Помічники у вишивання
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2007-01-25, 11:38 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Дуже красиві речі є для цього.. не можу не поділитись :)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-01-25, 11:40 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
| і от ще окріфм несессора, така гольниця гарнбсінька :)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-01-25, 11:42 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| і на завершення - моя власна подушечка для голочок, зробила мені її мама років 7 тому.. дуже її люблю :)
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2007-01-26, 10:13 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Ой, приємно і зручно... Моя мрія -- кошик для вишивання, але....всіх заразила такою "хворобою", а собі ні руки не доходять , ні фінансування цільове))) Взагалі, настрій інший, коли працюєшь в такому "оточенні".
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-01-26, 9:03 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) | Взагалі, настрій інший, коли працюєшь в такому "оточенні". | щира правда. але себе варто любити Любіть себе, згода? А кошик можна і самому зробити і обшити ткакниною Хоча може готовий і швидше і ркаще :)
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2007-01-27, 4:43 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Отож,і так робишь кілька робіт паралельно. Встигаю лише розкладувати по різних коробкам, знаєте, в печива такі --гарнюні) Добавлено (2007-01-27, 4:43 Pm) --------------------------------------------- А ось таке наповнення робочого місця-- до душі)) хоча...ідеальне якесь занадто)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2007-01-27, 8:32 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Tana, так, дійсно надто заквітчасте я теж користую коробко з-під цукерок металеві, зручної форми, досить місткі
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2007-01-28, 10:01 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Нержавюча сталь всередині і приємний малюок ззовні. Інколи дивуюсь,скільки ж туди вміщується всього. Знайома купила кошик для кукоділля, дійсно,він гарний, але не дуже зручний, тобто я б такой вже не хотіла. Тож поки що с синицею в руках)) Bullet, в мене такий смак, що подобаються скриньки і кошики чогось дуже дорогі)))
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-01-28, 1:15 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) | Bullet, в мене такий смак, що подобаються скриньки і кошики чогось дуже дорогі))) | доволі непоганий смак )))))
|
|
| |
Галина | Дата: Вівторок, 2007-04-24, 5:50 PM | Повідомлення # 10 |
перехожий
| А я мрію про сумку від DMC. Дуже класно там усе продумано, файли для ниток кріпляться і на ножниці і прибамбасики є кишеньки. Єдине що стримує - колір світлий. Знаю що є ще темно-сині, тільки от не можу їх знайти в інтернет-магазинах. Може хтось щось підкаже?
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2007-07-12, 10:46 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Мій кошик для рукоділля Добавлено (2007-07-12, 10:46 Am) ---------------------------------------------
Повідомлення відредагував Tana - Четвер, 2007-07-12, 10:44 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-07-18, 10:10 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Мій кошик для рукоділля ух ти Класний кошик І закладочки теж З корейських сайтів свого часу накачала до бісиків всяких вишиваних хрестиком схемок різних букмарків... Може комусь треба? Можу поділитись:) Раніше жадібна була, що страх. А тепер розумом усвідомлюю, що за все своє життя не встигну вишити і чверті накачаного з нету : )))) Quote (Галина) Може хтось щось підкаже? Нажаль, я не в курсі... :(
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2007-07-24, 6:18 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) за все своє життя не встигну вишити і чверті накачаного з нету : )))) Ой, я й на тисячну долю не претендую... "всього" багато, а руки доходять тільки до того, що дійсно "твоє", що перехоплює подих
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2007-07-25, 4:50 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Tana, у мене зазвичай вистачає волі і часу лише на час свят, коли треба швидко робити маленькі дарунки великій кількості людей:) Вишиваю як не в собі )
|
|
| |
natalka | Дата: Субота, 2007-10-06, 1:28 AM | Повідомлення # 15 |
перехожий
Група: Користувачі
| Кошик просто класс, дуже притягує, дивися - і теж хочется . Дівчатка , вишивайте тільке те,що потрібне та дуже до душі... На інше вас не хвате по собі знаю : очами все , та рук і часу не хапає на жаль.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2007-10-06, 1:45 AM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (natalka) очами все , та рук і часу не хапає на жаль. так так! Точно знаю, що не перевишиваю і 1 відсотка з того, що накачала з нету, але зараз продовжую качати з китайського фотостоку вишивальні схеми !! ЦЕ зараза якась, тільки кульутрна... \.. як т ТАКЕ!! можна НЕ хотіти скачати і вишити?: )))
|
|
| |
natalka | Дата: Неділя, 2007-10-07, 9:29 PM | Повідомлення # 17 |
перехожий
Група: Користувачі
| А мені рідніше своє. Особисто мене не приваблюють китайські та японські мотиви . Але вишиті китайською художньою гладдю картини дуже до сподоби. Дуже люблю голандські схеми та картини Ланарте в стилі пастель. А взагалі,що кому додуші. Мій принцип-- чужого навчайся,але свого не цурайся !
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2007-10-08, 10:23 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| natalka, принцип життєвий!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2007-10-08, 8:53 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (natalka) А мені рідніше своє. Особисто мене не приваблюють китайські та японські мотиви . Але вишиті китайською художньою гладдю картини дуже до сподоби. чесно кажучи, дуже не люблю, коли людина не подивиться, а вже пише, яке воно хороше чи нехороше (подобається чи ні - у вашому випадку). Ви ж навіть не глянули!!! :(((( Там зовсім не йєрогліфи чи що ви там собі нафантазували!! Там вінки з квітів, вишиті пейзажі, інше подібне, все - німецьких виробників. Навіть читати могли б уважніше: я ж написала: з китайського фотостоку - тобто з китайських фото схованок... Дивно, там є і російські відскановані журнали... а ви - *китайське не люблю..* :(
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Вівторок, 2007-10-09, 10:34 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Bullet, особисто мені картинок не видно . Може, Наталці теж... А щодо того, скільки качати... Я вже назбирала гектари зо два схемок - і продовжую качати. Просто не можу зупинитися. Хоча розумію, що хоч всеньке життя вишивай - і десятої частини не встину... До речі, "качання" мені добре від будь-якого стресу допомагає. Мої всі знають - тільки що негаразд - я падаю на інет і більше мене немає.
|
|
| |