Зустрічі в Києві 29 жовтня і 15 листопада 2014 року
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2014-09-26, 5:32 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ми стрічаємось в Києві в суботу, 15 листопада 2014 року у бібліотеці імені Наталі Забіли ЦБС Голосіївського району міста Києва за адресою проспект Науки, 4 (ст. м. "Демівська"). Занотуйте в щоденник))
Тут, в першому повідомленні, будуть оголошення, тексти, програма та оргмоменти. Питання і відповіді. В добру путь!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
liryna | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 3:36 PM | Повідомлення # 41 |
перехожий
| Tana, дякую за таку величезну працю , захід був дійсно чудовим! Залишились самі теплі враження від самого проекту, громади, познавальних лекцій, показу моделей та майстер-класу. Дякую, що дозволили приєднатися до проекту, вишиваю свій лист хоч і повільно, але з радістю, бо це моє перше шиття "зі змістом", а не лише заради прикрашання. Bullet, мені також було дуже приємно познайомитись і з Вами і з іншими пані (ну, з ким встигла порозмовляти:). Те, що Вас по аватарі впізнають, то не дивно (мабуть інші новенькі були сромніші за мене, і не стали підходити знайомитись))). Дівчата, дякую за таку яскраву суботу!
Повідомлення відредагував liryna - Понеділок, 2014-11-17, 3:40 PM |
|
| |
fatini | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 7:03 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Це було неймовірно!!! Прикро, що мало___ А ще прикро, що не опублікувався мій великий допис. Вже так гарно не напишу. Дякую всім!
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 7:16 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Tana, ти молодчинка,що зрушила з місця такий великий проект! вітаю!!! гадаю,все вдалося! хочу ще подякувати всім дівчатам і хлопцям,що прийшли,стільки приємних зустрічей та незабутніх вражень - що вистачить надовго всім нам!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
LDII | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 11:23 PM | Повідомлення # 44 |
мешканець сайту
| Дякую всім за таку гарну зустріч,за щире спілкування і масу позитиву.Хай би такі зустрічі стали традиційними,вони так надихають.Було дуже приємно побачити всіх.Окрема дяка Тані за організацію.Хай щастить і миру нам усім!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 11:32 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| Хлопці і дівчата, дякую! Працюємо разом, роботи купа.
Bullet, зразу давайте шукати ці сувої, у liryna такий є. Нам треба багато, тож потррібно розглянути варіанти, доки не горить на завтра
І колективне фото в гостях у квартирі Косачів під портретом хазяйки
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-11-17, 11:42 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| katarinka, LDII, дівчата, будь-ласка,позначте себе на фото, бо серед купи ніків-прізвищ-аватар всіх не впізнаєш. Я вас не означила для себе.liryna, ромашка1 себе проявили. Давайте вже знати один одного в обличчя))
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-11-18, 3:14 PM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Tana ( ) Bullet, зразу давайте шукати ці сувої, у liryna такий є. Нам треба багато, тож потррібно розглянути варіанти, доки не горить на завтра Вже почала! Оголосіть довжину палиці (ширина аркушу)!!
Цитата Tana ( ) І колективне фото в гостях у квартирі Косачів під портретом хазяйки гарні всі!!! Пробачте, що я від"єдналась від вас, та це була остання година, коли я могла встигнути купити лапку для своєї машинки (на якій вже шию, слава богу).
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-11-18, 5:09 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) Оголосіть довжину палиці (ширина аркушу)!! Різні. Поміряю, напишу.
На численні прохання поціновувачів української традиційної вишивки оголошуємо три найближчі заходи по проекту «Вишивка етнографічна: «Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876» в м. Київ:
24 листопада об 11 годині -- бібліотека ім.В.Симоненка. Бесіда зі школярами про Олену Пчілку, її дітей та українську народну вишивку. Спроба вишивання. Проводить Тетяна Серебреннікова
2 грудня о 12 годині -- центральна районна бібліотека ім. М.Некрасова. Майстер-клас «Вишиванки для наших дітей: традиційні льолі, сорочки, орнаменти до них за схемами Олени Пчілки, сучасна дитяча мода» Тетяни Серебреннікової, Тетяни Зез
6 грудня о 12 годині -- бібліотека №15 для дітей. Майстер-клас «Занизування, заволікання – найдавніші вишивальні шви» Тетяни Серебренніковової.
Афішки-оголошення додаю.
Дякуємо гостинним бібліотекам за підтримку!
В грудні попередньо плануємо провести захід в музеї Лесі Українки, поїхати у Вишгород і Бровари.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2014-11-18, 8:10 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Tana ( ) На численні прохання поціновувачів української традиційної вишивки оголошуємо три найближчі заходи по проекту «Вишивка етнографічна: Зроблю рекламку в мережі! Дякую, що озвучуєш заздалегідь, треба ще на головну сторінку і внести зміни в перше повідомлення цієї теми!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-11-19, 10:19 AM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Наша філія або ж форпост із Городенки Пасіонарія передала дочкою Соломією смакоти до столу і рукодільну забавку -- три коробочки одна в одній, задекупажені з принтами альбому, над яким ми працюємо. Все, що було в коробочках, не покажемо гастрономічно-етичних міркувань, але скажу, що дещо обрав собі наш майстер, щось розішлося між людей. А коробочки вже наповнені на найближчі три майстер-класи і готові нести людям в собі українську культуру і ії матеріальні цінності -- вишивку, голки, нитки, бісер, писанки... Розглядайте ці скарбнички на наших заходах! Людо, дякую за лист і ці гарнезні практичні коробки для нашої роботи!
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2014-11-21, 10:13 PM | Повідомлення # 51 |
Активіст форума
| Ось і я нарешті добралась до комп"ютера . По-перше, щиро дякую всім, хто прийшов на зустріч, а особливо - її організаторам і господарям дому, за можливість зібратися і поспілкуватися! Атмосфера - словами не передати. Спасибі всім, хто зумів прийти, приїхати (і зблизька, і здалека!), і тим хто подумки був з нами - ми вас теж пам"ятаємо, згадуємо і незмінно любимо! Дуже порадувало те, скільки зібралося зацікавлених людей. Спасибі Tana за ініціативу і за цікавих людей, які прийшли і поділились з нами знаннями і вміннями. Андрію довелося двічі проводити майстер-клас - стільки було бажаючих! Приєднуюсь до думки, що все, що розповіла Оксана, обов"язково треба десь надрукувати, бо це справді дуже цікаво і шкода, що маловідомо. Жанні й Оксані спасибі за пісні - записали, будемо тепер слухати і насолоджуватися. Спасибі Пасіонарії за смакоту! Я свідок - чимало запитували про рецепт, значить, не просто сподобалось, а дуже сподобалось. Спасибі Валентині (fatini), що навертає нас до добрих справ і допомагає це зробити. Спасибі всім, з ким пощастило познайомитись і поспілкуватися! Дякую і за смачний чай, і за цінні поради, за посмішки і ваш оптимізм - це так насправді потрібно! Боюсь когось не назвати, але пам"ятаю всіх-усіх! І трошки фото. (Постараюсь не викладати те, що вже викладали.) - Таня представляє зроблене по проекту. - Тетяна Зез представляє свою колекцію і дівчинка, яка нарешті потрапила в кадр Слухаємо Оксану (зверніть увагу на вбрання!)
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-11-21, 10:23 PM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Тетяна, хотіла подякувати за чудовий фотозвіт, зокрема з подорожі до музею, куда я "не дожила" потрапити, але побачила раптово свою підставочку.. дуже приємно, дякую за висвітлення, Тетяно )
|
|
| |
|
|
Киянка | Дата: Середа, 2014-11-26, 9:29 PM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
|
Bullet, Лізо, вибач, що звітую запізно. Щиро тішуся, що маю пенальчик. Тепер швидше шукатиму потрібні речі, які по всіх усюдах у жіночій сумці. )))
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2014-11-30, 4:03 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Про нашу зустріч 15-го листопада в блозі бібліотеки
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2014-12-03, 10:31 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Розкішні фото Emerald Flame Crafts Шукайте себе, дуже гарні фото http://luthien.io.ua/album700718_2 Вишивка етнографічна : фотографии без категории luthien.io.ua Женю, дякуємо за фотоспогади!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2015-01-21, 9:57 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Про нас
|
|
| |