Вишиті аксесуари в народній традиції
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-04-24, 2:12 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Mellory_zp) вишила такий браслет. тримається на зав"язках, але мені не дуже подобається цей варіант. думаю може краще на липучці зробити? може хто підкаже як краще? Mellory_zp, липучка точно ні, то я вам як кравчиня зі стажем скажу: на браслеті вони взагалі неймовірно швидко забрудняться (липучки засмічуються + чіпляються до одягу). Я би порадила так застібати, як більшість це робить: петелька + гудзик чи велика намистинка.
Тільки зараз усвідомила, що браслет не бісерний, а вишитий по канві : )) Тоді підтримую Віку: кнопки! Quote (Mellory_zp) а кнопочки не відриваються? Якщо довго дьоргати, то можна і руку відірвати )))) Як пришиєте міцно, то так і носитимете Є ще ПЛАСКІ магнітні застібки, які пришиваються: вони досить міцні. щоб самостійно не розстібатись і плоаскі, тонші за звичайні кнопочки. І коштують щось в районі 3 - 5 грн за набір з 2 частин.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Вівторок, 2012-04-24, 7:24 PM | Повідомлення # 62 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Bullet, дуже Вам дякую за відповідь! треба пошукати магніти і поекспериментувати з кнопками, сьогодні їх купила (пластикові і металеві, зовсім маленькі). ще купила зажим пластиковий, в принципі непогано, але краще б було дерев"яний.
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
Mellory_zp | Дата: Вівторок, 2012-05-08, 11:52 PM | Повідомлення # 63 |
побратим
| у мене ще один браслет. він вузький, фіксується пластиковим зажимом.
Я в ЖЖ Моя група Вконтакті "Український стиль"
|
|
| |
taisiya | Дата: Понеділок, 2012-07-09, 11:35 AM | Повідомлення # 64 |
відвідувач
| Вишила татові подаруночок на день народження - обкладинка на паспорт Дякую форумчанкам за ідею!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-07-11, 5:31 PM | Повідомлення # 65 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (taisiya) Вишила татові подаруночок на день народження - обкладинка на паспорт Дякую форумчанкам за ідею! Дуже патріотично, правда :)Quote (Mellory_zp) у мене ще один браслет. він вузький, фіксується пластиковим зажимом. гарно! Тепер я бачу, кого я читаю в ЖЖ і тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
taisiya | Дата: Четвер, 2012-07-12, 10:15 AM | Повідомлення # 66 |
відвідувач
| Дякую, Bullet.
|
|
| |
bacya7770 | Дата: Четвер, 2021-05-06, 9:46 PM | Повідомлення # 67 |