Bullet: творчі пошуки
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 9:52 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю всіх в моєму новоствореному міні-щоденничку на *Вишиванці*. Тут показуватиму усі свої ручні роботки. Так склалось, що я вишиваю виключно *за компанію* з вами, у нашому форумі. Хто незнайомий зі мною близько, розповім. як спостерігати за мною в інших блогах: Скрапоробки - блог на Блогспоті про скрапбукінг, яким я останнім часом захопилась. ЖЖ - мій Живий Журнал на livejournal.com Мій магазин ручних робіт, завітайте!
Також я відкрила магазинчик своїх графічних картин на єтсі.ком, запрошую вас:
Я художник за покликанням і за освітою. Народжувач торбин по життю. Розповсюджувач приємної краси Так от я, досить *скромно*, да. Правила мого щоденника-теми: прошу просто поводитись природньо, але більш-менш культурно. Буду дуже рада, якщо мої рукодільні захоплення оволодіють і вашими думками і вільним часом
Цей пост буде постійно верхнім. Сюди вноситиму цікаве з мого поточного життя-буття. ++++++++++++++++++++++ Мої перемоги, відео Про мою участь в проекті Вишиванка для Мадонни тут і тут
++++++++++++++++++++++ І почала вишивати невеличку картинку "Пташка на сосновій гілці", розміри 125 х 91 стібок. Канва Аїда-18, нитки Sari. 21.01.2013 - 20.02.2013 - - 10.03.2013 20.03.2013 - 10.06.2013
Моя авторська програма на місцевому фастівському телебаченні: плейлист на Ютьюб
Плейлист на Ютьюб нашого 1-го Всеукраїнського зльоту закоханих в укр. народну вишивку: дивитись відео тут
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-12-22, 10:12 PM |
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-06-08, 4:25 AM | Повідомлення # 4621 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| Bullet, прочитала поради і пригадала,як колись була в Харкові ( поступала в університет) і прийшлось там бути кілька нічок, я і вночі повзала як муха, ходила мочила простирадло і ним накривалась,воно вмить ставало сухим і я знов мочила, не могла дожити до ранку. А тут,на Волині, ще терпимо,хоч чоловік тяжко переносить спеку. Чекаю з нетерпінням фоток вишиванки
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-06-08, 3:29 PM | Повідомлення # 4622 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Чекаю з нетерпінням фоток вишиванки стараюсь дні у великі релігійні свята використовувати для роботи, не пов"язаної з шиттям, вишиванням та різанням. Сьогодні - Свята Трійця.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Понеділок, 2014-06-09, 0:17 AM | Повідомлення # 4623 |
друг
| Лізо, чарівні сумки, килимки, намистини.... от, що значить творча людина, з невичерпною(на мій погляд) фантазією...любому клаптику, ниточці знайдете застосування..Лізо ще більше творчих ідей, і нехай ваше серце завжди радіє, а в душі панує весна...
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-06-09, 2:34 AM | Повідомлення # 4624 |
Активіст форума
| Цитата Bullet ( ) стараюсь дні у великі релігійні свята використовувати для роботи, не пов"язаної з шиттям, вишиванням та різанням. Сьогодні - Свята Трійця. Повністю вас підтримую у цьому і також стараюсь цього дотримуватись. Лізо,хотіла у вас запитати,чим ви укріплюєте стінки та дно своїх сумочок,якщо це не секрет? Вони дуже гарно тримають форму, принаймі,мені так здається по фотографіях.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-06-09, 7:08 AM | Повідомлення # 4625 |
маніяк графічних ліній
| edeiveysvik, дякую вам на добрім слові, хай всім нам так і буде
Цитата НаташаО ( ) Лізо,хотіла у вас запитати,чим ви укріплюєте стінки та дно своїх сумочок,якщо це не секрет? Вони дуже гарно тримають форму, принаймі,мені так здається по фотографіях. Залежно від тканини. Деякі не ущільнюю, деякі дублюю дублерином, деякі - настрочую на тканину і т.д.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-06-10, 5:16 PM | Повідомлення # 4626 |
Активіст форума
| Bullet, дякую.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-06-19, 2:38 AM | Повідомлення # 4627 |
маніяк графічних ліній
| що, дорогенькі, не дам вам сумувати, зараз напокажу вам сумочки за останній тиждень. Першою покажу саму патріотичну. У мене навіть думки такої не було, але тканини якось САМІ склались, чесне слово! Ну вже потім гріх було не використати трафарет, який я купила, і він все лежав.. лежав...
ну а далі просто сумочки:)
Ось так ненав"язливо пройшов тиждень. І саме головне: я закінчила виплекану сорочку вишивати, тепер підігнати хвостики - і прати. А потім збирати.. ла-ла-ла
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2014-06-19, 11:32 AM | Повідомлення # 4628 |
Мудра людина
| Вітаю з плодотворним тижнем сорочка дуже гарна вимальовується - чекаємо вже готову!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2014-06-19, 1:52 PM | Повідомлення # 4629 |
Мудра людина
| Клас, які хороші шиті-вишиті новини!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-06-19, 2:11 PM | Повідомлення # 4630 |
маніяк графічних ліній
| Tana, Zeta, дякую! Скоро (до 12 липня - обов"язково) буде сорочка.
Хто не в курсі, я організовую в рідному місті Фастів уже другий рік вишиванковий флеш-моб та алею майстрів, таке собі свято ремесел. Почитати детально можна тут:
Захід у ВКонтакті: http://vk.com/event72988033 Захід у фейсбук: спільнота: https://www.facebook.com/events/640926105993442/ подія, на яку можна "записатись, що підеш" : https://www.facebook.com/events/640926105993442/ Захід в Однокласниках: http://www.odnoklassniki.ru/group/52143009104070
Якщо ви мешкаєте у Київській області і вам зручно їхати та цікаво спробувати поярмаркувати, приїжджайте (попередньо зареєструвавшись), буде змога безкоштовно ярмаркувати виробами ручної роботи та вишиванками. Уже на цей день є великий попит, у мене всі питають, чи можна там буде купити вишиванку
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-06-20, 12:51 PM | Повідомлення # 4631 |
маніяк графічних ліній
| Не можу не похвастатись. Навіть це не хвастульки, це поділюсь я радістю з вами, я впевнена, ви радієте (мовчки, бо не коментуєте))))
Я вже впевнилась, що колиробиш потрібну річ, корисну і "правильну", то весь світ допомагає і справа, яка здавалась непідйомною, робиться гуртом і легко.
Ініційований мною вишиванковий флеш-моб і свято ремесел у Фастові стає більшим, потуєнішим, знайшлась сама собою підтримка від людей, про яких я навіть не знала і не чула. Так, сьогодні вранці я отримала чудовий дизайн для бігборду, а вже наступного тижня він буде родрукований і наклеєний на бігборд в центрі міста. Все це - без оплати з мого боку. Дизайн зробив дизайнер безкоштовно, друкуватиме і наклеїть людина інша теж хза свій рахунок. Також сьогодні зранку почали телефонувати майстри на участь в Алеї Майстрів, і підприємець, що займається поліграфією, сказав, що надрукує сотню афіш А3-формату за його рахунок. Також вже домовлено організацію Дитячого Майданчика, малювання спільного міського соняха долоньками малюків, оооо, я щаслива ось, дивіться, який у нас класний бігборд буде. Фото зроблю і покажу живцем, коли буде поклеєний:
а тепер радійте
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2014-06-20, 3:58 PM | Повідомлення # 4632 |
Активіст форума
| Цитата Bullet ( ) а тепер радійте
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2014-06-20, 4:19 PM | Повідомлення # 4633 |
мешканець сайту
| Bullet, це неймовірним здається, але є таки у нас добрі люди! А подія, влаштована Вами - просто бомбезна!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2014-06-20, 10:41 PM | Повідомлення # 4634 |
Мудра людина
| Лізо! вітаю! молодець! нехай все пройде так як задумувалось. молодець, що шиєш сумочки! сподобалась у смужку. веселенька!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-06-21, 11:18 PM | Повідомлення # 4635 |
маніяк графічних ліній
| Тетяна, Irina_SV, Ролічок, дяааакую
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2014-06-22, 0:05 AM | Повідомлення # 4636 |
мешканець сайту
| ООО, Лізочка, ти все вдосконалюєшься. Які Сумки гарнющі!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2014-06-22, 9:39 AM | Повідомлення # 4637 |
мешканець сайту
|
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2014-06-23, 12:00 PM | Повідомлення # 4638 |
Активіст форума
| Лізо, дякую за організацію зустрічі! Інакше б ми ніколи б не зібрались докупи!
|
|
| |
Оксана5 | Дата: Понеділок, 2014-06-23, 7:21 PM | Повідомлення # 4639 |
побратим
| Доброго дня! Ліза, ви на Львівщину в Немирів не збираєтесь? Читала про вашу форумівку в Києві, та й подумала чи не зустрітись би нам у Львові. Дівчата часто проводять зустрічі, але в неділю, а в вихідні мені не виходить. Згадували нашу зустріч в Лесі в Роздолі. Саме тоді я з нею і познайомилась, а на сьогоднішній день, як давні знайомі.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-06-24, 1:52 AM | Повідомлення # 4640 |
Активіст форума
| Bullet, я дуже рада за вас. Так тримати і з сумочками і з проведенням таких заходів. Де у вас береться час на все? Молодець. Ех, я не майстер, але якби жила поблизу, точно щось би принесла на це дійство, а так буду чекати ваших "ох да ах" про проведений захід. Бажаю успіху.
Повідомлення відредагував НаташаО - Вівторок, 2014-06-24, 1:56 AM |
|
| |