| | Вхід у форум

Четвер, 2024-12-05, 0:04 AM

Правила дописування у форумі. Будь ласка, читайте їх :)

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Tana, ganzya  
Жіноча вишиваночка: крій, пошиття
УкраїнкаДата: Четвер, 2011-03-24, 5:54 PM | Повідомлення # 241
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Нагороди: 2
Репутація: 287
Статус: Offline
tanytryell, в "житомирському льоні" рівномірки я не зустрічала.Продавець каже,що не буває... НаталиG, приємно,приєднуйтесь smile

"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"

EvvaДата: Четвер, 2011-03-24, 6:04 PM | Повідомлення # 242
перехожий
Нагороди: 0
Репутація: 0
Українка, а что вы скажете? Это та же самая ткань что по вашей ссылочке, просто другой магазин и увеличилась хорошо. Как по вашему, ваш образец на фото и образец по ссылке это одно и то же или похоже? Или вы всё таки не видели ткань по ссылке вживую?

УкраїнкаДата: Четвер, 2011-03-24, 6:17 PM | Повідомлення # 243
Активіст форума
Evva, навіть по тій ссилці,що я дала,я тканини не бачила.Але та-рівномірна,на фото видно добре.А по вашому посиланню-видно що тканина більше схожа на канву для вишивання...Так що я б не купувала б її... Подивіться в цій темі,на 6 стр,повідомлення 117,цю сорочку я шила саме з ціеї тканини,про яку ми вам говоримо.І Юля-Goncha теж нею користується...Не знаю,як ще пояснити,хіба що показати вам,як буду в Києві biggrin

Але спробуйте пошукати тут:

Quote (Яга)
Хрещатик, 46 "Світанок" (у дворі праворуч магазин тканин) Там часто буває тканина шириною близько 1,5 м, виробництва Луцьк.

Повідомлення відредагував Українка - Четвер, 2011-03-24, 8:33 PM

MtvДата: Четвер, 2011-03-24, 6:58 PM | Повідомлення # 244
друг
Репутація: 67
Goncha, а де в Рівному продається тканина - рівномірка? Я бачила подібну тканину в "Панні" та в "кравецьких додатках", але чи це вона.
Я вишиваю сорочки на житомирському льоні по канві. Ще були запаси колишньої "советської" , але вони закінчились і я використовую просту панаму. Трохи тяжко висмикувати , але пінцетом получається.Пробувала без канви , але хрестик виходить видовжений.

010101Дата: Четвер, 2011-03-24, 7:15 PM | Повідомлення # 245
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
Нагороди: 4
Репутація: 304
Mtv, от в "Пані" і продається (з того, що бачила - там луцька і коломийська), але ціна в 85 грн за метр мене лякає smile Перед Новим роком пощастило забрати там останні 2 метри тканини "Орбіта" - дуже тоненької з рівномірним плетенням по 65 грн./метр, але ціна на неї теж уже виросла на 20 грн. - це просто нереально. Хіба що на замовлення і замовник сам буде купувати тканину, а мене "жаба давить" biggrin :D biggrin
А ще є в "Вікторії" відділ рукоділля і ще їхній відділ біля "Укрексімбанку" на Соборній - називається тканина сорочечна по 45 грн/метр, але мілке переплетення (вишивала хрестик 3*3 і сильно великий не був) плюс трохи засильно синтетична. Там же бачила французький льон по 120 грн/метр.
Зараз користуюсь тканиною з Коломиї - мені передають cool Дуже і дуже подобається в роботі і страшенно приємна на дотик.

Повідомлення відредагував Goncha - Четвер, 2011-03-24, 7:16 PM

EvvaДата: Четвер, 2011-03-24, 11:25 PM | Повідомлення # 246
перехожий
Quote (Українка)
Evva, навіть по тій ссилці,що я дала,я тканини не бачила.Але та-рівномірна,на фото видно добре.А по вашому посиланню-видно що тканина більше схожа на канву для вишивання...Так що я б не купувала б її... Подивіться в цій темі,на 6 стр,повідомлення 117,тц сорочку я шшила саме з ціеї тканини,про яку ми вам говоримо.І Юля-Goncha теж нею користується...Не знаю,як ще пояснити,хіба що показати вам,як буду в Києві

Теперь поняла.... нужно сначала заняться изучением тканей... ну, которые для вышиванок, а там уже и помечтать о вышиванке... Для меня пока тяжело... по картинкам... Завтра обязательно посещу магазины. Всё сложее, чем я думала.... эх, очень жаль! Всё равно я хочу вышиванку и не одну(пока что))), и я не исключаю, что первый блин будет комом, но это сильно "крутой" блин, чтоб ещё и комом получался...

Додано (2011-03-24, 11:25 PM)
---------------------------------------------
девочки, вопрос на засыпку. Швея хочет за свою работу где-то 250грн-плюс, минус... Это дорого или нормально? Я ожидала 150грн... или я отстала от жизни?...
И ещё скажите чем французский лён отличается, например, от белорусского? Белорусский просто видела и щупала.

УкраїнкаДата: Четвер, 2011-03-24, 11:33 PM | Повідомлення # 247
Активіст форума
для Києва,може і недорого...А так багатенько...Я шила вдвічі дешевше.Але дивлячись,який фасон,мабуть.Та й кравчиня може у вас дуже затребувана ?
у нас сорочкова тканина по 85 грн метр біла і чорна,та по 65-сіра,під небілений льон.Так от тканина,та плюс пошив...Нитки якісні на багатокольорову схему багато потягнуть.Але сам процес-що ви самі собі вишиваєте сорочку дуже тішить ))

Повідомлення відредагував Українка - Четвер, 2011-03-24, 11:36 PM

яТатьянаДата: П`ятниця, 2011-03-25, 1:08 AM | Повідомлення # 248
перехожий
Репутація: 9
Ось який топ вишила(вибачте за фон - не знала куди повісити)

010101Дата: П`ятниця, 2011-03-25, 2:11 AM | Повідомлення # 249
майстер з вишивки
яТатьяна, гарно! А можна схемку винограду?

яТатьянаДата: П`ятниця, 2011-03-25, 2:26 AM | Повідомлення # 250
перехожий
Goncha ---На форумі-Жіноча сорочка,схеми вишивки .Повідомлення-Ларісіка - 47 (а там на 3 сторінки-другий рядок з низу)

lady-vДата: П`ятниця, 2011-03-25, 10:22 AM | Повідомлення # 251
Мудра людина
Нагороди: 7
Репутація: 642
яТатьяна, Дуже гарний топ вийшов!

Моя майстерня

Жінки діляться на п'ять вікових груп:
1) дівчинка
2) дівчина
3) молода жінка
4) молода жінка
5) молода жінка

"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам"
Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012

3latochkaДата: П`ятниця, 2011-03-25, 10:38 AM | Повідомлення # 252
перехожий
Група: Користувачі
Не знаю куди звернутися ...я найшла такі малюнки може в когось є до них детальні схему-буду дуже вдячна!

Вітаю у форумі!
Дякуємо, що приєднались до нас!
Зважаючи на ваше недовге перебування у нашій віртуальній спільноті, можливо, Ви не встигли ознайомитись з правилами спілкування, які дещо порушуєте.
Будь ласка, прочитайте наступні правила і ми уникнемо неприємної місії робити Вам в майбутньому зауваження:
1. http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/36-319-1 - Правила /питання-відповіді/
2. http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/36-108-1 - Як виставляти у нас зображення
3. http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/39-419-1 - Тестовий форум, тут ви можете спробувати свої сили у використанні вв-кодів і виставлянні зображень.
Бажаємо вам приємного спілкування на нашому освітньому ресурсі!

Вкладені зображення видалені модератором Tana

010101Дата: П`ятниця, 2011-03-25, 10:49 AM | Повідомлення # 253
майстер з вишивки
3latochka, будь-ласка, зверніться до адміністратора за дозволом виставляти фото на форумі, інакше Вас "забанять"

яТатьянаДата: П`ятниця, 2011-03-25, 10:58 AM | Повідомлення # 254
перехожий
3latohka- мені теж сподобались перші два візирунки- треба шукати схеми...

EvvaДата: П`ятниця, 2011-03-25, 11:09 AM | Повідомлення # 255
перехожий
Обратилась ещё к одной портнихе.... Реально на вес золота... что портнихи, что вышиванку у них сшить..... 250 или если меньше, то им браться не выгодно.... Вот так!!! Наверно мне прийдётся осваивать шитьё. Я, конечно, первый раз воспользуюсь услугой портнихи, а потом, если не пропадёт желание вышивать вышиванки, то буду вспоминать шитьё и крой)))

Додано (2011-03-25, 11:09 Am)
---------------------------------------------
3latochka, по первой ссылке я где-то видела... кажется... но я столько перешерстила интернет, что уже не вспомню и не подскажу так сразу. Я в инете ещё читала, то люди на Укрпочте покупают листы формата А3. Так я туда побежала... и набралася, як жаба мулу)))) Глянцевые листы, цветная схема. Правда самые прикольные узоры, похоже разобрали быстро... А я уже хотела через интеренет-магазин, заказывать вот эту серию "Узори вишиванок", а оно точно такое же на почте, только в несколько раз дешевле.

ТМКДата: П`ятниця, 2011-03-25, 12:39 PM | Повідомлення # 256
Мудра людина
Репутація: 772
3latochka, перегляньте уважно форум, більшість схем, що Ви шукаєте тут є. Подивіться в розділах Жіноча сорочка. Схеми вишивки , Рушники, Схеми орнаментів геометричні (українські). І не користуйтесь, будь ласка, прикріпленнями. Читайте правила.

"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"

EvvaДата: П`ятниця, 2011-03-25, 7:37 PM | Повідомлення # 257
перехожий
Была в магазине Свитанок. Итак: спросила:есть ли ткань-равномерка для вышиванок? ответ: не было. А что берут на вышиванки? У нас есть домотканое полотно. Показывает каталог с кусочками (более десятка), написано "Домотканое полотно". Не канва Аида - она рядом лежала. Продавец доказывает что это домотк. полотно. Но мне важно одно: узнать как выглядит равномерка, ну и сравнить с домотканым если таковое имеется.
значит размеры: №20, №30,№40, ширина 145, 150, и цена 40, 60, 73, и 82грн-самая дорогая, чёрная. Девочки, это равномерка или нет, ну если по размерам ещё идёт? №20, кажется, самый нормальный...
Далее бегу в магазинчик вышиванок, вижу на такой же ткани рубаху, мне говорят что это скорее домотканое, но не уверенны, тк о равномерке впервые слышат... Специально заходила ещё в магазины вышиванок, смотрела на чём вышиты, продавцы почему-то абсолютно не знают..... Одно могу сказать, что много вышиванок на такой ткани как в Свитанке увидела. Спросила в Свитанке, кто производитель? Западная Украина, а кто и что конкретно - это секрет..... Н-да, впервые такое слышу и вижу...

MtvДата: П`ятниця, 2011-03-25, 9:21 PM | Повідомлення # 258
друг
Репутація: 67
Сьогодні теж займалась тканиною - рівноміркою і як мені пояснили в магазині ,домоткане і рівномірка це одне і теж. Але буває виробник Луцьк або Коломия. А що буває тканина №20,30 чи 40 ніхто нічого не міг сказати.
У нас пошити сорочку 70 гр

УкраїнкаДата: П`ятниця, 2011-03-25, 9:21 PM | Повідомлення # 259
Активіст форума
Evva, так,я беру 30-ку,вона грубша,і 40-ку,вона тонша.20-ки не бачила,але мрію про неї.А домотканим його називають чомусь,хоча воно дуже навіть фабричне ))) Мабуть таки з західної.Але беріть трішки з запасом-воно сідає )) Розкажіть мені де ви саме бачили ту 20-ку,як магазин знайти?

EvvaДата: П`ятниця, 2011-03-25, 10:07 PM | Повідомлення # 260
перехожий
Ооооо! Всё таки это она и есть! Значит я нашла ткань-равномерку! Стало быть можно идти покупать! По ихнему каталогу там вроде разные производители(я так думаю) и соотв разные цены. Та 20ка, что за 70, мне кажется нежнее, чем та, что за 60. Один момент: продавец сказала, что всё что в каталоге, имеется, только нужно тюки выносить... Но не выносила... я не просила... но очень надеюсь что должны быть. Лично передо мной лежал полный тюк 30ки за 60грн, и остаток 20ки за 60грн. А щупать образцы невозможно, уж очень в файл запрятаны... Очень понравилась чёрная ткань - на ней абсолютно не так видны дырочки, как на белой. Только глаза устали рассмативать чёрную, а что говорить о вышивке на чёрной.... а я мечтаю о чёрной...
Магазин "Світанок" , ул. Хрещатик,46, нужно в арку свернуть.
Ещё скажите, насколько больше брать ткани? И перед раскроем обязательно постирать, да?

Пошук:

Найактивніші форумчани за кількістю коментарів:

Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.