Вишиті аксесуари в народній традиції
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2007-08-11, 5:18 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Знайшлось отаке диво в інтернеті:www.skrynya.com Арт-піар, так би мовити ))) Дуже вже сподобалось! Продається, буквально, за копійки. Шкода, звісно, зору автора... але так недорого, що самій мені вже нічого вишивати не хочеться : )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2007-08-12, 6:46 PM |
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2007-08-11, 5:38 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Нажадь, ресурс недоступний... справді ручна робота? Гарні фото. Дякую.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-08-12, 6:51 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Tana, спробуйте ввести вручну www.skrynya.com !! Сайт ПРАЦЮЄ!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-08-30, 2:09 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Не пам"ятаю, де надибала, але схопилась уже коли папки накачаного з нету почала чистити... Результати чистки рядів:
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2007-08-31, 2:36 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Ніжно дуже!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Катруся | Дата: Неділя, 2007-09-16, 6:18 PM | Повідомлення # 6 |
перехожий
Група: Користувачі
| вироби з майстерні Ярини Жук (Скриня)- це машинна вишивка...хоча чудові ідеї для відродження традицій.
ххх
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-09-16, 9:35 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Катруся, так, я вже й сама зрозуміла, що машинна вишивка, але ж це, в принципі, дуже класно, навіть якщо не ручна вишивка, але ж традиція збережена плюс - осучаснена ;)
|
|
| |
Катруся | Дата: Вівторок, 2007-09-18, 8:49 PM | Повідомлення # 8 |
перехожий
| та я це написала щодо зору автора...
ххх
|
|
| |
Tasu | Дата: Середа, 2009-04-15, 11:38 AM | Повідомлення # 9 |
перехожий
| Я зробила дві краватки з малюнком вінницької області. Не в усіх хватає сміливості носити щось дуже яскраве, тому ці чорні краватки з білою вишивкою до вподоби людям
Повідомлення відредагував Tasu - Середа, 2009-04-15, 11:39 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-04-15, 12:08 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| просто чудо якесь!! красота неймовірна!!! ви самі зшивали краватку чи вишивали по готовій чорній ( купленій)???
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-04-15, 6:32 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Tasu, я вже відписала вам в репутацію, що в захваті від ваших краваток!! Це стильно так - просто краса!! nosiknata, мені здається, там видно тканину-вишиванку як основу краватки...
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-04-15, 6:40 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| тобто чорна канва Аїда?? значить шила сама)) суперова робота!
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Середа, 2009-04-15, 9:10 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| оце ексклюзив!
|
|
| |
Tasu | Дата: Середа, 2009-04-15, 9:18 PM | Повідомлення # 14 |
перехожий
| Все началось с того, что заинтересовала меня наша национальная вышивка. А когда глубже стала вникать в эту тему,то поняла, что хочется мне современного ее использования - чтобы и одет был согласно времени удобно, и душа пела самовыражаясь. Первыми в этой серии работ появились галстуки. За год вышила около десяти, с узорами присущими разным областям Украины. Использую беларусскую канву, она легче принимает нужную форму. Замену этой ткани еще не подобрала
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-04-16, 12:05 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| де можна подивитись і купити цю канву?? як вона "привильно" називається - щоб спитати в магазині в продавця?? вона схожа на полотно домоткане яке роблять в Івано-Франківській області, чи це льон, чи бавовна?? просто на галстуку видно настільки мало, що мені важко ідентифікувати тканину - пробачте за набридливість у мене тітка живе в Мінську - можу просто кинути "бойовий клич" - але, що кричати??)))
Повідомлення відредагував nosiknata - Четвер, 2009-04-16, 12:06 PM |
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2009-04-16, 12:23 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Tasu, мені теж цікаво, що то за тканина і як правильно вона називається? а ще де Ви її купували? (мабудь забагато питань )
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Tasu | Дата: Четвер, 2009-04-16, 2:34 PM | Повідомлення # 17 |
перехожий
| Це сама звичайна тканина для вишивання, вона так і називається. Це єдина тканина для вишивання яка є в деяких наших крамницях "Тканини", тільки один номер, колір різний. Написано виробник Луцьк, ширина 150см, 100% бавовна. . Дніпропетровська обл Краватка кроїться на косу, тому малюнки я переробляю, але за основу беру ті які вказую. Користуюся книгою Є. О. Гасюк, М. Г. Степан "Художнє вишивання"
Повідомлення відредагував Tasu - Четвер, 2009-04-16, 3:30 PM |
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-04-16, 3:45 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| З ягідками хороша краватка! Точно такої ні в кого більше нема.
|
|
| |
Tasu | Дата: Четвер, 2009-04-16, 8:16 PM | Повідомлення # 19 |
перехожий
| Дуже рада що Вам сподобалися ягідки. Довго в цьому році не приходила весна, а вже так дуже хотілося листячка, тому й взяла для вишивки малюнок, який ліг на душу. Других краваток теж ні в кого немає, крім їх хазяїв. Кожному обіцяю п"ять років не повторювати, а через пя"ть років, мабудь, вже й не захочеться повторювати. Мені здається, що ці ягідки все ж більш російські, ніж українські...
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-04-17, 12:07 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Коли до нас прийшов хрестик, ягідки калини, горобини, вже була велика царська держава. І районування рослин теж змінюється з часом. Так що не перейматесь особливо)) Бо речі якісні й оригінальні -- це найголовніше.
|
|
| |