Зустрічі "Броварщина вишивальна"
|
|
fatini | Дата: Середа, 2014-12-10, 2:58 PM | Повідомлення # 1 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| В рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876.» 14 грудня започатковуємо цикл зустрічей "Броварщина вишивальна"
Гостинний прийом розпочинає Центральна районна бібліотека
Фото про захід 14 грудня у повідомлення 3-5 цієї гілки
Наші наступні зустрічі ( у спойлері - архів афіш ) та посилання на фотозвіти Фотозвіт про зустріч 31 січня у повідомлення 19
Нові зустрічі до кінці березня: 21 березня - с.Калинівка. Фотозвіт у повідомленні 24 29 березня - ЦРБ м.Бровари. Фото, нажаль не вдалось зробити через погане освітлення у приміщенні. і невеликий експеримент в Борисполі. Фотозвіт у повідомлення 25 Буду рада бачити гостями учасників форуму ) Фотозвіти буду розміщувати в міру проведення подій
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-12-11, 9:45 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| fatini, розмістила на головній сторінці цю чудову зимову новину! Валя, одужуй, будь ласочка, стільки справ попереду!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Киянка | Дата: Неділя, 2014-12-14, 8:23 PM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-12-14, 8:23 PM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 7:54 AM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Киянка, Tana, дякую вам за можливість передивлятись фотографії, коли не маєш змоги бути присутнім, але фото все одно хоч трлхи дають можливість бути "з вами" ) fatini, бажаю здоров"я міцного , щоб було ще сил організовувати такі заходи , маленькі міста розвивати - це складніше, ніж столиці ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
fatini | Дата: Понеділок, 2015-01-05, 7:20 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Вітаю, шановне вишивальне товариство! Нова зустріч у рамках нашго проекту на Броварщині - 8 січня о 12-00 зустрічаємось у будинку культури смт.Калинівка.
Цікавим у Калинівці є існування cвого культурного центру "Калинівський дзвін". От як раз матимемо нагоду познайомитись з місцевими мешканцями та поглибити рівень реалізації нашого проекту. Як повідомляють власні джерела ( ) - ми зожемо познайомитись на цій зустрічі з дуже цікавими людьми. Буду рада бачити всіх, хто зможе приїхати. Про транспортне сполучення допишу трохи згодом. Також додам афішку (вже універсальний варіант з внесеними змінами) про сам захід.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2015-01-07, 10:08 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Бажаємо теплої зустрічі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2015-01-07, 12:20 PM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Цитата fatini ( ) Нова зустріч у рамках нашго проекту на Броварщині - 8 січня j 12-00 зустрічаємось у будинку культури смт.Калинівка. Хай все відбудеться якнайкраще! Бажаю успіху в цій хорошій справі, Валю!
Нажаль, не буду присутня, але в цей день буду в Києві "проїздом", надішлю позитивні флюїди
|
|
| |
fatini | Дата: Середа, 2015-01-07, 9:00 PM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Дякую, мої дорогі чарівниці-натхненниці. Bullet, буду ловити флюїди )))
|
|
| |
fatini | Дата: Четвер, 2015-01-08, 11:59 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Ну ось, по свіжим слідам публікую невеликий фотозвіт про нашу зустріч. Все вийшло сопнтанно, практично, натхненно. Визначною характерною рисою було те, що зустріч проходила не просто в місцевій іббліотеці. Будівля з унікальним фасадом, яка розміщена в центі Калинівки об'єднала під своїм дахом унікальний культурний осередок: бібліотеку, будинок культури, бібліотека і Центр культурного розвитку. (панорамний знімок гостьової зали ) На зустрічі була невелика кількість тих, хто зацікавився (було відзначено про закономірність принципу Парето 80/20). Але все відбулось надзвичайно динамічно і цікаво. Гості виявились дуже цікаві: кожна родина мала свою істрію, свій спадок у художній традиції. Намітили дату проведення наступної творчої зустрічі з МК по традиційним технікам.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2015-01-09, 9:11 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Вітаю! Це якісний показник!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Tana | Дата: Понеділок, 2015-01-19, 7:43 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Валю, підсилимо наступні зустрічі журналами "Майстерня вишивки" та "Всё о рукоделии", бо очевидно, що цій аудиторії це потрібно. Дякую за фото!
|
|
| |
fatini | Дата: П`ятниця, 2015-01-23, 0:22 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| На ближчий час заплановано дві наступні зустрічі. м. Бровари, ЦРБ - 31 січня або 1 лютого смт Калинівка, "ГО "Калинівський дзвін" - 7 лютого Прошу бути гостями на будь-якому з них. Програму зустрічей викладу 23 січня.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2015-01-23, 8:44 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Цитата fatini ( ) або 1 липня лютого, мабуть
Валю, для бібліотек мушу тобі передати журнали, мабуть Новою поштою, бо 31 буду занята. Подумаю, що ще вам докласти. Дякую за попередній анонс, вношу в щоденник.
|
|
| |
fatini | Дата: П`ятниця, 2015-01-23, 8:00 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Дякую, Таню. Виправила "описульку" ))) Можеш передати через НП (склад №4 в Броварах)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2015-01-29, 10:32 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Чекаємо на афішу про суботню зустріч
|
|
| |
|
fatini | Дата: Субота, 2015-02-28, 11:50 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Наші зустрічі стали регулярними. Вже вималювалась програма. Від простих швів до мережки та змережування.
(Обклалась собі книгами, які знайшла в тих же бібліотеках та на найшла в інеті). Перепрошую, що не повідомила наперед.
Та тепер уже точно будемо працювати по розкладу: * Кожна остання субота місяця - працюємо у ЦРБ (м.Бровари) * Кожна друга субота місяця - зустрічаємось у Калинівці разом з бібліотекою та ГО "Калинівський дзвін".
Матеріали по результатам зустрічей буду викладати обов'язково. Всім дякую за підтримку та натхнення.
|
|
| |