Зустрічі в Києві в липні 2015 року
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2015-07-17, 8:14 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 10 липня відбулося міське Свято родинив Маріїнському парку, де донеччанка, нині киянка Тетяна Зез, відома вишивальниця і засновниця ZETA atelier представила свої роботи на стенді Голосіївського району м. Києва і разом з Тетяною Серебренніковою презентували проект «Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент: вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев, 1876», який реалізується в бібліотеках системи. В наробку Тетяни Зез є жіночий та чоловічий одяг та аксесуари з ручною вишивкою, а також одяг для дітей. І вона ділиться своїми знаннями та вміннями з різними поколіннями користувачів бібліотек. Бо саме в бібліотеки і музеї, за словами майстрині, приходять діти, чиї батьки усвідомлюють важливість виховання молодого покоління через український вишитий одяг, українське слово, українську культуру.
Про збереження і відтворення на сучасному одязі давніх орнаментів старовинними техніками ТетянаЗез говорить так: «Я впевнена, що прививати дитині гарний смак треба здитинства. А ще краще − це коли дитина змалечку буде знати,що українська нація завжди мала і буде мати традицію прикрашати свій одяг ручною вишивкою! З маленьких стібочків закладається генетичний код нації».
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2015-07-17, 6:26 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Tana, дуже приємно! І ще видно , що проект настільки широкий, що слави вистачає усім Молодець, чітко йдеш обраним шляхом!
Дівчата, вишивайте незалежно від місця прописки (не дуже мені до вподоби назва ролика, чесно кажучи, уже заселено в наші голови якийсь нелюдський образ українців зі Сходу але ж вони такі сами, а не з рогами, то ж яка різниця, хто вишиває з якого регіону переселений?)))))
Таня Зез, тобі бажаю скорішого втілення мрії, я теж мріяла про власне ательє Додаю тобі потенціал своїй мрій, щоб збулась!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |