансы научиться и писать ))) Таак, про ковдрочку темку пошла шукати... Додано (2010-03-29, 8:24 PM) --------------------------------------------- Про поеднання вишивки та печворка. Надеюсь, не нарушаю правила форума и права авторов этих работ. Вот пример сумки от замечательной рукодельницы (квилтессы и вышивальщицы) из г.Красноярска Леночки под ником швейка с форума, посв. лоскутному шитью. Фото из альбома Мои сумки, торбочки, авоськи, косметички А это - работы другой русской форумчанки с соседнего сайта. Знакомьтесь с работами Лютция из Нижневартовска. Сумка для девочки (забавная, правда?). Одеялко для новорожденного с фрагментами (лоскутная техника "крейзи" или "сумасшедший лоскуток"+вышивка мышек-спортсменов). Постельный комплект с Тедди (сюжеты известны многим любителям крестиков, правда?)) Ну вот, все, что вспомнилось и нарылось в хомячьей норе. Если понравилось, поищу еще. Додано (2010-03-29, 8:28 PM) --------------------------------------------- Bullet, Лиза... а про збірну ковдрочку я не знайшла... шось гальмую Кинься в меня ссылью, а? Зато увидела кучу темок-конкурсов (и закрытых , и горячих) Супер!
Повідомлення відредагував Цветана - Понеділок, 2010-03-29, 8:30 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-03-31, 2:07 AM | Повідомлення # 56 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Цветана) Bullet, Лиза... а про збірну ковдрочку я не знайшла... шось гальмую ти вже там відписалась : ))) А приклади поєднання вишивки і шиття - чудові:) От би ще хтось придумав наші рідні орнаменти поєднати з шиттям... Мрія!
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2010-03-31, 5:59 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Bullet, Ага, почти целый день искала (с удовольствием копаяясь в разных темках форума))), потом отчаялась найти и написала воззвание к тебе -) Потом подумалось, а чоо - правда гальмо? и пошла опять искать... нашла! Отписалась, ага. Вот про це Quote (Bullet) От би ще хтось придумав наші рідні орнаменти поєднати з шиттям... Мрія и захотелось попробовать воплотить. Ниче задачка?
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-10-04, 0:32 AM | Повідомлення # 58 |
Активіст форума
| ось таку книгу можна скачати тут http://depositfiles.com/ru/files/xxjg76vc1
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Понеділок, 2010-10-04, 0:34 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-01-19, 9:30 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Ось знайшла для любителів квілту : http://picasaweb.google.com/103208699833249509612 http://picasaweb.google.com/violeta726/SquarePatchQuilting# http://picasaweb.google.com/monica.feevaleДодано (2011-01-19, 9:30 PM) --------------------------------------------- Печворк http://picasaweb.google.com/crazypatch5/SylviaBridalSampler#
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Повідомлення відредагував lady-v - Понеділок, 2010-12-27, 12:35 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-01-19, 10:29 PM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, хочете бути ворогом? я ж тепер звідти не вилізу ще з 2 години.. а мені ще банери для конкурсів треба малвюати... Дякую за лінки, щиро!
|
|
| |