Дитяча вишиванка
|
|
Tana | Дата: Середа, 2011-01-26, 9:11 PM | Повідомлення # 101 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Jasjka, я показувала тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2011-01-26, 10:05 PM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| Таня,дякую!Ти знаєш я заходила в мастер-класи,але чомусь не замітила цієї теми...Ще раз дякую!
Творча майстерня
|
|
| |
|
010101 | Дата: Четвер, 2011-01-27, 4:36 PM | Повідомлення # 104 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Jasjka, здається, поки все правильно. Потім треба буде дивитись, чи не перекосило канву. Я би ще десь закріпила пару стіжками. Нагадую, починати вишивати узор треба знизу В добру путь!
|
|
| |
|
aniel | Дата: Субота, 2011-02-19, 2:46 AM | Повідомлення # 106 |
побратим
| взято з дружнього форуму)
|
|
| |
сяня | Дата: Неділя, 2011-02-20, 6:48 PM | Повідомлення # 107 |
побратим
| Дівчатка, сподіваюсь на Вашу допомогу. Маю намір вишити своїй доні сорочку( з попередньої вона вже виросла). Але проблема в розкрої. Планую рукави зробити регланом. А як кроїти - не знаю. Можливо хтось з львів'янок взяв б розкроїти. Пишіть в приват.
|
|
| |
|
010101 | Дата: Неділя, 2011-02-20, 10:49 PM | Повідомлення # 109 |
майстер з вишивки
| Jasjka, якщо рівно по нитках викроєно - радила би зробити по низу зубцювання або підгин з мережкою, ось так , а далі узор. Якщо нерівно - просто загнути і прошити на машинці. А далі таки візерунок.
|
|
| |
Українка | Дата: Неділя, 2011-02-20, 11:13 PM | Повідомлення # 110 |
Активіст форума
| сяня, може це посилання вам допоможе самостійно скроїти клац Jasjka, без манжету сорочки мені подобаються більше,та й дитині легше з таким рукавцем.
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 0:03 AM | Повідомлення # 111 |
мешканець сайту
| Українка, дуже гарне посилання. щиро дякую )) а то я так хочу доні зробити вишиванку, а ніяк толком не візьмуся - боязко :)))) а тут усе так просто і гарно розтовкмачено :)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
|
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 6:42 PM | Повідомлення # 113 |
Мудра людина
| У мене ще питанячко.Я вишила узір на перед 15,5см якою довжиною робити розріз? Так далі,скільки відступати від кінця ка рукаві,щоб почати вишивати манжет?Чи можна зразу вишитати і прихопити тканину щоб не прошивати машинкою?
Творча майстерня
|
|
| |
Юлия | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 8:57 AM | Повідомлення # 114 |
побратим
| Нарешті і я показую свою першу сорочечку, вишиту для синочка, вона ж перша вишита не хрестиком. До цього в жодній з використаних технік нічого не вишивала. В цій сорочечці використані: лічильна гладь, солов"їні вічка, мережки, болгарський хрестик і зубцювання. Тканина: домоткане гуцульське полотно, куплене в Коломиї. Ось для цього маленького хлопчика, - мого синочка Єгорчика і вишилась сорочечка (насправді вона набагато темніша, - на фото чомусь вийшла дуже бліденька): P.S. Схему сорочки змалювала із фото у творчій майстерні Вероніки, за що їй дуже дякую!
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
Повідомлення відредагував Юлия - Вівторок, 2011-02-22, 10:51 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 9:51 AM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| Юлия, молодчинка! А синочок який красивий! Тьфу, тьфу, тьфу нехай росте великий і здоровий!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 10:38 AM | Повідомлення # 116 |
майстер з вишивки
| Юлия, сорочечка просто чудо! А власник сорочки - майбутній серцеїд, такі очі!!! На маму схожий Нехай зносить цю, а мама вишиє ще кращу!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 11:30 AM | Повідомлення # 117 |
Мудра людина
| Юлия, розкішна сорочечка для чудо-хлопчика!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 11:57 AM | Повідомлення # 118 |
Активіст форума
| Quote (Jasjka) У мене ще питанячко.Я вишила узір на перед 15,5см якою довжиною робити розріз? Так далі,скільки відступати від кінця ка рукаві,щоб почати вишивати манжет?Чи можна зразу вишитати і прихопити тканину щоб не прошивати машинкою? відступайте стільки,щоб підігнувши манжет вишивка була на сантиметр десь від низу-див.фото Goncha. А виріз на грудях ви як обробляли?Якщо качалочками чи солов"їними вічками,то не спішіть з розрізом.Зберете сорочку,та як будете обробляти горловину-розріжете. А про довжину розрізу спитайте у Вероніки,вона спец по дитячих розмірах Юлия, шикарна сорочка,ви молодець! Синочок теж у вас дуже гарний а тканина якої щільності?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 5:34 PM | Повідомлення # 119 |
Мудра людина
| Юлия, вітаю, хлопчику гарно зносити, вирости, а мамі -- ще кращу вишити-пошити!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-02-22, 5:45 PM | Повідомлення # 120 |
Мудра людина
| Українка, знову дякую!Місце розрізу ще не оброляла,не можу оприділитись в розміром... Юлия, сорочечка така ніжна Молодець!Мабуть дуже пасує синочку... Quote (Tana) хлопчику гарно зносити, вирости, а мамі -- ще кращу вишити-пошити! приєднуюсь до побажання! Влучно сказано!
Творча майстерня
|
|
| |