Tana | Дата: Вівторок, 2015-11-17, 5:37 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Бібліотека імені Василя Симоненка. Зустріч з учнями 4-го кл. школи №92, присвячене родині Косачів. Майстер-клас із занизування http://simonenkobibl.blogspot.com/2015....IMAGE1$
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Tana | Дата: Вівторок, 2015-11-17, 5:42 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Проект їде на Волинь! Луцьк -- 19, 20 листопада, Колодяжне -- 21-го листопада
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2015-11-26, 6:57 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Tana ( ) Проект їде на Волинь! Таня, з появою дитини у мене, я тепер ще більше тебе поважаю і пишаюсь твєю працьовитістю!! Просто не уявляю рівень твоєї організованості, щиро :)
А що проект мандрує містами України - це взагалі велика радість і досягнення! Вітаю (і радію)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |