Зустрічі "Броварщина вишивальна"
|
|
fatini | Дата: Середа, 2014-12-10, 2:58 PM | Повідомлення # 1 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| В рамках проекту «Вишивка етнографічна:«Украинский народный орнамент:вышивки, ткани, писанки» О.П. Косачева, Киев,1876.» 14 грудня започатковуємо цикл зустрічей "Броварщина вишивальна"
Гостинний прийом розпочинає Центральна районна бібліотека
Фото про захід 14 грудня у повідомлення 3-5 цієї гілки
Наші наступні зустрічі ( у спойлері - архів афіш ) та посилання на фотозвіти Фотозвіт про зустріч 31 січня у повідомлення 19
Нові зустрічі до кінці березня: 21 березня - с.Калинівка. Фотозвіт у повідомленні 24 29 березня - ЦРБ м.Бровари. Фото, нажаль не вдалось зробити через погане освітлення у приміщенні. і невеликий експеримент в Борисполі. Фотозвіт у повідомлення 25 Буду рада бачити гостями учасників форуму ) Фотозвіти буду розміщувати в міру проведення подій
Бери в співавтори Творця і сотвориш неперевершене. * Андрій КОВАЛЬ
|
|
| |
fatini | Дата: Субота, 2015-03-21, 1:55 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
| Внесла зміни у перший допис. Плани "наполеонівські". Але вирішила не зупинятись на одному містечку. З'ясувалось, що питання писанок дуже актуальне. (Звісно - на порозі - Великдень) Будемо розглядати різні способи їх оздоблення.
Ділюсь знайденим в мережі візерунком для вишитої писанки )
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2015-03-21, 9:25 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Яка насичена програма, вітаю і всіляко пітримую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
fatini | Дата: Субота, 2015-03-21, 10:22 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| З технічних та непередбачених позитивних причин зустріч у Калинівці перенесена на 22 березня. Та сьогодні, 21 березня, вдалось застосувати практично знання, які отримала в ході реалізації проекту "Вишивка етнографічна. Отримала пропозицію прийняти участь у чудовому проекті, який органгізовує один з відомих волонтерських фондів. Поки це не можна дуже афішувати. Бо не моя ідея. Сьогодні були з чоловіком на фотосессії. Вірніше, чоловік був "групою підтримки". Основні, професійні, фото викладу пізніше. А поки, трохи так званого "бек-стейдж" (не знаю точно, як правильно написати це в оригіналі, вибачте . і ще спроба зробити коротке відео :) (чомусь пряме посилання на ю-тьюб не визнає )
|
|
| |
fatini | Дата: П`ятниця, 2015-04-03, 11:36 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Невеликий звіт про зустрічі. с.Калинівка Броварського району. Якщо хто не зустрічав цей коллаж у "мордокнижці" - публікую тут посилання. $IMAGE1$ (чомусь не хоче вантажитись фото ) Зустріч була дуже теплою і душевною. Малювали дорослі і діти. Обмінювались відомими фактами. Бібліотекарі підготували добірку книг про історію походження свята та його атрибутів. Такж знайшли декілька навчальних книг про мистецтво писанкарства. Намітили плани на травень. У квітні вирішили зробити "канікули".
|
|
| |
|