Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
KS11 | Дата: Вівторок, 2014-06-24, 10:39 AM | Повідомлення # 4641 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Цитата Bullet ( ) а тепер радійте Я радію. 12 липня буду далеко від Києва. Але ж буде і наступний рік
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-06-24, 12:02 PM | Повідомлення # 4642 |
маніяк графічних ліній
| Цитата KS11 ( ) Я радію. 12 липня буду далеко від Києва. Але ж буде і наступний рік саме так Буде і наступний!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2014-06-26, 8:11 PM | Повідомлення # 4643 |
Активіст форума
| Цитата KS11 ( ) Але ж буде і наступний рік І наступний місяць теж Лізо, ось сорочка з фастівським візерунком. Не дуже чітке фото, потім сфотографую краще...
Повідомлення відредагував Тетяна - Четвер, 2014-06-26, 8:12 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-06-26, 10:35 PM | Повідомлення # 4644 |
маніяк графічних ліній
| Тетяна, дякую!!!!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-07-09, 11:12 AM | Повідомлення # 4645 |
маніяк графічних ліній
| Настала пора запросити всіх, хто мешка неподалік від Фастова, Київська область, на організоване мною СВЯТО РЕМЕСЕЛ, що відбудеться в парку відпочинку ім.Гагаріна, Фастів, 12 липня з 9 години ранку впродовж дня.
На вас чекатимуть майстриукраїнських ремесел та майстри сучасних модних хобі, Алея ремесел та Алея митців, 4 дитячих майданчики (безкоштовні), аквагрим, розпис хною, спільнотвір дитячих долоньок "Сонях" та дорослий спільнотів "Стіна бажань *Я хочу жити в такому Фастові*".
В 12.00 ми зберемось в спільне коло під назвою "Вишиванковий ланцюг" і підсумуємо це народним несертифікованим рекордом на найбільшу кількість фастівчан у вишиванках в одному колі одночасно.
Я вже вдруге організовую таке свято, на яке не витрачаю жодної копійки з міського бюджету (і навіть представників влади запрошую як простих людей, а не як владу).
Приїжджайте у Фастів в цю суботу, отримайте задоволення від того, як легко і приємно виховувати наших дітей патріотами нашої країни!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2014-07-09, 12:20 PM | Повідомлення # 4646 |
мешканець сайту
| Bullet, Лізо, неймовірно важливу і цікаву справу Ви організовуєте!!! Невичерпної Вам енергії і прекрасного настрою! :)!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-07-09, 5:37 PM | Повідомлення # 4647 |
Мудра людина
| Репост в ЖЖ і соцмережах. Підтримуємо! тиць
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-07-09, 8:43 PM | Повідомлення # 4648 |
маніяк графічних ліній
| Tana, дякую за підтримку!!! Irina_SV, дякую, та найперше зажадаю собі здоров"я (темпеературю і сопливлю))))). Ну а свято точно вдасться, якщо ще й ви, дівчата, приїдете в гості!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-07-11, 1:44 PM | Повідомлення # 4649 |
Мудра людина
| Увага! На рідному форумі нема оголошення про завтрашню подію. Виправляємо.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-07-14, 3:22 PM | Повідомлення # 4650 |
маніяк графічних ліній
| Tana, дякую за допомогу!!
Дівчата, якщо ще хто бажає побачити наше свято, запрошую ! Свято із-за негоди і скаженого гражу у Фастові перенесено на 19 липня!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-07-14, 5:06 PM | Повідомлення # 4651 |
маніяк графічних ліній
| мій виплеканий довгобуд: Дякую координатору спеціальної теми Тані Срібній та всім учасникам довгобуду за підтримку словом та ділом
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2014-07-14, 6:05 PM | Повідомлення # 4652 |
мешканець сайту
| Лізо, чудова вишиваночка!!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2014-07-14, 9:58 PM | Повідомлення # 4653 |
Активіст форума
| Цитата Bullet ( ) мій виплеканий довгобуд: Ура!!!!! Вітаю!!!!
|
|
| |
zetka | Дата: Понеділок, 2014-07-14, 11:13 PM | Повідомлення # 4654 |
побратим
| Bullet, дуже Вам личить! Аж захоплює як Ви підібрали секційні ниточки до візерунку! Клас!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-07-15, 6:44 AM | Повідомлення # 4655 |
маніяк графічних ліній
| Irina_SV, Тетяна, zetka, дякую, дівчатонька! Вийшла зовсім якась не вишиванка, але ж моя перша по-справжньому виплекана, із задумом
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2014-07-15, 11:25 PM | Повідомлення # 4656 |
Мудра людина
| Лізо - вітаю з виплеканою вишиванкою!!!вона пречудова
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
KS11 | Дата: Середа, 2014-07-16, 6:41 AM | Повідомлення # 4657 |
побратим
| Bullet, я згодна з дівчатами . Вам дуже личить саме ця вишиванка і вона справді чудова, самобутня.
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-07-17, 11:44 AM | Повідомлення # 4658 |
маніяк графічних ліній
| KS11, Zeta, дякую :)Дуже приємно читати добьрі відгуки. Хоча сам я вважаю, зо сорочка вийшла дещо чоловічою візуально (не із-за візерунка, а із-за його розміщення). Але ж це ПЕРША , тому дозволено їй бути "комом"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-07-18, 9:31 PM | Повідомлення # 4659 |
маніяк графічних ліній
| зовсім неочікувано ЦЯ лялечка прилетіла до мене Ііііі, я щаслива власниця! Вона ТАКА гарнюща і мила, просто.. Валя, дякую!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
sjana_if | Дата: П`ятниця, 2014-07-18, 11:43 PM | Повідомлення # 4660 |
мешканець сайту
| Bullet, класна сорочка, але де ж відповідний вираз обличчя власниці, щасливої і задоволеної появою виплеканої вишиванки?
|
|
| |