Дитяча вишиванка
|
|
veronika | Дата: Вівторок, 2011-03-22, 0:53 AM | Повідомлення # 141 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Украінко, Ваша льоля СУПЕР, а чепчик то взагалі без слів. ФАЙНЕ ВСЕ!!!!!!!!!!!!!Натхнення Вам!!!!!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-03-22, 9:41 AM | Повідомлення # 142 |
Мудра людина
| Quote (Українка) дітки різної конституції бувають.. Я виклала фото доні в рік с льолі, що шила на хрестини, так мушу сказати, що ще кілька місяців можемо на неї розраховувати.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2011-03-24, 10:15 AM | Повідомлення # 143 |
Активіст форума
| може комусь знадобиться табличка Додано (2011-03-24, 10:15 Am) --------------------------------------------- ще одна звісно,це на "середньостатистичниу " дитину.Бо деякі дітки,особливо підлітки,так швидко ростуть,що уже ні в які таблиці не влазять довжина регланної лінії для різних розмірів
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Четвер, 2011-03-24, 10:19 AM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-03-31, 10:55 AM | Повідомлення # 144 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дівчата, питання. Вишиваю Маші вишиванку. З широкими рукавами. Який фасон/крій краще обрати? З уставками? Чи реглан призібрати біля горловини? В великих роздумах...
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-03-31, 11:33 AM | Повідомлення # 145 |
Мудра людина
| Goncha, мені здається реглан буде елегантніше виглядати на широкий рукав
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Четвер, 2011-03-31, 3:19 PM | Повідомлення # 146 |
побратим
| А мені здається з уставкою краще буде - цей фасон мені кажеться більш тендітним! Тільки тоді, певно, не сильно широкий низ рукава
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-03-31, 4:11 PM | Повідомлення # 147 |
майстер з вишивки
| щоб було наглядніше виставляю фото низу рукава ширина десь 34 см, по 1 см піде на підгин і на змережування, все решту залишається. Дочці 4 роки, тобто ще худенька і маленька (відносно)
Повідомлення відредагував Goncha - Четвер, 2011-03-31, 4:13 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-03-31, 6:54 PM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| Goncha, розкішно! Я таки за реглан! Але Ваша робота - Вам вирішувати, як вирішите, так і буде найкраще
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-03-31, 7:05 PM | Повідомлення # 149 |
майстер з вишивки
| lady-v, дякую На фото виглядає дещо блідіше - в житті темній блакитний - насичений. Таки буде реглан, мене Іра Українка переконала А ще призібраний рукав на манжет і біля горловини. Стільки всього вирішила "забабахати" в цю сорочечку, що вийде така собі міні-доросла сорочка
Повідомлення відредагував Goncha - Четвер, 2011-03-31, 7:12 PM |
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:13 AM | Повідомлення # 150 |
мешканець сайту
| І ми сюди. Сорочечка для Стасі
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:25 AM | Повідомлення # 151 |
майстер з вишивки
| veronika, гарненька буде Стася !!! А я свій рукав мучу - шукаю основний елемент на верх рукава після мережки Певно, вийде або щось дуже хороше, або нічого хорошого... Але продовжую творчий пошук
|
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 1:31 AM | Повідомлення # 152 |
мешканець сайту
| Я теж мудрувала, мудрувала. все промелькане якесь. чи то вже нічого недивує сильно, але щось є. Стася довольна, шматки тягає, значить не все так погано
|
|
| |
yaay | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 2:59 PM | Повідомлення # 153 |
відвідувач
| veronika, така ніжна буде вишиваночка!!!
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 4:38 PM | Повідомлення # 154 |
Мудра людина
| veronika, гарна сорочечка для доні Goncha, в тебе має вийти,шо та супер пупер Чекаєм готової сорочечки
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - П`ятниця, 2011-04-01, 4:38 PM |
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 4:46 PM | Повідомлення # 155 |
майстер з вишивки
| Jasjka, сподіваюсь. Вишила ще за сьогодні-вчора мережку зверху. Поки вишила - три разим порола і переробляла Добре, що тканина нормальна, не буде видно дірочок, коли попереться. Коли вишила оті нижні полоси передивилася творчу майстернб Пасіонарії і зрозуміла, що майже повторюю її сорочку для Руслани (книга Художнє вишивання, певно, дуже вже популярна ) Тепер мудрую, щоб не виникало асоціацій Складно, бо хочеться квіточки зверху втулити...
|
|
| |
Анна-Мария | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 5:07 PM | Повідомлення # 156 |
перехожий
Група: Користувачі
| Приветик девочки-форумчанки! Я сегодня чисто случайно попала на ваш форум и с удовольствием зарегистирировалась. Давно уже вышиваю крестиком, восновном для ребенка.Мне так все понравилось чем вы занимаетесь и показываете здесь , я просто в диком восторге. Мне очень захотелось вышить рубашечку своей дочурке Анне-Марии. Она у меня родилась очень глубоко недоношенным ребёнком и поэтому очень маленькая, поэтому стандарты нам не подходят. Подскажите пожалуйста с чего начать и где посмотреть, спасибо заранее. Додано (2011-04-01, 5:07 PM) --------------------------------------------- Прошу прощения что пишу не на украинском языке.
|
|
| |
veronika | Дата: Неділя, 2011-04-03, 1:11 AM | Повідомлення # 157 |
мешканець сайту
| Анна-Маріє, треба в Вашому випадку міряти свою доцю-красуню. Бо так не вгадаєте на око. Міряйте довжину сорочки, довжину рукава, обєм грудей, плечі, плече, манжет і стійку-шийку. Потом вибирайте фасон, узор і за роботу. А ми поможемо, порадимо ми такі!!!!!!!
|
|
| |
Анна-Мария | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 0:43 AM | Повідомлення # 158 |
перехожий
| veronika спасибо вам большое во первых что откликнулись, я во вторых что очень вдохновляете позитивными ответами.
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 1:13 AM | Повідомлення # 159 |
Мудра людина
| Анна-Мария у меня сын был очень сильно не доношен. Ему тоже все распашенки шили первые три месяца. потом на покупные перешли. На малышей шить трудно. легче всего, если у вас опыта по шитью нет, взять не трикотажную рубашечку, которая ей подходит. Распороть, выгладить, перенести схему на бумагу. И уже с этой схемы начинать моделирование. Я сама недавно зарегистрировалась, но народ тут просто супер, всегда готовы помочь. Задавайте вопросы если нужно я могу вам выкройку сделать и отсканировать вы мне только нарисуйте что вы хотите и дайте размер. Снять размер нужно от проймы до проймы по переду и спинке, длинну плеча, окружность шейки, длинну рукава, длинну изделия и сказать мне рост ребенка. Все то что veronika вам уже сказала. Удачи
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Анна-Мария | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 1:33 AM | Повідомлення # 160 |
перехожий
| Oленка-спасибо большое что поддерживаете. Вы знаете с рождением нашей малышки развиваюсь и я, я в том смысле что шить научилась с её рождением. Ейй сейчас 2,5 годика но она такая маленькая, что приходится ей и сейчас щить. Сейчас у нас в городе я назаказы шью новоррожденным деткам. Кофточки я сама шью, но побродив здесь на форуме я поняла, что вышиванка-это дело очень отвецтвенное и хотелось бы подойти к нему можна так сказать со всеми традициями. Вышиваю я только крестиком, но мне понравились и другие техники. Сначала наверное начну с вышиваночки вышитой крестиком.
|
|
| |